Σεξ

Σεξ 

  • 35,00 €

    Το μοναδικό απόσταγμα Κινέζικου Dong Quai είναι κατάλληλο για την σωστή αναπαραγωγική λειτουργία των γυναικών. Τονώνει την μήτρα και βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της γονιμοποίησης, διορθώνει τον εμμηνορροϊκό κύκλο και ανακουφίζει από τους πόνους της περιόδου. 100% Natural and Organic!!!

  • 36,90 €

    Το μοναδικό εκχύλισμα Schisandra είναι ένα τονωτικό βότανο για όλο το σώμα και χρησιμοποιείται κυρίως σε περιόδους στρες για την ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος. Έχει ισχυρές προστατευτικές επιδράσεις στην λειτουργία του ήπατος και επιπλέον διεγείρει την σεξουαλική δράση σε άνδρες και γυναίκες. 100% Natural and Organic!!!

  • 35,90 €

    Οι βιταμίνες D3 και K2 υποστηρίζουν το καρδιαγγειακό, τα υγιή οστά και το νευρικό σύστημα. Ρυθμίζουν τα επίπεδα του σακχάρου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την ορμονική ισορροπία σε άντρες και γυναίκες. 100% Natural & Organic!!

  • 55,00 €

    Το Ginkgo Biloba είναι το κατάλληλο βότανο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Δημιουργεί αγγειοδιαστολή με φυσική συνέπεια την παροχή αίματος στον εγκέφαλο και τα άκρα. Βοηθά στην εγρήγορση, τη μνήμη, τη διαύγεια και ενδείκνυται για προβλήματα του κυκλοφορικού. 

  • 29,90 €

    Eκχύλισμα (KSM-66®) από ρίζα Ασβαγκάντα βιολογικής καλλιέργειας για την καταπολέμηση του άγχους, της διανοητικής κόπωσης, της νευρικότητας, της αυπνίας, της σωματικής κούρασης. Παραδοσικά, χρησιμοποιείται για την αύξηση της λίμπιντο σε άντρες και γυναίκες όπως επίσης και για την υποστήριξη των μυών και των αρθρώσεων. 100% Natural and Organic !!!

  • 69,00 €

    Μοναδικός συνδυασμός βιταμινών, ιχνοστοιχείων και θρεπτικών συστατικών σε μία κάψουλα για την πλήρη κάλυψη των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού. 100% Natural!!!