Λάδι Ρίγανης: Μια Εναλλακτική λύση στην αντιβίωση

Λάδι Ρίγανης: Μια Εναλλακτική λύση στην αντιβίωση

Το Λάδι της Ρίγανης είναι το απόλυτο αντιβιοτικό. Η ρίγανη είναι ένα ισχυρό βότανο με μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες. Γνωρίζατε ότι η ρίγανη έχει οκτώ φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα μήλα και τρεις φορές από τα βατόμουρα; Τα αντιοξειδωτικά που απαιτούνται για να προστατεύουν το σώμα μας από τις ελεύθερες ρίζες. Θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι το πιο ισχυρό σε σχέση με όλα τα φυτικά ελαία!

Η χρήση της ρίγανης ξεκίνησε στην Αρχαία Ελλάδα. Στα αρχαία ελληνικά η λέξη ρίγανη μεταφράζεται ως η χαρά του βουνού. Οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποιούσαν το έλαιο της για ιατρικούς σκοπούς, ως ένα ισχυρό αντι-ιικό, αντιβακτηριακό, αντισηπτικό, αντιμυκητιακό παράγοντα, αλλά και ως θεραπεία για τον πόνο και τη φλεγμονή. Ήταν το κύριο αντιβακτηριακό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε από τον Ιπποκράτη. Φύλλα ρίγανης χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για τη θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με τις αναπνευστικό και το πεπτικό σύστημα.

Το Oregano Oil είναι το απόλυτο Αντιβιοτικό

Tα κύρια συστατικά της είναι μια φυσική πηγή δύναμης. Περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, κάλιο, χαλκό, βόριο, μαγγάνιο, βιταμίνες C, Α (β-καροτίνη).

Το έλαιο ρίγανης περιέχει τέσσερις κύριες ομάδες των χημικών ουσιών που δραστηριοποιούνται στην επούλωση των πληγών.

Μέσα στη σύσταση της βρίσκουμε φαινόλες (συμπεριλαμβανομένων καρβακρόλη και θυμόλη) που δρουν ως αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά. Τα τερπένια, συμπεριλαμβανομένων πινένιο και τερπινένιο. Τα οποία έχουν αντισηπτικές, αντι-ιικές, αντι-φλεγμονώδεις και αναισθητικές ιδιότητες. Λιναλοόλη και βορνεόλη είναι δύο αλκοόλες που βρίσκονται στο λάδι ρίγανης. Οι εστέρες περιλαμβάνουν οξικό λιναλύλιο και οξικό γερανυλεστέρα.

Η πιο σημαντική πρωτογενή ένωση που βρίσκεται στο λάδι της ρίγανης είναι η καρβακρόλη. Η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιβιοτικά.

Δημοσιεύτηκε στις 2014-11-14 από Tsekouras Christos Υγεία 0 3273

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να  είσαστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσεται ένα σχόλιο.

Τελευταία σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια
Επόμενο