Νευρικό Σύστημα

Νευρικό Σύστημα  

  • 25,00 €

    Κόκκινα γυαλιά χρωματοθεραπείας για την μείωση των συμπτωμάτων του αυτισμού και των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού.

  • 60,00 €

    Ολοκληρωμένη φόρμουλα από ρίζα Elecampane (Inula helenium), ρίζα Jalapa (Ipomoea purga), φύλλα βατόμουρου (Rubus fruticosus)...

  • 60,00 €

    Ολοκληρωμένη φόρμουλα από μείγμα φλοιού Huacapurana (Campsiandra angustifolia) και (Houttuynia cordata), σχεδιασμένη να υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης αντιμετωπίζει λοιμώξεις που προκαλούνται από βακτήρια, μύκητες και ιούς.

  • 60,00 €

    Αυτή η ολοκληρωμένη φόρμουλα είναι ένα συνεργιστικό μείγμα φλοιού Samento (Uncaria tomentosa), φύλλου Stevia (Stevia rebaudiana) και φλοιού Banderol (Otoba parvifolia), με μοναδικές αντιμικροβιακές ιδιότητες, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταστέλλει τις φλεγμονές.

  • 55,00 €

    Το Ginkgo Biloba είναι το κατάλληλο βότανο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Δημιουργεί αγγειοδιαστολή με φυσική συνέπεια την παροχή αίματος στον εγκέφαλο και τα άκρα. Βοηθά στην εγρήγορση, τη μνήμη, τη διαύγεια και ενδείκνυται για προβλήματα του κυκλοφορικού. 

  • 49,00 €

    Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού poy GreenSelect® Phytosome® πλούσιο σε κατεχίνες, ντεκαφεϊνέ με τεχνολογία γρήγορης απορρόφησης χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία με χρήση φωσφολιπιδίων.

  • 29,90 €

    Eκχύλισμα (KSM-66®) από ρίζα Ασβαγκάντα βιολογικής καλλιέργειας για την καταπολέμηση του άγχους, της διανοητικής κόπωσης, της νευρικότητας, της αυπνίας, της σωματικής κούρασης. Παραδοσικά, χρησιμοποιείται για την αύξηση της λίμπιντο σε άντρες και γυναίκες όπως επίσης και για την υποστήριξη των μυών και των αρθρώσεων. 100% Natural and Organic !!!