Εγκυμοσύνη - Fisiokinesis

Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη  

 • 19,90 € 30,00 €

  Απόλυτα φυσικό τζέλ βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας χωρίς κανένα συντηρητικό.Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την φυτοθεραπεία, την αρωματοθεραπεία και την ομοιοπαθητική. Εφαρμόζεται τοπικά και δρα άμεσα στο μυοσκελετικό, στο δέρμα, στα συναισθήματα και στην ενέργεια του ατόμου.100% Natural & Organic!!!

 • 7,50 €

  Η αγνή μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει ανόργανα και οργανικά στοιχεία φυτικής προέλευσης, καθώς και φυσικά σάκχαρα τα οποία αφομοιώνονται πλήρως από τον οργανισμό μας. Δεν περιέχει καμία λιπαρή ουσία και έχει ελάχιστες θερμίδες (περίπου 25 kcal ανά κουταλία του γλυκού). 100% Φυσικό Προϊόν!!!!

 • 29,90 €

  Η πυριδοξάλη είναι η πιο ενεργός μορφή της βιταμίνης Β6 και συμβάλλει θετικά στην υγεία της καρδιάς και του ανοσοποιητικού, δίνει ενέργεια και μειώνει το αίσθημα της κόπωσης. Πολύ χρήσιμη στις εγκυμονούσες και θηλάζουσες γυναίκες, όπως θα δείτε και παρακάτω. 100% φυτικό προϊόν!

 • 35,90 €

  Μίγμα ω-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος, των ματιών και του καρδιαγγειακού συστήματος. Ιδανικό για τις ανάγκες της εγκυμονούσας και του εμβρύου, καθώς και της θηλάζουσας και του βρέφους. 250mg DHA+54mg EPA 

 • 31,90 €

  Μίγμα ω-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και βιταμίνης D για πολλαπλά οφέλη στην εγκυμοσύνη, στο θηλασμό, στην καρδιαγγειακή λειτουργία και στο νευρικό σύστημα.   250mg EPA+55mg DHA+3,75μg vitamin D3

 • 44,90 €

  100% vegan DHA από έλαιο φυκών, ιδανικό για την κάλυψη των αναγκών των vegetarian και vegan. Απαραίτητο στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό. Ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος, της όρασης και του εγκεφάλου. 250mg DHA

 • 31,90 €

  Δισθενής γλυκονικός σίδηρος για καλύτερη απορρόφηση χωρίς πρόκληση γαστρεντερικών συμπτωμάτων. Αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σε σίδηρο. Ιδανικός για παιδιά, εφήβους, γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, εγκυμονούσες, άτομα με σιδηροπενική αναιμία.

 • 27,90 €

  Η επαρκής πρόσληψη χολίνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής είναι ένας καθοριστικός παράγοντας της ανάπτυξης του εγκεφάλου, των γνωστικών επιδόσεων του ενήλικα και της ανθεκτικότητας στη γνωστική υποβάθμιση που σχετίζεται με τη γήρανση και τις νευροεκφυλιστικές νόσους. 

 • 35,90 €

  Δισθενής γλυκονικός σίδηρος ενισχυμένος με βιταμίνη Cκαι σκόνη εκχυλίσματος από σπανάκι για καλύτερη απορρόφηση χωρίς πρόκληση γαστρεντερικών συμπτωμάτων. Ιδανικός για παιδιά, εφήβους, γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, εγκυμονούσες και άτομα με σιδηροπενική αναιμία.