Καρδιαγγειακό Σύστημα - Fisiokinesis

Καρδιαγγειακό Σύστημα

Καρδιαγγειακό Σύστημα  

 • 69,00 €

  Συνδυασμός βιταμινών και φυτοχημικών συστατικών που προάγουν την εύρυθμη καρδιαγγειακή λειτουργία και τον ενεργειακό μεταβολισμό ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο για καρδιαγγειακή νόσο.

 • 29,90 €

  Τέλειος συνδυασμός βοτάνων από Κράταιγο, Πιπέρι Καγιέν και Τίλιο για την υποστήριξη και την ενδυνάμωση του καρδιαγγειακού συστήματος και την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος. Η Nature' s Answer δημιούργησε το σούπερ απόσταγμα 3 βοτάνων για να ανακουφίσει από το στρες και το άγχος, δυο παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση των καρδιαγγειακών...

 • 27,90 €

  Πόσιμο συμπλήρωμα Q10 με τεχνολογία Quik-Sorb για άμεση αφομοίωση και γρήγορα αποτελέσματα.Το συνένζυμο Q10 αποτελεί πλεόν τη βάση της συπληρωματικής διατροφής λόγω των θετικών επιδράσεων που έχει σε όλα τα συστήματα του οργανισμού.100% Natural.

 • 31,90 €

  Το συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικής συγκέντρωσης χοληστερόλης αίματος. Εγκεκριμένος ισχυρισμός υγείας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA).

 • 34,90 €
  Μη διαθέσιμο

  Μοναδικός συνδυασμός Βιοφλαβονοειδών και Αγριοτριανταφυλλιάς για την προώθηση της ακεραιότητας των αιμοφόρων αγγείων. Πλούσιο σε βιταμίνη C, καθαρίζει το αίμα και βελτιώνει την λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος. Κατάλληλο για ευρειαγγείες, φλεβίτιδες, αιμορροΐδες, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, διαβητικά έλκη και ρινορραγία. 100% Natural and Organic!!!

 • 39,00 €

  Η εταιρεία Jarrow δημιούργησε ένα μοναδικό προϊόν το Nattomax (Nattokinase), με βασικό συστατικό το ένζυμο που απομονώνεται από το Natto, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό τρόφιμο σόγιας. Δεκάδες κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η Ναττοκινάση υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς, προάγει την υγιή κυκλοφορία διαλύοντας τους θρόμβους και τις αθηρωματικές πλάκες αλλά και...

 • 84,90 €

  Το μοναδικό αυτό προϊόν από την εταιρεία της Jarrow μας προσφέρει μια φοβερή ουσία την L-καρνιτίνη μαζί με ένα πολύ σημαντικό συστατικό την γλυκίνη. Η φοβερή αυτή σύνθεση δρα ευεργετικά στους ιστούς των μυών, αλλά και σε εκείνους της καρδιάς και των σκελετικών μυών. Το GPLC βελτιώνει την μυϊκή λειτουργία και την συσσώρευση γαλακτικού οξέος κατά την...

 • 29,90 €

  Μοναδικό φυσικό απόσταγμα Κράταιγου για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών προβλημάτων. Σταθεροποιεί τη λειτουργία της καρδιάς, ρυθμίζει την πίεση του αίματος και διαστέλλει τις στεφανιαίες αρτηρίες. Κατάλληλο για αυτούς που υποφέρουν από στηθάγχη. 100% Natural and Organic!!!

 • 25,90 €

  Το συστατικό της χολής με αντιοξειδωτική και υπολιπιδαιμική δράση, απαραίτητο για το μυϊκό και το σκελετικό σύστημα. Σύνθεση ιδανική για άτομα που απέχουν πλήρως από ζωικά προϊόντα.