Κατηγορίες

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή NutraMedix

  • 65,00 €

    Συνδυασμός αποστάγματος Στέβιας (Stevia) με Νύχι της Γάτας (Cat's Claw) για τη ρύθμιση του σακχάρου και τη καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος. Προάγει τον μεταβολισμό, βοηθά τη διατήρηση ενός ιδανικού βάρους και της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα του φυτού Χαμαιλέων (Houttuynia Cordata) ο οποίος υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι των ιών & των βακτηρίων ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!

  • 33,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Maca. Βελτιώνει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική λειτουργία, αυξάνει τη λίμπιντο και ενισχύει την ορμονική ισορροπία. Κατάλληλο και για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και την αύξηση των οιστρογόνων. 100% Natural & Organic!!

  • 35,00 €

    Το MALATE MAGNESIUM είναι σημαντικό για τη συντήρηση της φυσιολογικής...

  • 47,90 €

    Φυτικό εκχύλισμα από το φλοιό του δένδρου Matapalo Phoradendrum crassifolium. Έχει νευροαναγεννητικές ιδιότητες, ικανότητα μείωσης πόνου και κυτταροπροστατευτική δράση. Το Mapalo μπορεί να βοηθήσει στην παύση της εξέλιξης νευροεκφυλιστικών ασθενειών βοηθώντας στην αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων και τοξινών από τον εγκέφαλο.

  • 35,00 €

    Το MoodMedix είναι συνδιασμός των αποσταγμάτων Κουρκουμά μαζί με Νύχι της Γάτας (Cat's Claw) για την βελτίωση της διάθεσης και της σωστής συναισθηματικής υποστήριξης.

  • 47,90 €

    Η σύνθεση του Mora είναι ένα πρωτότυπο μείγμα των εκχυλισμάτων τριών φυτών Blackberry,...

  • 49,90 €

    Εξαιρετικό σύμπλεγμα βοτάνων για αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, των επιδόσεων και της αντοχής. Επιφέρει αύξηση της τεστοστερόνης και της ροής του αίματος των γεννητικών οργάνων σε άνδρες. 100% Natural & Organic!!!

  • 39,00 €

    Μοναδικό εκχύλισμα του τροπικού φρούτου Morindacitrifolia (Νόνι) κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαφανίζει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Τονώνει τον οργανισμό, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι κατάλληλο για πολλές ασθένειες και μολύνσεις. 100% Natural & Organic!!