Διαβήτης

Διαβήτης 

  • 29,00 €

    Εκχύλισμα του φυτού Stevia rebaudiana, που έχει μέχρι και 300 φορές τη γλυκύτητα της ζάχαρης. Η Stevia έχει συγκεντρώσει την προσοχή στην αύξηση της ζήτησης για εναλλακτικές τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και ζάχαρη. Επίσης έχει φανεί ότι μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το βακτήριο Borrelia burgdorferi και τα βιοφίλμ που δημιουργεί.

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα από το φλοιό του φυτού Κεκρόπια το οποίο υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στα μικρόβια και τους ιούς. 100% Natural & Organic!!

  • 25,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά ο οποίος συμβάλλει στην μείωση της κατάθλιψης και του στρές καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. 100% Natural & Organic!!

  • 39,00 €

    Μοναδικό εκχύλισμα του τροπικού φρούτου Morindacitrifolia (Νόνι) κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαφανίζει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Τονώνει τον οργανισμό, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι κατάλληλο για πολλές ασθένειες και μολύνσεις. 100% Natural & Organic!!

  • 33,90 €

    Συμπλήρωμα πικολινικού χρωμίου σε μορφή κάψουλας, ιδανικό για τη ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπος).

  • 35,90 €

    Οι βιταμίνες D3 και K2 υποστηρίζουν το καρδιαγγειακό, τα υγιή οστά και το νευρικό σύστημα. Ρυθμίζουν τα επίπεδα του σακχάρου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την ορμονική ισορροπία σε άντρες και γυναίκες. 100% Natural & Organic!!

  • 55,00 €

    Εκχύλισμα ρίζας Κουρκουμά με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα για μέγιστη απορόφηση απο τον οργανισμό. Η κουρκουμίνη το βασικό συστατικό του κουρκουμά έχει ισχυρή αντιφλεγνομώδη και αντιοξειδωτική δράση. Υποστηρίζει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, βοηθάει στην πέψη και ρυθμίζει το σάκχαρο.

  • 49,90 €

    Απόσταγμα Μορίνκγα (Moringa Oleifera) με Νύχι της Γάτας (Cat's Claw) για μέγιστη αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και ανοσορυθμιστική δράση. Η εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση φυτοθρεπτικών συστατικών ρυθμίζουν το σάκχαρο και το μεταβολισμό συμβάλλοντας στο αδυνάτισμα. 100% των εσόδων απο αυτό το προϊόν δωρίζονται απο την Nutramedix στο ίδρυμα IWasHungry.net.

  • 65,00 €

    Συνδυασμός αποστάγματος Στέβιας (Stevia) με Νύχι της Γάτας (Cat's Claw) για τη ρύθμιση του σακχάρου και τη καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος. Προάγει τον μεταβολισμό, βοηθά τη διατήρηση ενός ιδανικού βάρους και της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!