Προστασία από τον ήλιο

Προστασία από τον ήλιο  

 • 15,90 €

  Οργανικό αντιηλιακό με δείκτη προστασίας spf 30. Προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA και UVB ενώ διατηρείται για 40 λεπτά στο νερό. Χωρίς συντηρητικά, 100% Natural & Organic !!!

 • 15,90 €
  Μη διαθέσιμο

  Οργανικό αντιηλιακό με δείκτη προστασίας spf 45. Προστατεύει από τις υπεριώδες ακτινοβολίες UVA και UVB ενώ διατηρείται για 80 λεπτά μέσα στο νερό. Χωρίς συντηρητικά, 100% Natural & Organic !!!

 • 15,90 €

  Οργανικό αντηλιακό σπρέι μαυρίσματος με δείκτη προστασίας SPF 15. Προστατεύει από τις υπεριώδης ακτινοβολίες UVA και UVB ενώ διατηρείται για 40 λεπτά στο νερό. 100 Natural & Organic !!!

 • 15,90 €

  Ενυδατική λοσιόν  που αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα μετά απο την έκθεση στον ήλιο.Τα φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά του καφέ και η αναπλαστική δύναμη της Αλόης δίνουν σίγουρα αποτελέσματα. 100%  Natural & Organic !!!

 • 19,90 € 30,00 €

  Απόλυτα φυσικό τζέλ βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας χωρίς κανένα συντηρητικό.Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την φυτοθεραπεία, την αρωματοθεραπεία και την ομοιοπαθητική. Εφαρμόζεται τοπικά και δρα άμεσα στο μυοσκελετικό, στο δέρμα, στα συναισθήματα και στην ενέργεια του ατόμου.100% Natural & Organic!!!

 • 44,90 €

  Η χρήση της κρέμας της σαλβεστρόλης προορίζεται για τοπική εφαρμογή. Είναι ένα κολλοειδές εναιώρημα και έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να έχει τη βέλτιστη απορρόφηση μέσω του δέρματος. Η χρήση της ενδείκνυται για σοβαρά δερματικά προβλήματα όπως οι δερματίτιδες, η ψωρίαση, τα εκζέματα, ο καρκίνος του δέρματος κ.α.

 • 25,90 €

  Υποαλλεργικό παιδικό αντιηλιακό χωρίς τεχνητά αρώματα και parabens. Το Mineral Sunscreen της Earth's Best κρατά απαλό το δέρμα του μωρού σας και το προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Με SPF 30, Organic & Paraben Free θα είναι ο σύμμαχος του παιδιού σας για όλο το καλοκαίρι!