Υποκατάστατα Γεύματος

Υποκατάστατα Γεύματος 

 • 28,00 €

  Πλήρης και ανόθευτη Σούπερ τροφή από πρωτεΐνη Κάνναβης οργανικής καλλιέργειας. Η κάνναβη είναι η καλύτερη πηγή φυτικής πρωτεΐνης παρέχοντας όλα τα βασικά αμινοξέα, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τις πεπτικές ίνες. Πλούσια σε εδεστίνη. 100% Natural and Organic!!!

 • 59,90 €

  Τα Amazing Meal αποτελούν ένα μοναδικό συνδυασμό φρέσκων πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης, λαχανικών και φρούτων απολειστικά απο οργανικές καλλιέργειες. Δίνουν δύναμη και ενέργεια καθημερινά υποστηρίζοντας το πεπτικό και το ανοσοποιητικό.Συνιστώνται για τον έλεγχο του βάρους και σε περιόδους δίαιτας.100 Natural and Organic !!!

 • 45,90 €

  Τα Green Superfoods Original Blend είναι απίθανες super τροφές λαχανικών οργανικής καλλιέργειας.Τη φόρμουλα συμπληρώνουν πεπτικά ένζυμα και προβιοτικά για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού. Δώστε ενέργεια και δύναμη με το πιο φυσικό τρόπο. Με υπέροχη φυσική γεύση.

 • 45,90 €

  Τα Green Superfoods High Energy είναι απίθανες super τροφές λαχανικών οργανικής καλλιέργειας.Τη φόρμουλα συμπληρώνουν πεπτικά ένζυμα και προβιοτικά για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού. Δώστε ενέργεια και δύναμη με το πιο φυσικό τρόπο. Με φυσική γεύση Lime.

 • 45,90 €

  Τα Green Superfoods Chocolate Infusion είναι απίθανες super τροφές λαχανικών οργανικής καλλιέργειας. Τη φόρμουλα συμπληρώνουν πεπτικά ένζυμα και προβιοτικά για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού. Δώστε ενέργεια και δύναμη με το πιο φυσικό τρόπο. Με φυσική γεύση Σοκολάτας.  

 • 45,90 €

  Τα Green Superfoods Coji and Acai είναι απίθανες super τροφές λαχανικών οργανικής καλλιέργειας.Τη φόρμουλα συμπληρώνουν πεπτικά ένζυμα και προβιοτικά για τη σωστή λειτουργία τουvπεπτικού. Δώστε ενέργεια και δύναμη με το πιο φυσικό τρόπο. Με φυσική γεύση Γκότζι και Ακάι.

 • 59,00 €

  Τα Green Superfoods Raw Reserve είναι απίθανες super τροφές λαχανικών οργανικής καλλιέργειας χωρίς καμιά επεξεργασία.Τη φόρμουλα συμπληρώνουν πεπτικά ένζυμα και προβιοτικά για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού. Δώστε ενέργεια και δύναμη με το πιο φυσικό τρόπο. Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλη για χορτοφάγους.Με υπέροχη γεύση μούρων.100% Natural...

 • 5,00 €

  Οι Organic Protein FoodBars είναι οργανικές μπάρες γεμάτες φυτική πρωτεΐνη, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και καταπληκτική γεύση. Τα  θρεπτικά συστατικά που περιέχουν δημιουργούν  αλκαλικό περιβάλλον στον οργανισμό και έτσι βοηθούν αυτούς που κάνουν κακή διατροφή να ισορροπήσουν το διαιτολόγιο τους. Η σωστή επιλογή για ένα υγιεινό σνάκ στην εργασία και στον...

 • 4,90 €

  Φυτική πρωτεΐνη αρακά βιολογικής καλλιέργειας. Είναι πολύ εύπεπτη, υποαλλεργική και είναι ένα ιδανικό υποκατάστατο πρωτεΐνης για τους χορτοφάγους. Κατάλληλη επίσης για όσους θέλουν να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα και να χάσουν λίπος. 100% Natural & Organic!!!