Αμινοξέα

Αμινοξέα 

  • 35,90 €

    Το συστατικό του πράσινου τσαγιού που ενισχύει τη μνήμη και το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει τους νευρώνες και τα αγγεία από την οξειδωτική βλάβη και επιδεικνύει αγχολυτική και αντιϋπερτασική δράση.

  • 84,90 €
    Μη διαθέσιμο

    Το μοναδικό αυτό προϊόν από την εταιρεία της Jarrow μας προσφέρει μια φοβερή ουσία την L-καρνιτίνη μαζί με ένα πολύ σημαντικό συστατικό την γλυκίνη. Η φοβερή αυτή σύνθεση δρα ευεργετικά στους ιστούς των μυών, αλλά και σε εκείνους της καρδιάς και των σκελετικών μυών. Το GPLC βελτιώνει την μυϊκή λειτουργία και την συσσώρευση γαλακτικού οξέος κατά την...

  • 49,90 €

    Η λυσίνη είναι ένα αμινοξύ απαραίτητο για τις λειτουργίες του οργανισμού,που όμως ο ίδιος δεν παράγει. Επομένως το λαμβάνει είτε από την τροφή, είτε με τη μορφή συμπληρωμάτων. Είναι χρήσιμη για τη διατήρηση του αζώτου. Επιπρόσθετα, βοηθά στη συγκέντρωση, συμμετέχει στην ισορροπία του ασβεστίου στο σώμα & στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος....

  • 39,90 €

    Το NAC χρησιμοποιείται από αθλητές, από εκείνους που πάσχουν από χρόνιες βρογχίτιδες, πνευμονίες, προβλήματα του άνω αναπνευστικού, όπως το άσθμα, από κυστική ίνωση, ιγμορίτιδα και από όσους έχουν προσβληθεί ακόμα και από σοβαρούς ιούς όπως αυτός του AIDS. Κάψουλα Non GMO, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά!

  • 47,90 €

    Ένα από τα ενδιάμεσα μόρια του κύκλου της ουρίας, απαραίτητο για τη μείωση της υπέρμετρης αμμωνίας στον οργανισμό που προκαλεί κόπωση και αδυναμία.

  • 39,90 €

    Το ημι-απαραίτητο αμινοξύ που αποτελεί μία ασφαλή και αποτελεσματική λύση για διάφορες παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με το καρδιαγγειακό σύστημα. 

  • 35,90 €

    Φυσικό μείγμα ιχνοστοιχείων και μετάλλων από τον Ειρηνικό Ωκεανό, για ενυδάτωση του οργανισμού και ηλεκτρολυτική ισορροπία.

  • 49,00 €

    Eκχύλισμα από τις ρίζες του Berberis aristata, που ονομάζεται επίσης ινδικό barberry ή δέντρο κουρκουμά. Ρυθμίζει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, βοηθά στην απώλεια βάρους και βελτιώνει την υγεία της καρδιάς.