Πεπτικά Βοηθήματα - Fisiokinesis

Πεπτικά Βοηθήματα

Πεπτικά Βοηθήματα  

 • 60,00 €

  Υποστηρίζει την ανάπλαση του εντερικού τοιχώματος, αποκαθιστά την ισορροπία της μικροβιακής χλωρίδας και προστατεύει από την ανάπτυξη ασθενειών που σχετίζονται με φλεγμονώδεις καταστάσεις του εντέρου. Καταπολεμά τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου & προάγει την πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών σε όλα τα τμήματα του πεπτικού συστήματος....

 • 39,90 €

  Το φιλικό προς το στομάχι συμπλήρωμα διατροφής που βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης, και βοηθάει την απόδοση ενέργειας στον οργανισμό. Ανακουφίζει αποτελεσματικά από τις καούρες και βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

 • 69,00 €

  Σύνθεση 10 προβιοτικών στελεχών με βιοδραστικά ένζυμα για εξάλειψη των γαστρεντερικών συμπτωμάτων και ενίσχυση της άμυνας  έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών, σε ειδική γαστροανθεκτική κάψουλα. 

 • 39,90 €

  Συνδυασμός ενζύμων για την υποστήριξη της πέψης και της απορρόφησης στο έντερο. Αποτρέπει την ανάπτυξη του βλαβερού biofilm κατά μήκος του πεπτικού σωλήνα και βοηθάει στην απόδοση ενέργειας και θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Ανακουφίζει από το πρήξιμο και τον μετεωρισμό.

 • 69,00 €

  Το IntestiNew είναι η φυσική λύση για τη σωστή και υγιή λειτουργία του στομάχου και του εντέρου. Ο συνδυασμός των βοτάνων και των αμινοξέων, δρουν αντιοξειδωτικά, επουλωτικά και καταπραϋντικά για το πεπτικό σύστημα, ενισχύοντας την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από τα τρόφιμα. Ευεργετικό στην κολίτιδα, την καούρα και το έλκος 100% Natural!

 • 69,00 €

  Το Cleanse MORE είναι μια αποτελεσματική φόρμουλα για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας. Το Μαγνήσιο εξασφαλίζει την απαραίτητη υγρασία στα κόπρανα ενώ η Αλόη, το ραβέντι και το triphala βελτιώνουν την περισταλτικότητα του εντέρου και το δυναμώνουν ώστε να είναι ικανό ν' αποβάλλει τα υπό-προϊόντα της πέψης. Η φτελιά και η Αλθαία βοηθούν στην χαλάρωση...

 • 39,90 €

  Το Heartburn STOP είναι μία αποτελεσματική φόρμουλα βοτάνων και ιχνοστοιχείων για την προστασία του βλεννογόνου του οισοφάγου και του στομάχου. Ρυθμίζουν τα γαστρικά οξέα που είναι υπεύθυνα για την καούρα. Απολύτως φυσική φόρμουλα χωρίς αλουμίνιο που περιέχουν τα συνήθη αντιόξινα. Περιέχει Βατόμουρο, Αλόη, Φάβα, Ρόδι, Πηκτίνη μήλου, Παπάγια, Παπαΐνη και...

 • 75,00 €
  Μη διαθέσιμο

  Επιστημονικά ολοκληρωμένη πεπτική φόρμουλα βοτάνων πλούσια σε κάλιο που βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Συμβάλλει στην μεθυλίωση, την αποτοξίνωση και συνεργιστικά με τα οξέα του στομάχου στην ομαλή διάσπαση των τροφών ελαχιστοποιώντας το φούσκωμα και τα αέρια. 100% Vegetarian!

 • 55,00 €

  Για έντονα πεπτικά προβλήματα όπως η δυσπεψία, το φούσκωμα, η παλινδρόμηση και για την αντιμετώπιση του μύκητα κάντιντα, επιλέξτε την υδροχλωρική μπεταΐνη. Ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, κυρίως της Β12, του ασβεστίου, του σιδήρου και άλλων μετάλλων. Πλήρης αποτοξίνωση και υποστήριξη του πεπτικού. 100% Vegetarian!