Αποτοξίνωση

Αποτοξίνωση  

  • 27,90 €

    Εκχύλισματουφυτού Desmodium molliculum, ιδανικό για αποτοξίνωση σε συκώτι, νεφρά και λέμφο. Απομακρύνει τις τοξίνες των νεκρών βακτηρίων μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Κατάλληλο για ασθενείς με βορρελίωση (Lyme disease). 100% Natural & Organic!!

  • 29,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα Ύσσωπου ο οποίος συμβάλλει στη διατήρηση της συναισθηματικής ισορροπίας και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 100% Natural & Organic!!

  • 39,00 €

    To Parsley - Detox είναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από τα φύλλα και τους μίσχους του Petroselinum crispum. Το βότανο αυτό παρέχει ασβέστιο, σίδηρο, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, καροτίνες, ασκορβικό οξύ και βιταμίνες A και C. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την αποτοξίνωση του ήπατος, των νεφρών και του λεμφικού συστήματος.

  • 29,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα ρίζας δίψακου (teasel) κατάλληλο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι στα μικρόβια. Κινητοποιεί τις τοξίνες και τα βακτήρια από τα κύτταρα στην κυκλοφορία για να αποβληθούν. Ιδανικό για ασθενείς με βορρελίωση (Lymedisease) υπό θεραπεία. 100% Natural & Organic!!

  • 35,90 €

    Φυσικό μείγμα ιχνοστοιχείων και μετάλλων από τον Ειρηνικό Ωκεανό, για ενυδάτωση του οργανισμού και ηλεκτρολυτική ισορροπία.

  • 31,90 €

    Εκχύλισμα της ρίζας του Asparagus officinalis που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της τοξικότητας σε θειώδη άλατα. Τα θειώδη και θειικά φάρμακα συσσωρεύονται στο άτομο, εμποδίζοντας την αποτοξίνωση οπότε οι τοξίνες που συγκρατούνται στο σώμα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και όργανα και ο ασθενής είναι επιρρεπής στη χρόνια λοίμωξη.

  • 47,90 €

    Το SEALANTRO - METAL DETOX είναι ένα μείγμα εκχυλισμάτων τριών φυτών - Chlorella vulgaris, Cilantro (Coriandrum sativum) και φυκιών (Chondracanthus chamissoi). Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός εκχυλισμάτων αποτοξινώνει τον οργανισμό, κινητοποιεί και δεσμεύει βαρέα μέταλλα, διάφορες ραδιενεργές ουσίες και άλλες θετικά φορτισμένες τοξίνες, ειδικά στο έντερο.

  • 60,00 €

    Αυτή η ολοκληρωμένη φόρμουλα είναι ένα συνεργιστικό μείγμα φλοιού Samento (Uncaria tomentosa), φύλλου Stevia (Stevia rebaudiana) και φλοιού Banderol (Otoba parvifolia), με μοναδικές αντιμικροβιακές ιδιότητες, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταστέλλει τις φλεγμονές.

  • 43,90 €

    Συνδυασμός βιταμινών, αμινοξέων & φυτικών ινών που στοχεύουν στη σωστή λειτουργία των νεφρών & του γαστρεντερικού συστήματος, θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα & τονώνουν τον οργανισμό. Απαραίτητο σε αυτούς που κάνουν αντιβακτηριακές  & αντιπαρασιτικές θεραπείες ώστε να μειωθούν τα συμπτώματα herxheimer die-off. 100% Natural & Organic!!!