Αποτοξίνωση Σώματος

Αποτοξίνωση Σώματος  

  • 259,00 €

    Το Body Shield είναι μια φορητή ασπίδα προστασίας έναντι της ηλεκτρομαγνητικής...

  • 21,90 € 25,00 €
    Προσφορά

    Το αυτοκόλλητο EMF Harmonizer μετατρέπει τις συχνότητες του κινητού τηλεφώνου σε βιοσυμβατές & περιορίζει το θερμικό τους  αποτέλεσμα έτσι ώστε να μην βλάπτουν τους  ιστούς & τα κύτταρα. Για να προστατεύσετε τον οργανισμό σας, εφαρμόστε το αυτοκόλλητο κοντά στην μπαταρία του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς...

  • 60,00 €

    Κλείστε το ραντεβού σας με τον Διατροφικό Θεραπευτή Χρήστο Τσεκούρα και ενημερωθείτε για το πως οι τροφές και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν ν' αλλάξουν τη ζωή σας. Οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν κατ' ιδίαν, μέσω τηλεφώνου ή Skype.  

  • 2 500,00 €

    Το Amiro, ρυθμίζει την πολικότητα των κυττάρων και την σωστή περιστροφή των ηλεκτρονίων. Έτσι το σώμα έχει την δυνατότητα να ανακάμψει ευκολότερα από ασθένειες, να αναπτύξει ένα δυνατό ανοσοποιητικό και να απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά και τις φαρμακευτικές ουσίες.

  • 39,00 €

    To Parsley - Detox είναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από τα φύλλα και τους μίσχους του Petroselinum crispum. Το βότανο αυτό παρέχει ασβέστιο, σίδηρο, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, καροτίνες, ασκορβικό οξύ και βιταμίνες A και C. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την αποτοξίνωση του ήπατος, των νεφρών και του λεμφικού συστήματος.

  • 47,90 €

    Το SEALANTRO - METAL DETOX είναι ένα μείγμα εκχυλισμάτων τριών φυτών - Chlorella vulgaris, Cilantro (Coriandrum sativum) και φυκιών (Chondracanthus chamissoi). Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός εκχυλισμάτων αποτοξινώνει τον οργανισμό, κινητοποιεί και δεσμεύει βαρέα μέταλλα, διάφορες ραδιενεργές ουσίες και άλλες θετικά φορτισμένες τοξίνες, ειδικά στο έντερο.

  • 31,90 €

    Εκχύλισμα της ρίζας του Asparagus officinalis που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της τοξικότητας σε θειώδη άλατα. Τα θειώδη και θειικά φάρμακα συσσωρεύονται στο άτομο, εμποδίζοντας την αποτοξίνωση οπότε οι τοξίνες που συγκρατούνται στο σώμα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και όργανα και ο ασθενής είναι επιρρεπής στη χρόνια λοίμωξη.

  • 39,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthus chamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!

  • 27,90 €

    Εκχύλισματουφυτού Desmodium molliculum, ιδανικό για αποτοξίνωση σε συκώτι, νεφρά και λέμφο. Απομακρύνει τις τοξίνες των νεκρών βακτηρίων μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Κατάλληλο για ασθενείς με βορρελίωση (Lyme disease). 100% Natural & Organic!!