Lyme

Lyme 

  • 29,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα Ύσσωπου ο οποίος συμβάλλει στη διατήρηση της συναισθηματικής ισορροπίας και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 100% Natural & Organic!!

  • 29,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα ρίζας δίψακου (teasel) κατάλληλο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι στα μικρόβια. Κινητοποιεί τις τοξίνες και τα βακτήρια από τα κύτταρα στην κυκλοφορία για να αποβληθούν. Ιδανικό για ασθενείς με βορρελίωση (Lymedisease) υπό θεραπεία. 100% Natural & Organic!!

  • 41,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Cinchonacalisaya με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία της ελονοσίας και είναι πολύ αποτελεσματικό στη θεραπεία της νόσου Lyme και άλλων συνοδών λοιμώξεων. 100% Natural & Organic!!

  • 39,00 €

    Μοναδικό εκχύλισμα του τροπικού φρούτου Morindacitrifolia (Νόνι) κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαφανίζει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Τονώνει τον οργανισμό, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι κατάλληλο για πολλές ασθένειες και μολύνσεις. 100% Natural & Organic!!

  • 41,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Triplaris peruviana με αντιμικροβιακή δράση. Πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε πολλά μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς και πρωτόζωα. Μέρος της θεραπείας για τη νόσο του Lyme. 100% Natural & Organic!!

  • 0,00 €

    Το Fisiokinesis σε συνεργασία με το παγκοσμίως κορυφαίο διαγνωστικό εργαστήριο ArminLabs GmbH, σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων εξετάσεων, νέας γενιάς, υψηλής ευαισθησίας (High Sensitivity – Specificity), για τα Tick borne ή Vector – borne diseases & των Co-infections

  • 12,00 €

    Στυλό αφαίρεσης τσιμπουριών από ανθρώπους και ζώα. Η ειδική σχεδίαση του επιτρέπει να αφαιρεί τσιμπούρια μεγέθους 0,4mm. Τα τσιμπούρια μεταφέρουν στους ανθρώπους την νόσο του Lyme που μιμείται 300 διαφορετικές ασθένειες. Η σωστή απομάκρυνση τους από το δέρμα των ανθρώπων & των ζώων αποτρέπει την μόλυνση από τα βακτήρια (Μπορρέλια,Μπαρτονέλα κα) που...

  • 65,00 €

    Μονολαυρίνη για φυσική υποστήριξη του ανοσοποιητικού έναντι ιών, βακτηρίων και μυκήτων. Τονώνει τον οργανισμό δίνοντας ενέργεια και δύναμη.

  • 60,00 €

    Ολοκληρωμένη φόρμουλα από ρίζα Elecampane (Inula helenium), ρίζα Jalapa (Ipomoea purga), φύλλα βατόμουρου (Rubus fruticosus)...