Όλα τ' απαραίτητα αμινοξέα για την υγεία του οργανισμού. - Fisiokinesis

Αμινοξέα

Αμινοξέα 

 • 35,90 €

  Το συστατικό του πράσινου τσαγιού που ενισχύει τη μνήμη και το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει τους νευρώνες και τα αγγεία από την οξειδωτική βλάβη και επιδεικνύει αγχολυτική και αντιϋπερτασική δράση.

 • 35,00 €

  L-Carnitine σε υγρή μορφή με υπέροχη γεύση βατόμουρου.Ένα απαραίτητο αμινοξύ που βοηθάει τον μεταβολισμό των λιπιδίων,την σωστή λειτουργία της καρδιάς,της κυκλοφορίας του αίματος και τις ελαστικότητας των αγγείων.Καταπολεμά την χρόνια μυική κούραση και τη διαβητική νευροπάθεια ενώ αυξάνει την λίμπιντο και την υγεία του σπέρματος.Με τεχνολογία Quik-Shorb...

 • 49,90 €
  Μη διαθέσιμο

  Η εταιρεία Jarrow μας προσφέρει ένα μοναδικό προϊόν την L-Glutamine, η οποία είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου. Συχνά χρησιμοποιείται για αποκατάσταση από τους αθλητές, για αποθήκευση του γλυκογόνου στους μύες, καθώς και για ανοσολογική υποστήριξη. 100% Safe & Natural.

 • 39,00 €

  Ποιοτικός συνδυασμός L-Arginine & L-Ornithine μόνο απο την Jarrow.Βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις, αποκαθιστά μυικές βλάβες και τραυματισμούς,ανασυνθέτει το κολλαγόνο, βελτιώνει την γονιμότητα των αντρών, δυναμώνει το καρδιαγγειακό και βοηθά στην αποβολή της περίσσειας αμμωνίας. Απαραίτητο και σ αυτούς που κάνουν αποπαρασιτώσεις.100% Safe & Natural.

 • 84,90 €

  Το μοναδικό αυτό προϊόν από την εταιρεία της Jarrow μας προσφέρει μια φοβερή ουσία την L-καρνιτίνη μαζί με ένα πολύ σημαντικό συστατικό την γλυκίνη. Η φοβερή αυτή σύνθεση δρα ευεργετικά στους ιστούς των μυών, αλλά και σε εκείνους της καρδιάς και των σκελετικών μυών. Το GPLC βελτιώνει την μυϊκή λειτουργία και την συσσώρευση γαλακτικού οξέος κατά την...

 • 30,00 €

  Η λυσίνη είναι ένα αμινοξύ απαραίτητο για τις λειτουργίες του οργανισμού,που όμως ο ίδιος δεν παράγει. Επομένως το λαμβάνει είτε από την τροφή, είτε με τη μορφή συμπληρωμάτων. Είναι χρήσιμη για τη διατήρηση του αζώτου. Επιπρόσθετα, βοηθά στη συγκέντρωση, συμμετέχει στην ισορροπία του ασβεστίου στο σώμα & στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος....

 • 39,90 €

  Η καρνιτίνη πέρα από τα γνωστά οφέλη που είναι η ενέργεια που δίνει και η μείωση του λίπους, έχει καρδιαγγειακό όφελος για τον οργανισμό και συμβάλλει στην καλύτερη διάθεση και μνήμη.

 • 39,90 €

  Το NAC χρησιμοποιείται από αθλητές, από εκείνους που πάσχουν από χρόνιες βρογχίτιδες, πνευμονίες, προβλήματα του άνω αναπνευστικού, όπως το άσθμα, από κυστική ίνωση, ιγμορίτιδα και από όσους έχουν προσβληθεί ακόμα και από σοβαρούς ιούς όπως αυτός του AIDS. Κάψουλα Non GMO, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά!

 • 47,90 €

  Ένα από τα ενδιάμεσα μόρια του κύκλου της ουρίας, απαραίτητο για τη μείωση της υπέρμετρης αμμωνίας στον οργανισμό που προκαλεί κόπωση και αδυναμία.