Ανοσοποιητικό - Fisiokinesis

Ανοσοποιητικό

Ανοσοποιητικό  

 • 25,00 €

  Η απάντηση της φύσης στο κρυολόγημα τη γρίπη και τις ασθένειες. Το απόσταγμα Σαμπούκου περιέχει δραστικά συστατικά που επιστημονικά έχουν αποδειχθεί ότι ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό. Καταπολεμά άμεσα ιούς και παθήσεις του αναπνευστικού όπως το συνάχι, τη λαρυγγίτιδα, το βήχα και το άσθμα.100% Natural & Organic

 • 25,00 €

  Πόσιμο συμπλήρωμα από εκχύλισμα Σαμπούκου, Εχινάκιας και Αστράγαλου. Καταπολεμά το κοινό κρυολόγημα, τις ιώσεις και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα για τους μικρούς μας φίλους με υπέροχη γεύση. Δεν περιέχει αλκοόλη, συντηρητικά και γλυκαντικές ουσίες. 100% Natural & Organic!!! Holistic Balanced!!!

 • 69,00 €

  Φυσικά φουλβικά οξέα σε νερό για καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών της τροφής, αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα και ενίσχυση του ανοσοποιητικού έναντι των λοιμώξεων. 500ml

 • 69,00 €

  Σύνθεση 10 προβιοτικών στελεχών με βιοδραστικά ένζυμα για εξάλειψη των γαστρεντερικών συμπτωμάτων και ενίσχυση της άμυνας  έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών, σε ειδική γαστροανθεκτική κάψουλα. 

 • 179,00 €

  Μοναδικός τρόπος καθαρισμού του παχέος και του λεπτού εντέρου απο τα Biofilms που δημιουργούν τα παθογόνα βακτήρια. Βελτιώνεται η λειτουργία του πεπτικού, του ανοσοποιητικού και αποτελεί έναν πολύ γρήγορο και υγιεινό τρόπο αδυνατίσματος. Πρόγραμμα 3, 6 ή 12 ημερών. 100% Natural & Organic!!!                                                                    

 • 34,90 €

  Απόσταγμα από το φύλλο της ελιάς. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης, καταπολεμά τους ιούς, τη Candida και τους μύκητες, τη γρίπη, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, την υπέρταση και την αρρυθμία ενώ συγχρόνως εξισορροπεί την γλυκόζη στο αίμα και χαρίζει ευεξία σε όλο το σώμα.100% Natural & Organic - Alcohol Free!!!

 • 34,90 €
  Μη διαθέσιμο

  Το απόσταγμα της Echinacea είναι η φυσική λύση για την καταπολέμηση του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης καθώς ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και θωρακίζει τον οργανισμό χωρίς παρενέργειες. 100% Natural & Organic!!!

 • 65,00 €

  Κoρυφαίο συμπλήρωμα προβιοτικών με όλες τις απαραίτητες ποικιλίες προβιοτικών που υποστηρίζουν την σωστή λειτουργία του εντέρου και του ανοσοποιητικού.Η τεχνολογία Gel Matrix Gut-Transit Protection διασφαλίζει την ακεραιότητα των προβιοτικών έναντι των γαστρικών οξέων.Απαραίτητο γι αυτούς που κάνουν χρήση αντιβίωσης ή αποτοξινώνουν το πεπτικό σύστημα. 60...

 • 35,00 €

  Μοναδικός εισπνοέας με αλάτι των θεραπευτικών σπηλαίων Praid της Τρανσυλβανίας. Το μικρό και ανατομικό του σχήμα τον κάνουν εύκολο στη μεταφορά & τη χρήση.Απαραίτητο στη βρογχίτιδα, στο άσθμα, στις αλλεργίες, στο συνάχι & στο μπούκωμα. Αναπνεύστε ελεύθερα χωρίς χημικά & παρενέργειες. 100% Natural!!!