Αλλεργίες

Αλλεργίες 

  • 39,00 €

    To Parsley - Detox είναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από τα φύλλα και τους μίσχους του Petroselinum crispum. Το βότανο αυτό παρέχει ασβέστιο, σίδηρο, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, καροτίνες, ασκορβικό οξύ και βιταμίνες A και C. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την αποτοξίνωση του ήπατος, των νεφρών και του λεμφικού συστήματος.

  • 27,90 €

    Εκχύλισματουφυτού Desmodium molliculum, ιδανικό για αποτοξίνωση σε συκώτι, νεφρά και λέμφο. Απομακρύνει τις τοξίνες των νεκρών βακτηρίων μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Κατάλληλο για ασθενείς με βορρελίωση (Lyme disease). 100% Natural & Organic!!

  • 37,90 €

    Νέο συμπλήρωμα 1000 mg βιταμίνης C υψηλής καθαρότητας από ταπιόκα. Αυτή η καινούρια σύνθεση είναι υπο-αλλεργική και κατάλληλη για όσους εμφανίζουν ευαισθησία σε διάφορες τροφές. Για μέγιστη ανεκτικότητα και απορρόφηση!!

  • 25,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα χαμομηλιού για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Έχει καταπραϋντικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στη γενική χαλάρωση και τη μείωση του άγχους και άρα στη βελτίωση του ύπνου. 100% Natural & Organic!!

  • 34,90 €

    Το Elderberry ή Sambucus αποτελεί ένα απο τα πιο βασικά βότανα για την αντιμετώπιση των ιώσεων και της γρίπης. Πολλές μελέτες έχουν δείξει οτι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ προστατεύει το ανώτερο αναπνευστικό απο το συνάχι και την ιγμορίτιδα.  

  • 55,00 €

    Το Ginkgo Biloba είναι το κατάλληλο βότανο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Δημιουργεί αγγειοδιαστολή με φυσική συνέπεια την παροχή αίματος στον εγκέφαλο και τα άκρα. Βοηθά στην εγρήγορση, τη μνήμη, τη διαύγεια και ενδείκνυται για προβλήματα του κυκλοφορικού.