Colon Detox

Colon Detox

Μοναδικός τρόπος καθαρισμού του παχέος και του λεπτού εντέρου απο τα Biofilms που δημιουργούν τα παθογόνα βακτήρια. Βελτιώνεται η λειτουργία του πεπτικού, του ανοσοποιητικού και αποτελεί έναν πολύ γρήγορο και υγιεινό τρόπο αδυνατίσματος. Πρόγραμμα 3, 6 ή 12 ημερών. 100% Natural & Organic!!!                                                                    

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

179,00 €

- +

 
Άλλες πληροφορίες
Γιατί Colon Detox;

Η καλή υγεία ξεκινά απο το έντερο!!!
Εδώ και αιώνες είναι γνωστό πως "η καλή υγεία ξεκινά απο το έντερο». Αν οι ρίζες είναι θεμελιώδους σημασίας για την υγεία ενός δέντρου, αντίστοιχο είναι το έντερο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν οι ρίζες ενός δέντρου δεν είναι υγιείς, το δέντρο δεν μπορεί να σωθεί. Το ίδιο ισχύει σε σημαντικό βαθμό και για τον άνθρωπο, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι το έντερο.

Απορροφούμε τα συστατικά της διατροφής μέσω του εντέρου

Η μόλυνση του εντέρου οδηγεί σε ανεπαρκή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών ή απορρόφηση μολυσμένων ουσιών, με δυσμενείς συνέπειες για τον οργανισμό. Η προσπάθεια θεραπείας του σώματος στην φάση που κατακλύζεται απο τοξίνωση θα καταλήξει αποκλειστικά σε θεραπεία των συμπτωμάτων και θα αποδειχθεί αναποτελεσματική και πρόσκαιρη.

Η καλή υγεία μέσω της αποτοξίνωσης

Με τον καιρό το ανθρώπινο έντερο μολύνεται με κόπρανα και βακτήρια. Η παραμέληση της μόλυνσης μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες ποσότητες τοξικών ουσιών με καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μας. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη λειτουργία του εντέρου τους. Άλλωστε δεν αποτελεί έκπληξη πως ο όρος «αποτοξίνωση» είναι πολύ δημοφιλής στις μέρες μας.

Biofilm, ο παθογόνος βιοϋμένας

Το biofilm είναι μια ομάδα των μικροοργανισμών, κυρίως βακτήρια, που προσκολλώνται μεταξύ τους και στην επιφάνεια του τοιχώματος του εντέρου. Σχηματίζουν ένα γλοιώδες στρώμα (βιοϋμένιο) που γίνεται αδιαπέραστο. Το biofilm συχνά περιέχει μύκητες, ιούς και βακτήρια. Η παρουσία του biofilm αφυδατώνει το εντερικό τοίχωμα και το διατηρεί ερεθισμένο, με αποτέλεσμα τη μη σωστή απορρόφηση των συστατικών της διατροφής και των φαρμάκων αλλά και τη διείσδυση μυκήτων και ιών στο αίμα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει φλεγμονώδεις αντιδράσεις, μείωση του εντερικού φραγμού, υπερευαισθησία και παχυσαρκία. Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι στο δυτικό κόσμο έχουν φλεγμονώδες εντερικό τοίχωμα με μη υγιή βλεννογόνο.

Πλεονεκτήματα ενός καθαρού εντέρου

Με ένα καθαρό έντερο ο οργανισμός επωφελείται από την υγιεινή διατροφή καθώς τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται πολύ πιο αποτελεσματικά. Ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα, χάνετε μερικούς πόντους και έχετε παραπάνω ενέργεια.

Άλλες μέθοδοι καθαρισμού του παχέος εντέρου

Μέχρι τώρα δεν υπήρξαν προϊόντα ή μέθοδοι στην αγορά που μπορούσαν να εξασφαλίσουν τον καθαρισμό ολόκληρου του εντέρου με αποτελεσματικό και άνετο τρόπο. Τα περισσότερα προϊόντα περιείχαν συστατικά με ερεθιστική επίδραση που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κράμπες στο έντερο και διάρροια. Τα προϊόντα αυτά προκαλούν όχι μόνο δυσάρεστες παρενέργειες, αλλά είναι και αναποτελεσματικά. Υπάρχει επίσης μία μέθοδος καθαρισμού του εντέρου με νερό που ωστόσο είναι αποτελεσματική για το παχύ έντερο, όχι και για το λεπτό.
Επιτέλους, υπάρχει ένα προϊόν που καθαρίζει ολόκληρο το έντερο, χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες!

Το πρόγραμμα Colon Detox

Το πρόγραμμα Colon Detox Vitamunda καθιστά δυνατή την απομάκρυνση του βλαβερού biofilm στο σπίτι με έναν ασφαλή, απλό και άνετο τρόπο. Το κύριο συστατικό είναι ο ζυμωμένος φλοιός φοινικόδεντρου, που έχει την ικανότητα να διεισδύει στο νοσηρό εντερικό βλεννογόνο και τον ενυδατώνει. Με αυτό τον τρόπο το biofilm δεν είναι πλέον σε θέση να συνδεθεί με το τοίχωμα του εντέρου, απλά γλιστρά έξω από το σώμα και αποβάλλεται.

Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. : 22204/16-03-2017     

Biofilm:

Διαφορά μεταξύ του υγιούς βλεννογόνου και του biofilm

Το εσωτερικό του ανθρώπινου εντέρου καλύπτεται από μια υγιή βλεννογονική στιβάδα. Αυτή η στιβάδα προστατεύει τα επιθηλιακά κύτταρα στο τοίχωμα του εντέρου. Όλα τα είδη των τροφίμων θα μπορούσαν να ερεθίσουν τα κύτταρα αυτά αν μείνουν απροστάτευτα. Στην επιστήμη η βλεννογονική στιβάδα που προστατεύει τα κύτταρα ονομάζεται γλυκοκάλυκας. Τόσο τα βλαβερά όσο και τα ευεργετικά βακτήρια σχηματίζουν μια βλεννογονική στιβάδα. Τα βλαβερά βακτήρια σχηματίζουν ένα στρώμα που τελικά μετατρέπεται σε biofilm. Αυτά τα βακτήρια θέλουν να προσκολληθούν στα τοιχώματα του εντέρου για να προστατευτούν από τις δράσεις των ευεργετικών βακτηρίων και από τα πεπτικά υγρά.

Το biofilm δεν αποτελείται μόνο από βλαβερά βακτήρια, αλλά και από μια σειρά άλλων ουσιών που βρίσκονται στο έντερο, όπως βαρέα μέταλλα και ασβέστιο, τις οποίες χρησιμοποιούν για να κάνουν το biofilm αδιαπέραστο. Τα ευεργετικά βακτήρια δημιουργούν επίσης μια βλεννογονική στιβάδα που όμως δεν πήζει και δεν παρεμποδίζει τα ανοίγματα στο γλυκοκάλυκα. Το biofilm γίνεται ένα αδιαπέραστο φρούριο όπου τα βακτήρια μπορούν να ζήσουν ανενόχλητα.

Διάφορα biofilm

Τα biofilm δεν περιορίζονται στο έντερο, βρίσκονται επίσης στα ιγμόρεια, στους πνεύμονες, στο ουροποιητικό σύστημα, στα αυτιά και στη στοματική κοιλότητα. Η πιο γνωστή μορφή στο σώμα είναι η οδοντική πλάκα. Ένα biofilm μπορεί να σχηματιστεί σε πολλά μέρη όχι αποκλειστικά στο ανθρώπινο σώμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι λουλούδια σε ένα βάζο για πολύ καιρό. Σχηματίζεται ένα παχύ γλοιώδες στρώμα στο βάζο και στα κοτσάνια των λουλουδιών που αρχίζει να συμπυκνώνεται και να μυρίζει άσχημα. Όπου υπάρχει νερό μπορεί να σχηματιστεί biofilm.

Επιβλαβές biofilm στο έντερο

Με την παρουσία του biofilm η υγιής βλεννογονική στιβάδα αφυδατώνεται και αρχίζει να μολύνεται. Λόγω της μόλυνσης, το τοίχωμα του εντέρου αρχίζει να διογκώνεται και οι δίοδοι, που φροντίζουν για την απορρόφηση της τροφής, μεγαλώνουν. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται ο εντερικός φραγμός, που όπως φαίνεται, οφείλεται στην ανάπτυξη του biofilm. Η μείωση του εντερικού φραγμού είναι η αιτία της υπερευαισθησίας σε τρόφιμα και των αλλεργιών, γεγονός που τονίζει την ανάγκη αποβολής του biofilm.

Το Colon Detox Vitamunda ενυδατώνει τον εντερικό βλεννογόνο

Άλλα προϊόντα καθαρισμού του εντέρου επιδρούν τόσο στο biofilm όσο και στον υγιή εντερικό βλεννογόνο. Ωστόσο, αυτό είναι επιβλαβές για το εντερικό τοίχωμα. Αντίθετα, το Colon Detox Vitamunda είναι ένα προϊόν που ενυδατώνει και αναζωογονεί το εντερικό τοίχωμα.

Αφαίρεση του biofilm χωρίς να επηρεάζεται ο εντερικός βλεννογόνος

Με το προϊόν Colon Detox Vitamunda το biofilm μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Οι ζυμωμένες φυτικές ίνες του φλοιού φοινικόδεντρου διαπερνούν τις σταθερές δομές του biofilm, χωρίς να τις καταστρέφουν. Το Colon Detox Vitamunda δεν μπορεί να διαπεράσει την υγιή βλεννογονική στιβάδα, λόγο της δομής της. Οι ίνες όταν διαπερνούν το biofilm παίρνουν μαζί τους και το άλλο συστατικό του προϊόντος, τη σκόνη μπάμιας που προσλαμβάνει 100 φορές το βάρος της σε νερό. Ως εκ τούτου το biofilm αρχίζει να διογκώνεται και γίνεται πιο βαρύ. Ως αποτέλεσμα, το biofilm μπορεί εύκολα να γλιστρήσει έξω από το σώμα και ο εντερικός βλεννογόνος να λειτουργεί και πάλι φυσιολογικά.

Υποκατάστατο γεύματος

Επιπλέον, το προϊόν αποτελεί και υποκατάστατο γεύματος, καθώς είναι απαραίτητη η ανάπαυση του εντέρου κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Παρέχονται δηλαδή τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να μην πεινάτε, αλλά να νιώθετε υγιείς και ενεργητικοί.

Πώς δουλεύει το Colon Detox;

Οδηγίες λήψης:

Προετοιμασία

Δύο μέρες πριν το εφαρμογή του προγράμματος περιορίστε την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνετε και αυξήστε την ποσότητα νερού, για να συνηθίσει το έντερο και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα, καταναλώστε τη μισή ποσότητα φαγητού που καταναλώνετε συνήθως, και τη δεύτερη μέρα, τρόφιμα που δεν αφήνουν υπόλειμμα στο παχύ έντερο όπως λευκά αμυλούχα, βρασμένα φρούτα και λαχανικά (χωρίς φλούδα ή σπόρους), κρέας καλά βρασμένο χωρίς σκληρό συνδετικό ιστό, προϊόντα με χαμηλό λίπος.

Πρόγραμμα

Μετά την προετοιμασία μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας. Για κάθε μέρα έχετε ένα κουτί που αποτελείται από 7 φακελάκια και στο καθένα περιλαμβάνεται η σκόνη που θα διαλύσετε στο νερό. Δηλαδή θα καταναλώνετε 7 ροφήματα τη μέρα. Πιείτε το ρόφημα αμέσως μετά την ανάμιξη. Η κατανάλωση γίνεται με την ακόλουθη σειρά:

-Αμέσως μόλις ξυπνήσετε, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Wake-up" σε 300ml νερό και ανακινήστε καλά

-Μισή ώρα μετά την αφύπνιση για πρωινό, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Meal shake" σε 400ml νερό και ανακινήστε καλά

-Μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Snack" σε 300ml νερό και ανακινήστε καλά

- Για μεσημεριανό, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Meal shake" σε 400ml νερό και ανακινήστε καλά

-Μεταξύ μεσημεριανού και βραδινού, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Snack" σε 300ml νερό και ανακινήστε καλά

-Για δείπνο, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Meal shake" σε 400ml νερό και ανακινήστε καλά

-Πριν τον ύπνο, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Goodnight" σε 300ml νερό και ανακινήστε καλά

Όλα τα ροφήματα καλό είναι να είναι ρευστά και να μην τα αφήνετε να πήζουν.

Κατά τη διάρκεια της μέρας καταναλώστε 2 λίτρα νερό επιπλέον και αποφύγετε τον καφέ, το τσάι ή το αλκοόλ γιατί στερούν την υγρασία απο τα τοιχώματα του εντέρου.

Η ανάμειξη να γίνεται με νερό σε θερμοκρασία δωματίου και όχι παγωμένο.

Αν θέλετε να αλλάξτε την γεύση των ροφημάτων προσθέσετε, κάποιο πολτοποιήμενο φρούτο, φυσικό χυμό, κανέλλα, κακάο ή κάποιο φυσικό σιρόπι.

Μετά το πρόγραμμα

Είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε το γαστρεντερικό σας σύστημα πριν ξεκινήσετε τη συνήθη σας δίαιτα. Συγκεκριμένα, για τις επόμενες δύο μέρες από την ολοκλήρωση του προγράμματος καταναλώστε τη μισή ποσότητα φαγητού που καταναλώνετε συνήθως και εύπεπτα τρόφιμα όπως λευκά αμυλούχα, βρασμένα φρούτα και λαχανικά (χωρίς φλούδα ή σπόρους), κρέας καλά βρασμένο χωρίς σκληρό συνδετικό ιστό, προϊόντα με χαμηλό λίπος.

Συστατικά:

"Wake up" και "Goodnight" (2 φακελάκια των 7g): σκόνη βιολογικού σιταρόχορτου, ένζυμα

"Meal shake" (3 φακελάκια των 25g): σκόνη φοινικέλαιου, σκόνη πρωτεΐνης μπιζελιού, φρουκτοολιγοσακχαρίτες ινουλίνης, σκόνη μπάμιας, σκόνη κόκκινου ρυζιού, γαλακτομαννάνη (guargom), σκόνη μάνγκο, σκόνη βανίλιας, στέβια

"Snack" (2 φακελάκια των 7g): σκόνη καρότου, σκόνη okra, σκόνη passion fruit, σκόνη ω-3 λιπαρών οξέων

Δεν περιέχει Λακτόζη, Σόγια, Γλουτένη και Ζάχαρη.

Διατροφική ανάλυση:

Wake up- GoodnightSnackMeal shake
ανά 7gανά 7gανά 25g
Ενέργεια22kcal24kcal94,3kcal
Υδ/κες2,8g4,4g17,9g
Σάκχαρα0,8g1,7g
Πρωτεΐνες1,6g0,9g3,8g
Λιπαρά0,1g0,1g0,8g
Κορεσμένα0g0g0,3g
Φυτικές ίνες1,8g1,0g
Νάτριο5mg12mg95mg
Βιταμίνη Α123µg

Συνδυασμός του προϊόντος Colon Detox Vitamunda:

Μετά τη θεραπεία και την απομάκρυνση του βλαβερού biofilm, συστήνουμε τη χρήση των παρακάτω προϊόντων, για επιπρόσθετη ενίσχυση της δράσης του εντερικού συστήματος.

-Το προϊόν Superbiotica περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό προβιοτικών (γένη Lactobacillus, Bifidobacterium και Enterococcus), η παρουσία των οποίων είναι απαραίτητη στο έντερο. Τα ευεργετικά βακτήρια βοηθούν στη μείωση των δυσάρεστων γαστρεντερικών συμπτωμάτων και αποτρέπουν την αποίκιση του εντέρου από τα βλαβερά βακτήρια που ευνοούν το σχηματισμό του biofilm. Μετά τον καθαρισμό του εντέρου σας λοιπόν, φροντίστε να αποκαταστήσετε την υγιή εντερική σας χλωρίδα ώστε να διατηρήσετε στο μέγιστο βαθμό τα ευεργετικά αποτελέσματα της θεραπείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Superbiotica πατήστε εδώ: Superbiotica

-To προϊόν Detoxine περιέχει φουλβικά οξέα και πλήθος βιοδραστικών συστατικών που ενισχύουν την απορροφητική ικανότητα του εντέρου. Μετά την απομάκρυνση του biofilm, η απορροφητική επιφάνεια του εντερικού βλεννογόνου έρχεται πλέον σε άμεση επαφή με τα θρεπτικά συστατικά και χρειάζεται κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί στη φυσιολογική κατάσταση. Ο συνδυασμός της δίαιτας (δείτε τις οδηγίες λήψης-μετά το πρόγραμμα) και του Detoxine, μπορεί να επισπεύσει αυτό το χρόνο προσαρμογής, ώστε μέσω του εντέρου να προσφέρονται στον οργανισμό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Detoxine πατήστε εδώ: Detoxine

-Το προϊόν Digesta αναπληρώνει το οξύ του στομάχου και ανακουφίζει από δυσάρεστα συμπτώματα τις δυσπεψίας όπως η καούρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Digesta πατήστε εδώ: Digesta

-Το προϊόν Enzyma περιέχει ένα συνδυασμό ενζύμων για την υποστήριξη των διαδικασιών της πέψης και της απορρόφησης όλων των μακροθρεπτικών συστατικών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Enzyma πατήστε εδώ: Enzyma

-Το προϊόν Repaira υποστηρίζει την ανάπλαση του εντερικού τοιχώματος, αποκαθιστά την ισορροπία της μικροβιακής χλωρίδας & προστατεύει από την ανάπτυξη ασθενειών που σχετίζονται με φλεγμονώδεις καταστάσεις του εντέρου.Καταπολεμά τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου & προάγει την πέψη & την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών σε όλα τα τμήματα του πεπτικού συστήματος

Για περισσότερες πληροφορίες για το Repaira πατήστε εδώ: Repaira

Αντενδείξεις:

Εγκυμοσύνη, θηλασμός, προεφηβική ηλικία, έξαρση χρόνιου νοσήματος, οξεία νόσος.

Εάν παίρνετε φαρμακευτική αγωγή συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας.

Call Us

Επικοινωνία:

Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε από όλη την Ελλάδα:

Kινητό: 697 6670289 (Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 με 20:00)

Σταθερό: 210 96 00 416 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 17:00)

Write a review

Colon Detox

Μοναδικός τρόπος καθαρισμού του παχέος και του λεπτού εντέρου απο τα Biofilms που δημιουργούν τα παθογόνα βακτήρια. Βελτιώνεται η λειτουργία του πεπτικού, του ανοσοποιητικού και αποτελεί έναν πολύ γρήγορο και υγιεινό τρόπο αδυνατίσματος. Πρόγραμμα 3, 6 ή 12 ημερών. 100% Natural & Organic!!!                                                                    

Write a review

 
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι η χρήση του ColonDetox παρόμοια με τη νηστεία;

Όχι, είναι σχεδόν παρόμοια. Όταν κάποιος νηστεύει δεν προσλαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ενώ αντίθετα το Colon Detox παρέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών. Κατά τη διάρκεια της δίαιτας δεν πρέπει να τρώτε τίποτα άλλο εκτός από το προϊόν, με εξαίρεση τα εκχυλίσματα βοτάνων και τους φυσικούς χυμούς. Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι ο καφές και άλλα ροφήματα που περιέχουν καφεΐνη δεν επιτρέπονται.

Πότε να περιμένω τα αποτελέσματα;

Η ποσότητα της μόλυνσης του εντέρου σας, καθορίζει το πόσο γρήγορα θα γίνει η αποτοξίνωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι αποτοξινώνονται επισκεπτόμενοι την τουαλέτα μετά από μία ημέρα. Στην περίπτωση σοβαρής μόλυνσης του εντερικού τοιχώματος, η αποτοξίνωση μπορεί να συμβεί σε 2-3 ημέρες.

Μήπως το προϊόν μερικές φορές δεν λειτουργεί σε κάποιους ανθρώπους;

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, αυτό δεν έχει συμβεί όταν οι οδηγίες ακολουθούνται σωστά. Όλοι οι χρήστες είναι πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση όμως που δεν είστε, σας συμβουλεύουμε να στείλετε ένα email στο [email protected]

Ποιος δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Η χρήση του προϊόντος αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη, στο θηλασμό, σε παιδιά κάτω των 10 ετών, σε οξεία νόσο καθώς και σε περιόδους έξαρσης κάποιου χρόνιου νοσήματος.

Έχω δυσκολία στην κατάποση των γευμάτων από τα φακελάκια και δεν μου αρέσουν, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό;

Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τη δίαιτα, γι' αυτό και παραθέτουμε μερικές συμβουλές:

1. Πάρτε το γεύμα σε 2 μέρη, το πρώτο μισό από το φακελάκι με 400 ml νερού και κατόπιν το άλλο μισό με άλλα 400 ml νερού. Με αυτό το τρόπο αραιώνεται καλύτερα.

2. Για να βελτιωθεί η γεύση μπορείτε να προσθέσετε βιολογικούς συμπυκνωμένους χυμούς.

3. Μερικοί προτιμούν το γεύμα σε ζεστό νερό, όπως τρώγεται μια σούπα.

 

Πρέπει να μείνω κοντά στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια της δίαιτας;

Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Θα χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, αλλά η αποτοξίνωση θα συμβεί χωρίς επώδυνο τρόπο.

 

Θα χάσω βάρος με τη χρήση Colon Detox;

Ναι και ο μεταβολισμός σας θα αρχίσει επίσης να λειτουργεί καλύτερα, λόγω της δίαιτας. Επίσης θα παρατηρήσετε ότι το μέγεθος της μέσης σας θα μειωθεί. Αν είστε υπέρβαρη σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τη δίαιτα αποτοξίνωσης 12 ημερών.

Πόσο καιρό θα πρέπει να ακολουθήσω τη δίαιτα;

Αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Σύντομο πρόγραμμα (3 ημέρες):

- Για άτομα φυσιολογικού βάρους που δεν θέλουν να χάσουν κιλά

Κανονικό πρόγραμμα (6 ημέρες):

- Για άτομα με φυσιολογικό βάρος

Εντατικό πρόγραμμα (12 ημέρες)

- Για υπέρβαρα άτομα

Γιατί πρέπει να αλλάξει η διατροφή πριν το πρόγραμμα;

Πρίν να ξεκινήσετε το πρόγραμμα καλό θα είναι να μειώσετε τις μεγάλες ποσότητες στερεάς τροφής για να μην έχετε συμπτώματα πείνας. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να μειωθεί η κατανάλωση καφέ και αλκοόλ σε εκείνες τις ημέρες. Μετά την αποτοξίνωση το σύστημα του εντέρου σας δεν έχει μόνο καθαριστεί, αλλά έχει καταστεί και ευάλωτο. Τα κύτταρα του εντερικού τοιχώματος έρχονται πλέον σε επαφή με τα τρόφιμα και γι’ αυτό χρειάζεται κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα ήταν καλό να ξεκινήσετε με τροφές σε υγρή μορφή και στη συνέχεια με εύπεπτα και βραστά τρόφιμα. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις οδηγίες μας.

Τι μπορώ να κάνω αν αρρωστήσω ξαφνικά κατά τη διάρκεια της δίαιτας;

Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση. Αν αισθάνεστε σαν να έχετε γρίπη, πονοκέφαλο και μυαλγία, πιθανότατα είναι συμπτώματα στέρησης. Το καλύτερο είναι να πίνετε πολύ νερό και να συνεχίσετε τη δίαιτα. Σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων υγείας - κάτι που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ, τότε σταματήστε το προϊόν και συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Αν θέλω να φάω ή να πιω κάτι άλλο από νερό κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης μπορώ;

Για καλύτερο αποτέλεσμα, είναι επιθυμητό να μην χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο φαγητό κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Αν θέλετε να φάτε κάτι, γιατί συνήθως προσλαμβάνατε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι καλύτερο να φάτε έναν πουρέ μήλου ή πουρέ ντομάτας. Μέχρι 2 πρόσθετα τρόφιμα την ημέρα. Εκτός από νερό, επιτρέπονται: τσάι από βότανα, χυμός φρούτων, ζωμός λαχανικών.

Τι μπορώ να κάνω εάν δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια της δίαιτας;

Σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των πελατών μας, η αφόδευση δε συμβαίνει καθημερινά κατά τη διάρκεια του προγράμματος κι αυτό συμβαίνει γιατί μειώνεται η ποσότητα της τροφής.

Μερικοί άνθρωποι έχουν πιο επίμονη στιβάδα biofilmπου παραμένει στη θέση του ωστόσο δεν είναι ανησυχητικό. Το biofilm απομακρύνεται πάντα, μπορεί απλά να πάρει μερικές ημέρες παραπάνω. Σε κάποιους συμβαίνει μόνο στο τέλος της δίαιτας, χωρίς αυτό να αποτελεί πρόβλημα. Εάν χρειαστεί, μπορεί κανείς να λάβει πρόσθετα μέτρα για να απομακρύνει το biofilmαμέσως πίνοντας χυμό δαμάσκηνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι αρκετό σας συμβουλεύουμε τη χρήση του θειϊκού μαγνησίου (άλατα Epsom). Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από το κατάστημα μας. Διαλύστε 2 κουταλιές σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό και μείνετε κοντά στην τουαλέτα. Σε περίπτωση άλλου προβλήματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας, επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.

Ακολουθώ τη δίαιτα και έχω μηδαμινή αφόδευση. Επίσης, αισθάνομαι φούσκωμα. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Κάποιο ποσοστό των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της δίαιτας δεν επισκέπτεται την τουαλέτα. Σε αυτούς τους ανθρώπους το biofilmδιογκώνεται πολύ, καθώς είναι πιο σταθερό. Το αίσθημα φουσκώματος οφείλεται στο biofilm, λόγω των συστατικών του προϊόντος που το οδηγούν στην απορρόφηση νερού. Αυτή είναι μια θετική διαδικασία. Ως εκ τούτου, μπορεί να πάρει λίγο χρόνο προτού βγει έξω, μερικές φορές όταν αρχίσει η κανονική κατανάλωση τροφής και πάλι.

Σε περίπτωση που δεν είστε άνετα με αυτό, μπορείτε να πάρετε καθαρτικό τσάι κατά τη διάρκεια της δίαιτας, χυμό δαμάσκηνων, ή σε ακόμη πιο σοβαρές περιπτώσεις, τα άλατα Epsom (θειικό μαγνήσιο). Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά και με μοναδικό τρόπο. Το θετικό σχετικά με το προϊόν μας είναι ότι κάνει πάντα το έργο του, είτε μετά από 1 ή μετά από 7 ημέρες.

Τα καλά βακτήρια χάνονται επίσης με τη συγκεκριμένη δίαιτα;

Όχι, αυτό δεν ισχύει. Τα καλά βακτήρια παραμένουν στο εντερικό τοίχωμα. Λόγω του biofilm, την ανθυγιεινή αυτή στιβάδα, το εντερικό τοίχωμα αφυδατώνεται. Η έλλειψη των καλών βακτηρίων είναι ευνοϊκή συνθήκη για την ανάπτυξη των κακών βακτηρίων που προκαλούν ασθένειες. Όταν απαλλαγείτε από το biofilm, το εντερικό τοίχωμα θα ανακάμψει. Το προϊόν μας δεν επηρεάζει το "υγιές biofilm", και δεν εννοούμε το βλαβερό biofilm, αλλά την υγιή βλεννογονική στιβάδα. Σκεφτείτε τη γλοιώδη επιφάνεια του εσωτερικού του στόματος, που αποτελεί την υγιή στοματική κοιλότητα. Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι και το εντερικό τοίχωμα, αλλά επειδή τα βλαβερά βακτήρια έχουν σχηματίσει μια ασπίδα πάνω από αυτό, ο υγιής βλεννογόνος αφυδατώνεται. Η υγιής βλεννογονική στιβάδα, δεν μπορεί να διαπεραστεί από το προϊόν μας, συνεπώς δεν μπορεί και να αφαιρεθεί από αυτό. Με τη χρήση του προϊόντος μας το biofilmεξαφανίζεται και το εντερικό τοίχωμα μπορεί να ανακάμψει.

Μετά τη διατροφή σας συμβουλεύουμε να αναπληρώσετε τα καλά βακτήρια του εντέρου σας με κατανάλωση προβιοτικών συστατικών όπως του Superbiotica (θα το βρείτε στο κατάστημα μας), για να πολλαπλασιαστούν οι ευεργετικοί πληθυσμοί του εντέρου.

 

Πως μοιάζει το biofilm;

Το biofilmμπορεί να γλιστρήσει έξω με τη μία, όπως φαίνεται στην εικόνα, ή να διαχωριστεί χωρίς να το αντιληφθείτε. Οι κινήσεις του εντέρου μπορεί να διαφοροποιηθούν.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: