Απαλλαγείτε από την Ψωρίαση με το Psoricaid

Απαλλαγείτε από την Ψωρίαση με το Psoricaid

PSORICAID

Το Psoricaid αναστέλλει τις κυτοκίνες και άλλους φλεγμονώδεις μεσολαβητές

 

Η ψωρίαση συμβαίνει όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ενεργοποιείται από την υπερπαραγωγή κυτταροκινών (TNFa, IL-1, IL-6), λευκοτριενίων (LTB4), παράγοντα δραστηριότητας αιμοπεταλίων (PAF), νιτρικού οξειδίου (ΝΟ) περιέχει esculentoside Α και πολλά άλλα συστατικά που αναστέλλουν την παραγωγή PAF, LTB4, ΝΟ, TNF, IL-1, IL-6, κλπ.

Κλινική Μελέτη για την Ψωρίαση

Η αποτελεσματικότητα του Psoricaid είναι 73,33%. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ολόκληρο το δέρμα για καλύτερα αποτελέσματα. Για πιο σοβαρές περιπτώσεις, προσθέστε το Angiostop.

Αναφορές:

Pharmacology. 1998; 56: 187‐195.

Acta Pharmacologica Sinica. 2002; 23(7):638‐644. ActaPharmacologicaSinica.2004;25(6):817‐821. InternationalJournalofRadiationOncology,Biology, Physics.2006;65(3):882‐889.

Nutritional Perspectives: Journal of the ACACN. 2007; 30(2):26‐29.

 

Η ψωρίαση επηρεάζει μεταξύ 2% - 2,6% του αμερικανικού πληθυσμού και χαρακτηρίζεται από την έκρηξη κοκκινωπό, αργυρόχρωμες προσκρούσεις και αλλοιώσεις. Η κατάσταση συμβαίνει στους αγκώνες, τα γόνατα, το τριχωτό της κεφαλής και τον κορμό. αυτά τα χτυπήματα μπορεί να γίνουν παχύρρευστα και γεμάτα με πύμνη ενώ παράλληλα οδηγούν σε ξεφλούδισμα και ερεθισμό του δέρματος. Η ψωρίαση, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και άλλες αυτοάνοσες παθήσεις είναι κυρίαρχες διαταραχές T helper 1 (Th1) (βλέπε Πίνακα 1), όπου ο οργανισμός παράγει περίσσεια κυτοκινών τύπου Th1 (βλέπε Πίνακα 2). Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι το Psoricaid αναστέλλει αυτές τις κυτοκίνες, καθιστώντας το ωφέλιμο για Th1 κυρίαρχες διαταραχές. Περαιτέρω μελέτες έχουν δείξει ότι επίσης αναστέλλουν άλλους φλεγμονώδεις μεσολαβητές (Πίνακας 2) όπως λευκοτριένια (LTB4), παράγοντα δραστηριότητας αιμοπεταλίων, νιτρικό οξείδιο, κλπ. Σε κάποιο βαθμό, αναστέλλει επίσης κυτοκίνες τύπου Th2.

 

 

 

  • Ο Schlabach, DC από την ΟΗ, έχει έναν ασθενή 24 ετών με ψωρίαση στο τριχωτό της κεφαλής, στο λαιμό, στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα. Έχει την προϋπόθεση για 5-6 χρόνια με breakouts συνήθως την άνοιξη και το φθινόπωρο. Δοκίμασε διάφορες τοπικές κορτιζόνες, ρίζες γλυκόριζας και ακόμη και αποικίες χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το Psoricaid. Μόλις 3 εβδομάδες, η κατάστασή της βελτιώθηκε κατά 95%. Ο πατέρας της, ο οποίος έχει σοβαρότερη ψωρίαση, χρησιμοποίησε επίσης Psoricaid και έχει βελτιωθεί κατά 85%.
  • Η M.T., 50 ετών από την ΑΠ, είχε ψωρίαση για 45 χρόνια. Το 2006, είχε ένα σοβαρό flareup στα πόδια, τα χέρια και τον κορμό του. Μετά από περίπου ένα μήνα με Psoricaid / Autocin και Angiostop, τα ψωριασικά συμπτώματα του ήταν περίπου 90% καθαρά. Είπε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά σε 45 χρόνια που είχε ανακούφιση από την ψωρίαση.
  • Ο D. Metcalf, DC από το MN, έχει ασθενή 52 ετών / λεπτό που έχει ρευματοειδή αρθρίτιδα (RA). Οι αρθρώσεις του είναι πάντα οδυνηρές και δύσκολο να κινηθούν. Ήταν δύσκολο να θεραπευθεί επειδή έχει επίσης λευχαιμία μεγάλων κοκκωδών λεμφοκυττάρων (LGL). Η θεραπεία της ΡΑ περιλαμβάνει την καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος. Ωστόσο, με τη λευχαιμία LGL, πρέπει να αυξήσετε την ασυλία. Δοκίμασε μεθοτρεξάτη (καλό για καρκίνο και RA) με Celebrex αλλά χωρίς καμία χρήση. Στη συνέχεια του δόθηκε συνταγή μεθοτρεξάτης και πρεδνιζόνης. Μόλις 2 ημέρες, είχε τρομερές παρενέργειες από την πρεδνιζόνη, οπότε το σταμάτησε και του δόθηκε αντί του Enbrel. Το Enbrel είναι μία υποδόρια ένεση δύο φορές την εβδομάδα, η οποία κοστίζει 320 δολάρια την εβδομάδα. Έχει κάποια ανακούφιση από αυτόν τον συνδυασμό, αλλά είχε ακόμα παρατεταμένα συμπτώματα. Τον Φεβρουάριο του 2006, άλλαξε σε Angiostop, Psoricaid, Extract από σπαράγγια, Myosteo και Extract από σπόρους Reishi. Ο πόνος του μετριάστηκε τελείως και επέστρεψε την ολική κίνηση των χεριών του.
  • Ο D. Diehn, ND από την KS, έχει έναν ασθενή 53 ετών με ρευματοειδή αρθρίτιδα σε Remicade, μελοξικάμη, σουλφασαλαζίνη, κλπ. Άφησε όλα τα φάρμακά της τον Μάιο του 2013 και άρχισε να παίρνει Psoricaid. Τον Ιούλιο του 2013, ο ρευματοειδής παράγοντας της μειώθηκε κάτω από το 14 (κανονικό) και όλα τα συμπτώματά της διαχειρίστηκαν.

 

Δημοσιεύτηκε στις 2019-05-19 Θεραπευτικά Προιόντα 0 864

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να  είσαστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσεται ένα σχόλιο.

Τελευταία σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια
Προηγούμενο