Αδυνάτισμα

Αδυνάτισμα 

  • 179,00 €

    Μοναδικός τρόπος καθαρισμού του παχέος & του λεπτού εντέρου απο τα Biofilms &...

  • 65,00 €

    Συνδυασμός αποστάγματος Στέβιας (Stevia) με Νύχι της Γάτας (Cat's Claw) για τη ρύθμιση του σακχάρου και τη καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος. Προάγει τον μεταβολισμό, βοηθά τη διατήρηση ενός ιδανικού βάρους και της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!

  • 40,00 €

    Τζέλ σώματος με ενεργά συστατικά που βοηθούν στο αδυνάτισμα, την κυτταρίτιδα, στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας & στην σύσφιξη της επιδερμίδας.

  • 29,00 €

    Εκχύλισμα του φυτού Stevia rebaudiana, που έχει μέχρι και 300 φορές τη γλυκύτητα της ζάχαρης. Η Stevia έχει συγκεντρώσει την προσοχή στην αύξηση της ζήτησης για εναλλακτικές τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και ζάχαρη. Επίσης έχει φανεί ότι μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το βακτήριο Borrelia burgdorferi και τα βιοφίλμ που δημιουργεί.

  • 23,90 €

    Το PSYLLIUMVEZELS είναι ένα προϊόν της φύσης, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες,...

  • 35,90 €

    Οι βιταμίνες D3 και K2 υποστηρίζουν το καρδιαγγειακό, τα υγιή οστά και το νευρικό σύστημα. Ρυθμίζουν τα επίπεδα του σακχάρου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την ορμονική ισορροπία σε άντρες και γυναίκες. 100% Natural & Organic!!

  • 25,90 €

    Το Dandelion είναι ένα εκχύλισμα από τα φύλλα της πικραλίδας. Τα φύλλα πικραλίδας, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε παραδοσιακές πρακτικές υγείας εδώ και αιώνες, μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξης του ήπατος, έχουν αντιβακτηριακές και διουρητικές ιδιότητες, βοηθούν στον έλεγχο του βάρους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

  • 49,90 €

    Απόσταγμα Μορίνκγα (Moringa Oleifera) με Νύχι της Γάτας (Cat's Claw) για μέγιστη αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και ανοσορυθμιστική δράση. Η εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση φυτοθρεπτικών συστατικών ρυθμίζουν το σάκχαρο και το μεταβολισμό συμβάλλοντας στο αδυνάτισμα. 100% των εσόδων απο αυτό το προϊόν δωρίζονται απο την Nutramedix στο ίδρυμα IWasHungry.net.

  • 49,00 €

    Eκχύλισμα από τις ρίζες του Berberis aristata, που ονομάζεται επίσης ινδικό barberry ή δέντρο κουρκουμά. Ρυθμίζει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, βοηθά στην απώλεια βάρους και βελτιώνει την υγεία της καρδιάς.