Λιποσωμιακή Γλουταθειόνη Tri-Fortify

Το Tri-Fortify είναι μια εξαιρετική πηγή λιποσωμιακής γλουταθειόνης με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει το ανοσοποιητικό. Απορροφάται από τους βλεννογόνους του στόματος προκειμένου να περάσει απευθείας στον οργανισμό χωρίς να καταστρέφεται από τα πεπτικά υγρά. NON-GMO

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

89,00 €

- +

 
Άλλες πληροφορίες

Αναλυτικά

H γλουταθειόνη είναι μια χημική ουσία που παράγεται φυσιολογικά από το συκώτι. Βρίσκεται στα φρούτα, τα λαχανικά και το κρέας και αποτελείται από 1 μόριο γλουταμινικού οξέος, ένα κυστεΐνης και ένα μόριο γλυκίνης. Η λιποσωμιακή γλουταθειόνη της Researched Nutritionals είναι φαρμακευτικού βαθμού και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό για την καταστροφή των ελεύθερων ριζών που παράγονται στο ανθρώπινο σώμα.

Η μέτρηση της μεταβολής του ποσοστού της αναγμένης γλουταθειόνης στο αίμα και της οξειδωμένης συνιστά ένδειξη μυικής κόπωσης ή αβιταμίνωσης ή κυτταρικής τοξικότητας.

H γλουταθειόνη χρησιμοποιείται για τη τη θεραπεία του καταρράκτη και του γλαυκώματος, για την πρόληψη ενάντια στη διαδικασία της γήρανσης, τη θεραπεία ή την πρόληψη εμφάνισης προβλημάτων αλκοολισμού, για το άσθμα, τον καρκίνο, τις καρδιακές παθήσεις (όπως η αθηροσκλήρωση και η υψηλή χοληστερόλη), για την ηπατίτιδα και γενικά για τιςηπατικές νόσους, για ασθένειες που αποδυναμώνουν το σύστημα άμυνας του οργανισμού (συμπεριλαμβανομένου του AIDS και το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης), για την απώλεια μνήμης, για το Alzheimer, την οστεοαρθρίτιδακαι τη νόσο Πάρκινσον.

Η γλουταθειόνη χρησιμοποιείται για τη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματοςκαι για την αντιμετώπιση της τοξικότητας από βαρέα μέταλλα ή από υπερβολική δόση ναρκωτικών και υπάρχει και σαν εισπνεόμενηγια τη θεραπεία ασθενειών του πνεύμονα, συμπεριλαμβανομένου της ιδιοπαθούς πνευμονικής ίνωσης καιτης κυστική ίνωσης. Δίνεται και σε ασθενείς με AIDS για την αντιμετώπιση προβλημάτων του αναπνευστικού.
Υπάρχει και σε ενέσιμη μορφή για την πρόληψη τοξικών παρενεργειών της χημειοθεραπείαςκαι για τη θεραπεία της ανδρικής υπογονιμότητας/ στειρότητας. Ακόμη παρέχεται ενέσιμη γλουταθειόνη για την πρόληψη της αναιμίας σε νεφροπαθείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, αποτρέποντας προβλήματα στα νεφρά, δίνεται μετά από εγχείρηση καρδιάς bypass, για τη βελτίωση της ροής του αίματος και μείωση της πήξης σε άτομα με αθηροσκλήρυνση καιγια τη θεραπεία του διαβήτη.
Η γλουταθειόνη εμπλέκεται σε πολλές διαδικασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής και επιδιόρθωσης ιστών, φτιάχνοντας πρωτεΐνες για το σώμακαι για το ανοσοποιητικό σύστημα. Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί και ωφελεί υγιείς και ασθενείς οργανισμούς.

Δοσολογία:

1 ολόκληρο φακελάκι ή 1 κουταλάκι του γλυκού ημερησίως, το κρατάτε κάτω από τη γλώσσα για 30-60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια το καταπίνετε.

Κατάλληλη για:

Ενδυνάμωση ανοσοποιητικού

Αντιοξείδωση

Θεραπεία καταρράκτη

Θεραπεία γλαυκώματος

Αναστολή γήρατος

Αλκοολισμός

Άσθμα

Καρκίνος

Καρδιακές παθήσεις

Ηπατικές νόσοι

Απώλεια μνήμης

Alzheimer

Οστεοαρθρίτιδα

Πάρκινσον

Αποβολή βαρέων μέταλλων

Ασθένειες των πνευμόνων

Πρόληψη τοξικότητας από τη χημειοθεραπεία

Ανδρική στειρότητα.

Βελτίωση του κυκλοφορικού

Μείωση της πήξης του αίματος

Θεραπεία του διαβήτη

Πνευμονία

Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών (SARS-CoV, MERS-CoV, Covid-19 κλπ)

Efficacy of glutathione therapy in relieving dyspnea associated with COVID-19 pneumonia: A report of 2 cases

Respir Med Case Rep. 2020 Apr 21:101063. doi: 10.1016/j.rmcr.2020.101063.

Richard I.Horowitzab, Phyllis R.Freemanb, JamesBruzzesec

 

Endogenous deficiency of glutathione as the most likely cause of serious manifestations and death in patients with the novel coronavirus infection (COVID-19): a hypothesis based on literature data and own observations

Alexey V. Polonikov, MD, PhD, Professor  Department of Biology, Medical Genetics and Ecology Kursk State Medical University. Research Institute for Genetic and Molecular Epidemiology. Kursk State Medical University. 3, Karl Marx Street, 305041 Kursk, Russian Federation

 

Glutathione protects PC12 cells from ascorbate- and dopamine-induced apoptosis
F. Si, Gregory M. Ross & Seon H. Shin 

Experimental Brain Research volume 123, pages263–268(1998)

 

Sinha, R., Sinha, I., Calcagnotto, A., Trushin, N., Haley, J. S., Schell, T. D., & Richie, J. P. (sd). Oral supplementation with lipsomal glutathione elevates body stores of glutathione and markers of immune function. European Journal of Clinical Nutrition.

Balendiran, G., Dabur, R., & Fraser, D. (2004, November-December). The role of glutathione in cancer. Cell Biochem Funct, 343-352.

Nathan, N. (MD), & Van Konynenburg, R. A. (PhD) (2011, December). Treatment Study of Patients with Chronic Fatigue Syndrome and Fibromyalgia, based on the Glutathione Depletion–Methylation Cycle Block Hypothesis. Townsend Letter.

Call Us

Επικοινωνία:

Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε από όλη την Ελλάδα:

Σταθερό: 210 96 00 416 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00)

Kινητό: 697 6670289 (Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 με 20:00)

Write a review

Λιποσωμιακή Γλουταθειόνη Tri-Fortify

Το Tri-Fortify είναι μια εξαιρετική πηγή λιποσωμιακής γλουταθειόνης με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει το ανοσοποιητικό. Απορροφάται από τους βλεννογόνους του στόματος προκειμένου να περάσει απευθείας στον οργανισμό χωρίς να καταστρέφεται από τα πεπτικά υγρά. NON-GMO

Write a review

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία