LYPRINOL 120 SOFTGELS- ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ

Το lyprinol είναι ένα φυσικό αναλγητικό που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από πόνους και φλεγμονές. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες είναι ένα εξαιρετικό σκεύασμα που βοηθά στην αντιμετώπιση της επίμονης φλεγμονής στις αρθρώσεις και των αλλεργικών αντιδράσεων που σχετίζονται με το αναπνευστικό. 100% φυσικό προϊόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

99,00 €

Μη διαθέσιμο
 
Άλλες πληροφορίες

Σύσταση lyprinol

Το lyprinol είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν αποτελούμενο από εκχυλίσματα φυσικών ελαίων υψηλής ποιότητας. Προέρχεται από μύδια της Νέας Ζηλανδίας τα Perna canaliculus, μαζί με φαρμακευτικού βαθμού λάδι ελιάς και d-άλφα-τοκοφερόλη. Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό λιπιδικών ομάδων και Ω-3 λιπαρών οξέων που προέρχονται αποκλειστικά από φυσικές τροφές. Έχει 92 διαφορετικά λιπαρά οξέα, όπως το ολεϊκό και το εικοσιτετρανοϊκό οξύ (ΕΤΑ) και η βιταμίνη Ε που προαναφέρθηκε.

Οι περισσότερες σκόνες από μύδια έχουν δείξει αντιφατικά αποτελέσματα σε μελέτες αποτελεσματικότητας. Για το lyprinol ο στόχος επιτεύχθηκε μετά από δεκαπέντε χρόνια διεθνούς επιστημονικής έρευνας από ανεξάρτητους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Royal Melbourne Institute of Technology. Δόθηκε τελικά η πατέντα για το εκχύλισμα υψηλής δραστικότητας με θεαματικά αποτελέσματα για την αντιφλεγμονώδη δράση του.

Σύσταση lyprinol:

Φυσικά μονοακόρεστα λιπαρά οξέα από ελαιόλαδο 100mg

ΕΤΑ 50mg

Α-τοκοφερόλη 0.225mg

Κάψουλα: Ζελατίνη, σορβιτόλη, γλυκερίνη

  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες
  • Αντιμετώπιση της φλεγμονής
  • Αυξάνει την αντοχή στην άσκηση
  • Βοηθά στη βελτίωση του άσθματος
  • Μείωση του πόνου
  • Αποκατάσταση τραυματισμών
  • Είναι φυσικό προϊόν και απόλυτα ασφαλές
  • Είναι 175 φορές πιο ισχυρό από το νυχτολούλουδο
  • Είναι 350 φορές πιο ισχυρό από τα ιχθυέλαια και 175 φορές πιο ισχυρό από το έλαιο σολομού
  • Είναι απαλλαγμένο από τοξίνες, βαρέα μέταλλα και προσμίξεις

Διατροφική ανάλυση

Διατροφική ανάλυση/ κάψουλα:

Ενέργεια 1.3 kcal

Πρωτεΐνη 0 mg

Λιπαρά 150 mg

Εκ των οποίων κορεσμένα 30 mg

Ακόρεστα λιπαρά 30 mg

ΕΤΑ 0.17 mg

Υδατάνθρακες 0 mg

Βιταμίνες 150 ng

Χοληστερόλη 195 ug

Η ποσότητα της χοληστερόλης είναι αμελητέα. Ένα αυγό περιέχει 213 mg χοληστερόλης.

Για να δείτε το επίσημο πιστοποιητικό του κατασκευαστή κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.lyprinol.com/index.php/about-lyprinol/lyprinol-dosage

Πιο αναλυτικά:

Το lyprinol έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση που σύμφωνα με τις έρευνες λειτουργεί καλύτερα και από την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή. Είναι 350 φορές πιο ισχυρό από τα ιχθυέλαια στην αντιμετώπιση των φλεγμονών και πιο ασφαλές από αυτά και 200 φορές πιο αποτελεσματικό από το λινέλαιο, όσον αφορά τις υγιείς αρθρώσεις. Βελτιώνει την ακαμψία των μελών του σώματος και το εύρος της κίνησης.

Σύμφωνα με έγκυρες κλινικές μελέτες είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για την αρθρίτιδα κι άλλου είδους φλεγμονές, όπως αυτές που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα.

Η διαδικασία της φλεγμονής είναι εξαιρετικά πολύπλοκη και ορίζεται ως η αντίδραση του σώματος σε φυσική, χημική ή βιολογική ζημία. Σε ένα φυσιολογικό υγιές άτομο, πρέπει να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί μέσω της αναγέννησης ή της αποκατάστασης του κατεστραμμένου ιστού. Πολύ συχνά όμως η φλεγμονή και η συμπτωματολογία που τη συνοδεύει είναι χρόνια. Η αρθρίτιδα, το άσθμα και το αναφυλακτικό σοκ είναι καταστάσεις δύσκολες στη διαχείρισή τους.

Τα επιστημονικά δεδομένα για το lyprinol δείχνουν ότι μπορεί να μειώσει μέχρι και κατά 93% το πρήξιμο που παρουσιάζουν όσοι πάσχουν από αρθρίτιδα και ταυτόχρονα αναστέλλει την αρθραλγία και ανακουφίζει τον ασθενή. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, με μοναδική σύνθεση, γι' αυτό και ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα συμπληρώματα διατροφής.

Επίσημες μελέτες:

http://www.lyprinol.com/index.php/product-research/clinical-research

http://www.lyprinol.com/index.php/product-research/gibson-brief

https://www.valleyvet.com/Library/lib_51192_-Benefits.pdf

Προτεινόμενη δοσολογία

Ενήλικες:

Λαμβάνετε 2-4 κάψουλες/ ημέρα με το γεύμα σας για 3-6 εβδομάδες. Έπειτα μπορείτε να μειώσετε τη δοσολογία στις 2 κάψουλες/ ημέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας. Η αγωγή πρέπει να το ληφθεί για τουλάχιστον 8-12 εβδομάδες. Παρακαλείσθε να μην ξεπερνάτε την προτεινόμενη ημερήσια δόση.

Παιδιά 3-12 ετών:

Λαμβάνετε 3 κάψουλες/ ημέρα με το φαγητό για 3 εβδομάδες και στη συνέχεια 1-2 κάψουλες ημερησίως.

Στην εγκυμοσύνη και στα παιδιά ηλικίας 1 έτους, συνιστάται να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν τη λήψη του προϊόντος.

Δεν έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια και καμία αλλεργική αντίδραση από τη λήψη του προϊόντος μέχρι σήμερα.

Call Us

Επικοινωνία:

Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε από όλη την Ελλάδα:

Kινητό: 697 6670289 (Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 με 21:00)

Σταθερό: 210 96 00 416 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 20:00)

Write a review

LYPRINOL 120 SOFTGELS- ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ

Το lyprinol είναι ένα φυσικό αναλγητικό που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από πόνους και φλεγμονές. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες είναι ένα εξαιρετικό σκεύασμα που βοηθά στην αντιμετώπιση της επίμονης φλεγμονής στις αρθρώσεις και των αλλεργικών αντιδράσεων που σχετίζονται με το αναπνευστικό. 100% φυσικό προϊόν.

Write a review

15 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία