Colon Cleanse - Detox

Μοναδικός τρόπος καθαρισμού του παχέος & του λεπτού εντέρου απο τα Biofilms & τις μυκοτοξίνες που δημιουργούν τα παθογόνα βακτήρια & η μούχλα. Βελτιώνεται η λειτουργία του πεπτικού, του ανοσοποιητικού και αποτελεί έναν πολύ γρήγορο και υγιεινό τρόπο αδυνατίσματος. Πρόγραμμα 3, 6 ή 12 ημερών. 100% Natural & Organic!!!                                                                    

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

179,00 €

- +

 
Άλλες πληροφορίες
Γιατί Colon Detox;

Η καλή υγεία ξεκινά απο το έντερο!!!
Εδώ και αιώνες είναι γνωστό πως "η καλή υγεία ξεκινά απο το έντερο». Αν οι ρίζες είναι θεμελιώδους σημασίας για την υγεία ενός δέντρου, αντίστοιχο είναι το έντερο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν οι ρίζες ενός δέντρου δεν είναι υγιείς, το δέντρο δεν μπορεί να σωθεί. Το ίδιο ισχύει σε σημαντικό βαθμό και για τον άνθρωπο, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι το έντερο.

Απορροφούμε τα συστατικά της διατροφής μέσω του εντέρου

Η μόλυνση του εντέρου οδηγεί σε ανεπαρκή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών ή απορρόφηση μολυσμένων ουσιών, με δυσμενείς συνέπειες για τον οργανισμό. Η προσπάθεια θεραπείας του σώματος στην φάση που κατακλύζεται απο τοξίνωση θα καταλήξει αποκλειστικά σε θεραπεία των συμπτωμάτων και θα αποδειχθεί αναποτελεσματική και πρόσκαιρη.

Η καλή υγεία μέσω της αποτοξίνωσης

Με τον καιρό το ανθρώπινο έντερο μολύνεται με κόπρανα και βακτήρια. Η παραμέληση της μόλυνσης μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες ποσότητες τοξικών ουσιών με καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μας. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη λειτουργία του εντέρου τους. Άλλωστε δεν αποτελεί έκπληξη πως ο όρος «αποτοξίνωση» είναι πολύ δημοφιλής στις μέρες μας.

Biofilm, ο παθογόνος βιοϋμένας

Το biofilm είναι μια ομάδα των μικροοργανισμών, κυρίως βακτήρια, που προσκολλώνται μεταξύ τους και στην επιφάνεια του τοιχώματος του εντέρου. Σχηματίζουν ένα γλοιώδες στρώμα (βιοϋμένιο) που γίνεται αδιαπέραστο. Το biofilm συχνά περιέχει μύκητες, ιούς και βακτήρια. Η παρουσία του biofilm αφυδατώνει το εντερικό τοίχωμα και το διατηρεί ερεθισμένο, με αποτέλεσμα τη μη σωστή απορρόφηση των συστατικών της διατροφής και των φαρμάκων αλλά και τη διείσδυση μυκήτων και ιών στο αίμα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει φλεγμονώδεις αντιδράσεις, μείωση του εντερικού φραγμού, υπερευαισθησία και παχυσαρκία. Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι στο δυτικό κόσμο έχουν φλεγμονώδες εντερικό τοίχωμα με μη υγιή βλεννογόνο.

Πλεονεκτήματα ενός καθαρού εντέρου

Με ένα καθαρό έντερο ο οργανισμός επωφελείται από την υγιεινή διατροφή καθώς τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται πολύ πιο αποτελεσματικά. Ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα, χάνετε μερικούς πόντους και έχετε παραπάνω ενέργεια.

Άλλες μέθοδοι καθαρισμού του παχέος εντέρου

Μέχρι τώρα δεν υπήρξαν προϊόντα ή μέθοδοι στην αγορά που μπορούσαν να εξασφαλίσουν τον καθαρισμό ολόκληρου του εντέρου με αποτελεσματικό και άνετο τρόπο. Τα περισσότερα προϊόντα περιείχαν συστατικά με ερεθιστική επίδραση που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κράμπες στο έντερο και διάρροια. Τα προϊόντα αυτά προκαλούν όχι μόνο δυσάρεστες παρενέργειες, αλλά είναι και αναποτελεσματικά. Υπάρχει επίσης μία μέθοδος καθαρισμού του εντέρου με νερό που ωστόσο είναι αποτελεσματική για το παχύ έντερο, όχι και για το λεπτό.
Επιτέλους, υπάρχει ένα προϊόν που καθαρίζει ολόκληρο το έντερο, χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες!

Το πρόγραμμα Colon Cleanse - Detox

Το πρόγραμμα Colon Cleanse - Detox Vitamunda καθιστά δυνατή την απομάκρυνση του βλαβερού biofilm στο σπίτι με έναν ασφαλή, απλό και άνετο τρόπο. Το κύριο συστατικό είναι ο ζυμωμένος φλοιός φοινικόδεντρου, που έχει την ικανότητα να διεισδύει στο νοσηρό εντερικό βλεννογόνο και τον ενυδατώνει. Με αυτό τον τρόπο το biofilm δεν είναι πλέον σε θέση να συνδεθεί με το τοίχωμα του εντέρου, απλά γλιστρά έξω από το σώμα και αποβάλλεται.

Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. : 22204/16-03-2017     

Biofilm:

Διαφορά μεταξύ του υγιούς βλεννογόνου και του biofilm

Το εσωτερικό του ανθρώπινου εντέρου καλύπτεται από μια υγιή βλεννογονική στιβάδα. Αυτή η στιβάδα προστατεύει τα επιθηλιακά κύτταρα στο τοίχωμα του εντέρου. Όλα τα είδη των τροφίμων θα μπορούσαν να ερεθίσουν τα κύτταρα αυτά αν μείνουν απροστάτευτα. Στην επιστήμη η βλεννογονική στιβάδα που προστατεύει τα κύτταρα ονομάζεται γλυκοκάλυκας. Τόσο τα βλαβερά όσο και τα ευεργετικά βακτήρια σχηματίζουν μια βλεννογονική στιβάδα. Τα βλαβερά βακτήρια σχηματίζουν ένα στρώμα που τελικά μετατρέπεται σε biofilm. Αυτά τα βακτήρια θέλουν να προσκολληθούν στα τοιχώματα του εντέρου για να προστατευτούν από τις δράσεις των ευεργετικών βακτηρίων και από τα πεπτικά υγρά.
Το biofilm δεν αποτελείται μόνο από βλαβερά βακτήρια, αλλά και από μια σειρά άλλων ουσιών που βρίσκονται στο έντερο, όπως βαρέα μέταλλα και ασβέστιο, τις οποίες χρησιμοποιούν για να κάνουν το biofilm αδιαπέραστο. Τα ευεργετικά βακτήρια δημιουργούν επίσης μια βλεννογονική στιβάδα που όμως δεν πήζει και δεν παρεμποδίζει τα ανοίγματα στο γλυκοκάλυκα. Το biofilm γίνεται ένα αδιαπέραστο φρούριο όπου τα βακτήρια μπορούν να ζήσουν ανενόχλητα.

Διάφορα biofilm

Τα biofilm δεν περιορίζονται στο έντερο, βρίσκονται επίσης στα ιγμόρεια, στους πνεύμονες, στο ουροποιητικό σύστημα, στα αυτιά και στη στοματική κοιλότητα. Η πιο γνωστή μορφή στο σώμα είναι η οδοντική πλάκα. Ένα biofilm μπορεί να σχηματιστεί σε πολλά μέρη όχι αποκλειστικά στο ανθρώπινο σώμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι λουλούδια σε ένα βάζο για πολύ καιρό. Σχηματίζεται ένα παχύ γλοιώδες στρώμα στο βάζο και στα κοτσάνια των λουλουδιών που αρχίζει να συμπυκνώνεται και να μυρίζει άσχημα. Όπου υπάρχει νερό μπορεί να σχηματιστεί biofilm.

Επιβλαβές biofilm στο έντερο

Με την παρουσία του biofilm η υγιής βλεννογονική στιβάδα αφυδατώνεται και αρχίζει να μολύνεται. Λόγω της μόλυνσης, το τοίχωμα του εντέρου αρχίζει να διογκώνεται και οι δίοδοι, που φροντίζουν για την απορρόφηση της τροφής, μεγαλώνουν. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται ο εντερικός φραγμός, που όπως φαίνεται, οφείλεται στην ανάπτυξη του biofilm. Η μείωση του εντερικού φραγμού είναι η αιτία της υπερευαισθησίας σε τρόφιμα και των αλλεργιών, γεγονός που τονίζει την ανάγκη αποβολής του biofilm.

Το Colon Cleanse - Detox Vitamunda ενυδατώνει τον εντερικό βλεννογόνο

Άλλα προϊόντα καθαρισμού του εντέρου επιδρούν τόσο στο biofilm όσο και στον υγιή εντερικό βλεννογόνο. Ωστόσο, αυτό είναι επιβλαβές για το εντερικό τοίχωμα. Αντίθετα, το Colon Detox Vitamunda είναι ένα προϊόν που ενυδατώνει και αναζωογονεί το εντερικό τοίχωμα.

Αφαίρεση του biofilm χωρίς να επηρεάζεται ο εντερικός βλεννογόνος

Με το προϊόν Colon Clense - Detox Vitamunda το biofilm μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Οι ζυμωμένες φυτικές ίνες του φλοιού φοινικόδεντρου διαπερνούν τις σταθερές δομές του biofilm, χωρίς να τις καταστρέφουν. Το Colon Cleanse - Detox Vitamunda δεν μπορεί να διαπεράσει την υγιή βλεννογονική στιβάδα, λόγο της δομής της. Οι ίνες όταν διαπερνούν το biofilm παίρνουν μαζί τους και το άλλο συστατικό του προϊόντος, τη σκόνη μπάμιας που προσλαμβάνει 100 φορές το βάρος της σε νερό. Ως εκ τούτου το biofilm αρχίζει να διογκώνεται και γίνεται πιο βαρύ. Ως αποτέλεσμα, το biofilm μπορεί εύκολα να γλιστρήσει έξω από το σώμα και ο εντερικός βλεννογόνος να λειτουργεί και πάλι φυσιολογικά.

Υποκατάστατο γεύματος

Επιπλέον, το προϊόν αποτελεί και υποκατάστατο γεύματος, καθώς είναι απαραίτητη η ανάπαυση του εντέρου κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Παρέχονται δηλαδή τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να μην πεινάτε, αλλά να νιώθετε υγιείς και ενεργητικοί.

Πώς δουλεύει το Colon Cleanse;

Οδηγίες λήψης:

Προετοιμασία

Δύο μέρες πριν το εφαρμογή του προγράμματος περιορίστε την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνετε και αυξήστε την ποσότητα νερού, για να συνηθίσει το έντερο και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα, καταναλώστε τη μισή ποσότητα φαγητού που καταναλώνετε συνήθως, και τη δεύτερη μέρα, τρόφιμα που δεν αφήνουν υπόλειμμα στο παχύ έντερο όπως λευκά αμυλούχα, βρασμένα φρούτα και λαχανικά (χωρίς φλούδα ή σπόρους), κρέας καλά βρασμένο χωρίς σκληρό συνδετικό ιστό, προϊόντα με χαμηλό λίπος.

Πρόγραμμα

Μετά την προετοιμασία μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας. Για κάθε μέρα έχετε ένα κουτί που αποτελείται από 7 φακελάκια και στο καθένα περιλαμβάνεται η σκόνη που θα διαλύσετε στο νερό. Δηλαδή θα καταναλώνετε 7 ροφήματα τη μέρα. Πιείτε το ρόφημα αμέσως μετά την ανάμιξη. Η κατανάλωση γίνεται με την ακόλουθη σειρά:

-Αμέσως μόλις ξυπνήσετε, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Wake-up" σε 300ml νερό και ανακινήστε καλά

-Μισή ώρα μετά την αφύπνιση για πρωινό, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Meal shake" σε 400ml νερό και ανακινήστε καλά

-Μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Snack" σε 300ml νερό και ανακινήστε καλά

- Για μεσημεριανό, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Meal shake" σε 400ml νερό και ανακινήστε καλά

-Μεταξύ μεσημεριανού και βραδινού, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Snack" σε 300ml νερό και ανακινήστε καλά

-Για δείπνο, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Meal shake" σε 400ml νερό και ανακινήστε καλά

-Πριν τον ύπνο, προσθέστε το περιεχόμενο από το φακελάκι "Goodnight" σε 300ml νερό και ανακινήστε καλά

Όλα τα ροφήματα καλό είναι να είναι ρευστά και να μην τα αφήνετε να πήζουν.

Κατά τη διάρκεια της μέρας καταναλώστε 2 λίτρα νερό επιπλέον και αποφύγετε τον καφέ, το τσάι ή το αλκοόλ γιατί στερούν την υγρασία απο τα τοιχώματα του εντέρου.

Η ανάμειξη να γίνεται με νερό σε θερμοκρασία δωματίου και όχι παγωμένο.

Αν θέλετε να αλλάξτε την γεύση των ροφημάτων προσθέσετε, κάποιο πολτοποιήμενο φρούτο, φυσικό χυμό, κανέλλα, κακάο ή κάποιο φυσικό σιρόπι.

Μετά το πρόγραμμα

Είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε το γαστρεντερικό σας σύστημα πριν ξεκινήσετε τη συνήθη σας δίαιτα. Συγκεκριμένα, για τις επόμενες δύο μέρες από την ολοκλήρωση του προγράμματος καταναλώστε τη μισή ποσότητα φαγητού που καταναλώνετε συνήθως και εύπεπτα τρόφιμα όπως λευκά αμυλούχα, βρασμένα φρούτα και λαχανικά (χωρίς φλούδα ή σπόρους), κρέας καλά βρασμένο χωρίς σκληρό συνδετικό ιστό, προϊόντα με χαμηλό λίπος.

Συστατικά:

"Wake up" και "Goodnight" (2 φακελάκια των 7g): σκόνη βιολογικού σιταρόχορτου, ένζυμα

"Meal shake" (3 φακελάκια των 25g): σκόνη φοινικέλαιου, σκόνη πρωτεΐνης μπιζελιού, φρουκτοολιγοσακχαρίτες ινουλίνης, σκόνη μπάμιας, σκόνη κόκκινου ρυζιού, γαλακτομαννάνη (guargom), σκόνη μάνγκο, σκόνη βανίλιας, στέβια

"Snack" (2 φακελάκια των 7g): σκόνη καρότου, σκόνη okra, σκόνη passion fruit, σκόνη ω-3 λιπαρών οξέων

Δεν περιέχει Λακτόζη, Σόγια, Γλουτένη και Ζάχαρη.

Διατροφική ανάλυση:

Wake up- GoodnightSnackMeal shake
ανά 7gανά 7gανά 25g
Ενέργεια22kcal24kcal94,3kcal
Υδ/κες2,8g4,4g17,9g
Σάκχαρα0,8g1,7g
Πρωτεΐνες1,6g0,9g3,8g
Λιπαρά0,1g0,1g0,8g
Κορεσμένα0g0g0,3g
Φυτικές ίνες1,8g1,0g
Νάτριο5mg12mg95mg
Βιταμίνη Α123µg

Συνδυασμός του προϊόντος Colon Cleanse - Detox Vitamunda:

Μετά τη θεραπεία και την απομάκρυνση του βλαβερού biofilm, συστήνουμε τη χρήση των παρακάτω προϊόντων, για επιπρόσθετη ενίσχυση της δράσης του εντερικού συστήματος.

-Το προϊόν Superbiotica περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό προβιοτικών (γένη Lactobacillus, Bifidobacterium και Enterococcus), η παρουσία των οποίων είναι απαραίτητη στο έντερο. Τα ευεργετικά βακτήρια βοηθούν στη μείωση των δυσάρεστων γαστρεντερικών συμπτωμάτων και αποτρέπουν την αποίκιση του εντέρου από τα βλαβερά βακτήρια που ευνοούν το σχηματισμό του biofilm. Μετά τον καθαρισμό του εντέρου σας λοιπόν, φροντίστε να αποκαταστήσετε την υγιή εντερική σας χλωρίδα ώστε να διατηρήσετε στο μέγιστο βαθμό τα ευεργετικά αποτελέσματα της θεραπείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Superbiotica πατήστε εδώ: Superbiotica

-To προϊόν Detoxine περιέχει φουλβικά οξέα και πλήθος βιοδραστικών συστατικών που ενισχύουν την απορροφητική ικανότητα του εντέρου. Μετά την απομάκρυνση του biofilm, η απορροφητική επιφάνεια του εντερικού βλεννογόνου έρχεται πλέον σε άμεση επαφή με τα θρεπτικά συστατικά και χρειάζεται κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί στη φυσιολογική κατάσταση. Ο συνδυασμός της δίαιτας (δείτε τις οδηγίες λήψης-μετά το πρόγραμμα) και του Detoxine, μπορεί να επισπεύσει αυτό το χρόνο προσαρμογής, ώστε μέσω του εντέρου να προσφέρονται στον οργανισμό σας

Write a review

Colon Cleanse - Detox

Μοναδικός τρόπος καθαρισμού του παχέος & του λεπτού εντέρου απο τα Biofilms & τις μυκοτοξίνες που δημιουργούν τα παθογόνα βακτήρια & η μούχλα. Βελτιώνεται η λειτουργία του πεπτικού, του ανοσοποιητικού και αποτελεί έναν πολύ γρήγορο και υγιεινό τρόπο αδυνατίσματος. Πρόγραμμα 3, 6 ή 12 ημερών. 100% Natural & Organic!!!                                                                    

Write a review

8 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: