ΩΡΛ - Fisiokinesis

ΩΡΛ

ΩΡΛ 

 • 27,90 € 29,90 €

  Το Bio-Ear είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν για την άμεση ανακούφιση των εμβοών. Είναι σχεδιασμένο για τοπική χρήση στα ερεθισμένα αυτιά. Περιέχει φυσικά αποστάγματα βοτάνων που δρουν συνεργιστικά θρέφοντας τις νευρικές απολήξεις ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται η ροή του αίματος. 100% Natural and Organic !!!

 • 29,90 €

  Το Brainstorm Complex βελτιώνει άμεσα τις εγκεφαλικές λειτουργίες προστατεύοντας τα όργανα, τους ιστούς και τα νεύρα του εγκεφάλου. Ενισχύει τη μνήμη και τη διανοητική εγρήγορση, σταματά τον πονοκέφαλο και τις εμβοές. Απολύτως φυσικό απόσταγμα βοτάνων.

 • 9,50 €

  Ηλεκτρονική συσκευή ενίσχυσης της ακοής με διακριτικό μέγεθος και σχεδιασμό. Απαραίτητο σ΄αυτούς που έχουν μειωμένη ακοή αλλά και σε όσους θέλουν να ακούνε τα πάντα χωρίς να δυσκολεύονται ή να ενοχλούν!!!

 • 35,00 €

  Μοναδικός εισπνοέας με αλάτι των θεραπευτικών σπηλαίων Praid της Τρανσυλβανίας. Το μικρό και ανατομικό του σχήμα τον κάνουν εύκολο στη μεταφορά & τη χρήση.Απαραίτητο στη βρογχίτιδα, στο άσθμα, στις αλλεργίες, στο συνάχι & στο μπούκωμα. Αναπνεύστε ελεύθερα χωρίς χημικά & παρενέργειες. 100% Natural!!!

 • 33,90 €

  Μοναδικό απόσταγμα από το φυτό Ύσσωπο, με καταπραϋντική, αντισπασμωδική και εμμηναγωγό δράση. Κατάλληλο για όσους πάσχουν από βρογχίτιδα, καταρροή και άσθμα. Βοηθάει στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος και του βήχα και λειτουργεί ακόμη και ως τονωτικό του γαστρεντερικού συστήματος. 100% Natural and O rganic!!!

 • 251,10 € 279,00 €
  Προσφορά

  Το Forbrain είναι μια επαναστατική συσκευή που ενσωματώνει με πολύ απλό τρόπο τις βασικές αρχές της Μεθόδου Tomatis. Σας βοηθά να βελτιώσετε την αντίληψη που έχετε για την φωνή σας, αναγκάζοντας τον εγκέφαλο να επεξεργαστεί το ερέθισμα και να αντιδράσει ανάλογα.

 • 29,90 €

  Το Ginkgo Biloba είναι το κατάλληλο βότανο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Δημιουργεί αγγειοδιαστολή με φυσική συνέπεια την παροχή αίματος στον εγκέφαλο και τα άκρα. Βοηθά στην εγρήγορση, τη μνήμη, τη διαύγεια και ενδείκνυται για προβλήματα του κυκλοφορικού. Δεν περιέχει αλκοόλη, απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό, 100% Natural and Organic!!!

 • 27,90 €

  Πόσιμο συμπλήρωμα Q10 με τεχνολογία Quik-Sorb για άμεση αφομοίωση και γρήγορα αποτελέσματα.Το συνένζυμο Q10 αποτελεί πλεόν τη βάση της συπληρωματικής διατροφής λόγω των θετικών επιδράσεων που έχει σε όλα τα συστήματα του οργανισμού.100% Natural.

 • 29,90 €

  1000mg εκχυλίσματος Ginger της Nature's Answer υποστηρίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα του πεπτικού & σταματά άμεσα την ναυτία & τον εμετό. Επιπλέον πρόκειται για ένα δυνατό αντιφλεγμονώδες & αντιοξειδωτικό, με συστατικά που δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, σταματούν τον πονοκέφαλο, τους σπασμούς, τον πυρετό και τους...