Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

 • 29,00 €

  Οργανικό εκχύλισμα υσσώπου για τη διατήρηση συναισθηματικής ισορροπίας. Ήπιο χαλαρωτικό του νευρικού συστήματος. Απαραίτητο σε περιπτώσεις μεγάλου φόρτου εργασίας, άγχους ή κατάθλιψης που εξαντλείται το νευρικό σύστημα. Απαλύνει τα συναισθήματα θλίψης. 100% Natural & Organic!!

 • 27,90 €

  Εκχύλισμα του φυτού Desmodiummolliculum, ιδανικό για αποτοξίνωση σε συκώτι, νεφρά και λέμφο. Απομακρύνει τις τοξίνες των νεκρών βακτηρίων μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Κατάλληλο για ασθενείς με βορρελίωση (Lymedisease). 100% Natural & Organic!!

 • 25,00 €

  Ένα ιδανικό συμπλήρωμα για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης από εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά. Μειώνει άμεσα τα συμπτώματα και βελτιώνει τη διάθεση. Δρα αυξάνοντας την παραγωγή ορμονών της χαράς (σεροτονίνη, ντοπαμίνη) στον εγκέφαλο. 100% Natural & Organic!!

 • 39,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthuschamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!

 • 27,90 €

  Μοναδικό εκχύλισμα του Περουβιανού φυτού Gentianella alborosea για άμεσο αδυνάτισμα. Καταστέλλει την όρεξη, αυξάνει τις καύσεις & τον μεταβολισμό. Συμβάλλει αποτελεσματικά στην μείωση της χοληστερόλης, απομακρύνει τις τοξίνες απο το συκώτι, την κυτταρύτιδα, ενώ εμφανίζει & αντιβακτηριακή δράση. 100% Natural & Organic!!!

 • 25,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού Valeriana officinalis. Καταπολεμά την αϋπνία, το στρες, το άγχος & τον πόνο. Διεγείρει την παραγωγή του νευροδιαβιβαστή GABA που παράγεται στον εγκέφαλο & λειτουργεί ως φυσικό ηρεμιστικό.Η πατενταρισμένη σύνθεση της Nutramedix εξασφαλίζει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα διαπερνώντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό ώστε να...

 • 59,90 €

  Το πιο πλήρες συμπλήρωμα βιταμίνης Ε που περιέχει όλες τις ισομορφές της βιταμίνης με εγγυημένη καθαρότητα και βέλτιστη απορροφητικότητα 

 • 41,90 €

  Το συμπλήρωμα που συνδυάζει τις αντιοξειδωτικές και υψηλής διατροφικής αξίας ιδιότητες των cranberries. Είναι πλούσιο σε ευεργετικές προανθοκυανιδίνες και βοηθά στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.