Προσαρμογόνα

Προσαρμογόνα 

 • 39,90 €

  Συνδυασμός εκχυλισμάτων 4 προσαρμοστικών φυτών- Panax quinquefolium, Astragalus mongholicus, Schisandra chinensis και Rhodiola rosea γνωστά για την ικανότητα τους να αντιμετωπίζουν την κόπωση και για την αντικαταθλιπτική και αντιοξειδωτική τους δράση. Η σύνθεση του Adrenal support εξασφαλίζει υγιή αντίδραση στο στρες υποστηρίζοντας τα συστήματα εκείνα που...

 • 34,90 €

  Απόσταγμα οργανικής Ασβαγκάντα για την καταπολέμηση του άγχους, της διανοητικής κόπωσης, της νευρικότητας, της αυπνίας, της σωματικής κούρασης. Παραδοσικά, χρησιμοποιείται για την αύξηση της λίμπιντο σε άντρες και γυναίκες όπως επίσης και για την υποστήριξη των μυών και των αρθρώσεων. 100% Natural and Organic !!!

 • 33,90 €

  Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Maca. Βελτιώνει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική λειτουργία, αυξάνει τη λίμπιντο και ενισχύει την ορμονική ισορροπία. Κατάλληλο και για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και την αύξηση των οιστρογόνων. 100% Natural & Organic!!

 • 33,90 €

  Η Nature's Answer δημιούργησε το φανταστικό απόσταγμα Χρυσής Ρίζας για την ενίσχυση του οργανισμού σε ποικίλους χημικούς, βιολογικούς και φυσικούς παράγοντες άγχους. Αυξάνει το επίπεδο των νευροδιαβιβαστών και βοηθά το σώμα να αντιδρά πιο αποτελεσματικά σε καταστάσεις άγχους και στρες. 100% Natural and Organic!!!

 • 36,90 €

  Το μοναδικό εκχύλισμα Schisandra είναι ένα τονωτικό βότανο για όλο το σώμα και χρησιμοποιείται κυρίως σε περιόδους στρες για την ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος. Έχει ισχυρές προστατευτικές επιδράσεις στην λειτουργία του ήπατος και επιπλέον διεγείρει την σεξουαλική δράση σε άνδρες και γυναίκες. 100% Natural and Organic!!!

 • 34,90 €

  Το μοναδικό εκχύλισμα Siberian Ginseng root από την εταιρεία Nature’s Answer έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας, αντιμετωπίζει άμεσα το στρες, δρα διεγερτικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα, βοηθά στην καλή υγεία της καρδιάς, στην αποτοξίνωση του ήπατος από βλαβερές ουσίες και επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. 100% Natural & Organic.

 • 55,00 €

  Μοναδικό συμπλήρωμα 11 βοτάνων που ισορροπούν την λειτουργία του νευρικού συστήματος και των ορμονών των επινεφριδίων που ευθύνονται για το άγχος, το στρές, τη κατάθλιψη, την ελλειμματική προσοχή, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και την κούραση λόγω υπερπροπόνησης ή αυξημένης εργασίας. Διάρκεια συσκευασίας δύο μήνες. 100% Natural!!!

 • 49,00 €

  Το Γανόδερμα (Reishi) είναι γνωστό ως το "Μανιτάρι της Αθανασίας". Έχει ισχυρή ανοσορυθμιστική δράση, υποστηρίζει το καρδιαγγειακό σύστημα και βοηθά στην διαχείρηση του στρες.

 • 55,00 €

  Απίστευτος συνδυασμός από αποστάγματα Αγιουβέρδικων βοτάνων για αύξηση της δύναμης, της ενέργειας και της γρήγορης αποκατάστασης του μυϊκού και του νευρικού συστήματος. Η Jarrow δημιούργησε τον καλύτερο συνδυασμό γι' αυτούς που καταπονούν το σώμα τους, θέλουν να αυξήσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και να αντιστέκονται στις ασθένειες.100% Natural !!!