Αντιοξειδωτικά - Fisiokinesis

Αντιοξειδωτικά

Αντιοξειδωτικά  

 • 65,00 €

  Σταθερή και βιοδιαθέσιμη μορφή του α-λιποϊκού οξέος για ισχυρή αντιοξειδωτική & αντιφλεγμονώδη προστασία. Ενισχύει την παραγωγής ενέργειας και ρυθμίζει την γλυκόζης του αίματος. Με δομή και δράση σαν των βιταμινών βελτιώνει την λειτουργία του νευρικού & του καρδιαγγειακού συστήματος δυναμώνει, το ανοσοποιητικό & την ικανότητα αποτοξίνωσης.

 • 99,00 €

  Το True CMO είναι ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα λιπιδίων από φυσικές πηγές που υπάρχουν σε μικρές ποσότητες σε ζωικούς ιστούς. Εξαιρετικό προϊόν για την υγεία των οστών και των συνδέσμων! Κατάλληλο και για προστάτη, λύκο, αρθρίτιδα και δυνατό σωματικό πόνο.

 • 39,90 €

  Μοναδικό εκχύλισμα Κουρκουμά με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα, προστατεύει το συκώτι από τις τοξίνες, μειώνει τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Επίσης, έχει αντικαρκινική δράση και καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες και πολλούς καρκινογόνους παράγοντες....

 • 27,90 €

  Πόσιμο συμπλήρωμα Q10 με τεχνολογία Quik-Sorb για άμεση αφομοίωση και γρήγορα αποτελέσματα.Το συνένζυμο Q10 αποτελεί πλεόν τη βάση της συπληρωματικής διατροφής λόγω των θετικών επιδράσεων που έχει σε όλα τα συστήματα του οργανισμού.100% Natural.

 • 55,90 €

  Η υπεροξειδική δισμουτάση (SOD), σε όλες τις ισομορφές της, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αντιοξειδωτικά ένζυμα του οργανισμού έναντι των ελευθέρων ριζών.

 • 53,90 €
  Μη διαθέσιμο

  Tο μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής από την εταιρεία Jarrow μας προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατευτική δράση στην επιδερμίδα μας, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου στην ουροδόχο κύστη, προστατεύει ενάντια στον καρκίνο του προστάτη, δρα ευεργετικά στην νόσο του Αλτσχάιμερ και βοηθάει στην δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων. 100% Safe &...

 • 44,90 €

  Η Εster-C είναι η εστεροποιημένη μορφή της βιταμίνης C με σαφώς καλύτερη απορρόφηση και κατάλληλη για όσους έχουν ευαισθησία στο στομάχι. Καταστρέφει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που παράγει το σώμα, συμβάλλει στο σχηματισμό κολλαγόνου, προσφέρει προστασία ενάντια στους ιούς, ενισχύει την απορρόφηση του σιδήρου και ωφελεί το νευρικό σύστημα. 100% φυσική...

 • 55,90 €

  Φυσικό απόσταγμα Ρεσβερατρόλης με αντιοξειδωτικές δράσεις και τεχνολογία Quick-Sorb για μέγιστη απορρόφηση χωρίς πεπτικές διαταραχές. Μειώνει την οξείδωση των κυτταρικών λιπιδίων, καταστέλλει τη σύνθεση των ελεύθερων ριζών και προστατεύει από την εμφάνιση του καρκίνου του δέρματος και του γαστρεντερικού συστήματος. 100% Natural and Organic!!!

 • 63,90 €

  Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη της Jarrow είναι πατενταρισμένο προϊόν με ειδική τεχνολογία για άμεση και παρατεταμένη απελευθέρωση της δραστικής ουσίας στην κυκλοφορία. Για καθαρούς πνεύμονες, συκώτι και ενέργεια όλη μέρα, επιλέξτε NAC της Jarrow! Απίστευτη αλλαγή στο σώμα σας που θα σας ξαφνιάσει!