Aναπνευστικό

Aναπνευστικό 

  • 39,90 €

    Δώστε στο σώμα σας τη φυσική ενέργεια που χρειάζεται μετά από μία πολυάσχολη ημέρα ή την προπόνηση σας. Το OM Fit ενισχύει την αντοχή σας παρέχοντας οξυγόνο ενώ παράλληλα προωθεί την υγιή αποκατάσταση του οργανισμού.

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα του φυτού Χαμαιλέων (Houttuynia Cordata) ο οποίος υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι των ιών & των βακτηρίων ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα από το φλοιό του φυτού Κεκρόπια το οποίο υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στα μικρόβια και τους ιούς. 100% Natural & Organic!!

  • 35,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Oregon grape root με μοναδικές αντιμικροβιακές ιδιότητες για την αντιμετώπιση βακτηριακών λοιμώξεων  και μυκητιάσεων.  Απαλύνει τα συμπτώματα της ψωρίασης και βελτιώνει προβλήματα στο συκώτι, τη διάρροια και τη δυσκοιλιότητα. 100% Natural & Organic!!

  • 39,00 €

    Μοναδικό εκχύλισμα του τροπικού φρούτου Morindacitrifolia (Νόνι) κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαφανίζει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Τονώνει τον οργανισμό, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι κατάλληλο για πολλές ασθένειες και μολύνσεις. 100% Natural & Organic!!

  • 34,90 €

    Το Elderberry ή Sambucus αποτελεί ένα απο τα πιο βασικά βότανα για την αντιμετώπιση των ιώσεων και της γρίπης. Πολλές μελέτες έχουν δείξει οτι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ προστατεύει το ανώτερο αναπνευστικό απο το συνάχι και την ιγμορίτιδα.