NUTRAMEDIX

NUTRAMEDIX 

  • 31,90 €

    Εκχύλισμα της ρίζας του Asparagus officinalis που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της τοξικότητας σε θειώδη άλατα. Τα θειώδη και θειικά φάρμακα συσσωρεύονται στο άτομο, εμποδίζοντας την αποτοξίνωση οπότε οι τοξίνες που συγκρατούνται στο σώμα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και όργανα και ο ασθενής είναι επιρρεπής στη χρόνια λοίμωξη.

  • 29,00 €

    Εκχύλισμα του φυτού Stevia rebaudiana, που έχει μέχρι και 300 φορές τη γλυκύτητα της ζάχαρης. Η Stevia έχει συγκεντρώσει την προσοχή στην αύξηση της ζήτησης για εναλλακτικές τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και ζάχαρη. Επίσης έχει φανεί ότι μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το βακτήριο Borrelia burgdorferi και τα βιοφίλμ που δημιουργεί.

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα από το φλοιό του φυτού Κεκρόπια το οποίο υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στα μικρόβια και τους ιούς. 100% Natural & Organic!!

  • 41,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Triplaris peruviana με αντιμικροβιακή δράση. Πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε πολλά μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς και πρωτόζωα. Μέρος της θεραπείας για τη νόσο του Lyme. 100% Natural & Organic!!

  • 29,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα ρίζας δίψακου (teasel) κατάλληλο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι στα μικρόβια. Κινητοποιεί τις τοξίνες και τα βακτήρια από τα κύτταρα στην κυκλοφορία για να αποβληθούν. Ιδανικό για ασθενείς με βορρελίωση (Lymedisease) υπό θεραπεία. 100% Natural & Organic!!

  • 37,90 €

    Νέο συμπλήρωμα 1000 mg βιταμίνης C υψηλής καθαρότητας από ταπιόκα. Αυτή η καινούρια σύνθεση είναι υπο-αλλεργική και κατάλληλη για όσους εμφανίζουν ευαισθησία σε διάφορες τροφές. Για μέγιστη ανεκτικότητα και απορρόφηση!!

  • 33,90 €

    Trans Ρεσβερατρόλη απο Japanese Knotweed και Vitis Vinifera με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό έναντι λοιμώξεων, καταστέλλει τη σύνθεση των ελεύθερων ριζών, προστατεύει το δέρμα, ισορροπεί το σάκχαρο, υποστηρίζει το καρδιαγγειακό, το νευρικό σύστημα & βοηθάει στο αδυνάτισμα. 100% Natural and Organic!!!

  • 35,90 €

    Οι βιταμίνες D3 και K2 υποστηρίζουν το καρδιαγγειακό, τα υγιή οστά και το νευρικό σύστημα. Ρυθμίζουν τα επίπεδα του σακχάρου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την ορμονική ισορροπία σε άντρες και γυναίκες. 100% Natural & Organic!!

  • 34,90 €

    Το Elderberry ή Sambucus αποτελεί ένα απο τα πιο βασικά βότανα για την αντιμετώπιση των ιώσεων και της γρίπης. Πολλές μελέτες έχουν δείξει οτι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ προστατεύει το ανώτερο αναπνευστικό απο το συνάχι και την ιγμορίτιδα.