Μαλακτικές Κρέμες για βαμμένα μαλλιά

Μαλακτικές Κρέμες για βαμμένα μαλλιά 

 • 17,90 €

  Tονώνει τις πιο σκούρες αποχρώσεις των βαμμένων μαλλιών και τους δίνει λάμψη. Με ένα εξαιρετικό κοκτέιλ συστατικών, όπως Blackberry και Boysenberry με εκχύλισμα γλυκόριζας αλλά και με άλλα μαλακτικά συστατικά, τα μαύρα μαλλιά λάμπουν τώρα με υγεία!  100% Organic - Συσκευασία: 250ml.

 • 17,90 €

  Tονώνει τις κόκκινες αποχρώσεις των βαμμένων μαλλιών και τους δίνει λάμψη. Με ένα εξαιρετικό κοκτέιλ συστατικών από Goji, Pomegranate και Cranberry αλλά και με άλλα μαλακτικά συστατικά, τα κόκκινα μαλλιά λάμπουν τώρα με υγεία!  100% Organic - Συσκευασία: 250ml.

 • 17,90 €

  Tονώνει τις ξανθές αποχρώσεις των βαμμένων μαλλιών και τους δίνει λάμψη. Με ένα εξαιρετικό κοκτέιλ συστατικών από βερίκοκο, Wild Rose και Cranberry αλλά και με άλλα μαλακτικά συστατικά, τα ξανθά μαλλιά λάμπουν τώρα με υγεία!  100% Organic - Συσκευασία: 250ml.

 • 17,90 €

  Tονώνει τις μελαχρινές αποχρώσεις των βαμμένων μαλλιών και τους δίνει λάμψη. Με ένα εξαιρετικό κοκτέιλ συστατικών από Goji αλλά και με άλλα μαλακτικά συστατικά, τα μελαχρινά μαλλιά λάμπουν τώρα με υγεία!  100% Organic - Συσκευασία: 250ml.

 • 15,90 €

  Θα αγαπήσετε την πλούσια υφή του χάρη στο λάδι καρύδας και τα ισχυρά αντιοξειδωτικά βότανα αποκατάστασης της ταλαιπωρημένης τρίχας. Προστατεύει, βελτιώνει και δίνει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας. Το απλώνετε και δε χρειάζεται να ξεπλύνετε. Αφήνετε τα ιδιαίτερα συστατικά του προϊόντος να δουλέψουν και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα! 100% Vegeterian &...