Όραση - Fisiokinesis

Όραση

Όραση 

 • 35,00 €
  Μη διαθέσιμο

  Ο καλύτερος συνδυασμός βιταμινών και σούπερ τροφών που προάγουν την καλή όραση, προστατεύουν απο τις εκφυλίσεις των ιστών του ματιού ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η σωστή υγρασία. Η πόσιμη μορφή με τεχνολογία Quick-Sorb εγγυάται την μέγιστη απορρόφηση χωρίς πεπτικές διαταραχές. 100% Natural & Organic !!!

 • 29,90 €

  Το καταπληκτικό βότανο Ευφρασία (Eyebright) της Nature's Answer είναι η λύση για τις παθήσεις των ματιών. Η αντιφλεγμονώδη δράση του βοηθά τα μάτια να αντιμετωπίσουν τις οξείες και χρόνιες φλεγμονές, το τσούξιμο, το δάκρυσμα και την υπερευαισθησία στο φως. 100% Natural and Organic!!!

 • 49,00 €

  Φυσική ασταξανθίνη, το καροτενοειδές με την ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Προστασία των βιομορίων του οργανισμού στο σακχαρώδη διαβήτη, στην καρκινογένεση, σε καταστάσεις μόλυνσης και φλεγμονής. Συνδυάζεται με τη συνιστώμενη ημερήσια δόση των βιταμινών C και E.

 • 47,90 €

  Φυτική πηγή β-καροτενίου από την μικροάλγη Dunaliella Salina. Το καροτενοειδές με την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που μετατρέπεται ενδογενώς σε βιταμίνη Α για την ενίσχυση της όρασης, του ανοσοποιητικού και του δέρματος.

 • 19,90 €

  Συνδυασμός ψευδαργύρου & χαλκού ενισχύει το ανοσοποιητικό, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες & βοηθά στην απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών απο το σώμα. Απαραίτητο στο κρυολόγημα, στην οστεοπώρωση, στις εμβοές, στην ελκώδη κολίτιδα, στην προστατίτιδα, τη στυτική δεισλειτουργία & στην σύνθεση κολλάγόνου. Απόλυτα φυσική φόρμουλα σε σταγόνες για μέγιστη...

 • 35,90 €

  Μίγμα ω-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος, των ματιών και του καρδιαγγειακού συστήματος. Ιδανικό για τις ανάγκες της εγκυμονούσας και του εμβρύου, καθώς και της θηλάζουσας και του βρέφους. 250mg DHA+54mg EPA 

 • 44,90 €

  100% vegan DHA από έλαιο φυκών, ιδανικό για την κάλυψη των αναγκών των vegetarian και vegan. Απαραίτητο στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό. Ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος, της όρασης και του εγκεφάλου. 250mg DHA

 • 21,90 €

  Η βιταμίνη που συμβάλλει στην καλή όραση, στη φυσιολογική ανάπτυξη οστών και κυτταρικών ιστών καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 • 65,00 €

  Σταθερή και βιοδιαθέσιμη μορφή του α-λιποϊκού οξέος για ισχυρή αντιοξειδωτική & αντιφλεγμονώδη προστασία. Ενισχύει την παραγωγής ενέργειας και ρυθμίζει την γλυκόζης του αίματος. Με δομή και δράση σαν των βιταμινών βελτιώνει την λειτουργία του νευρικού & του καρδιαγγειακού συστήματος δυναμώνει, το ανοσοποιητικό & την ικανότητα αποτοξίνωσης.