Θυρεοειδής - Fisiokinesis

Θυρεοειδής

Θυρεοειδής 

 • 27,90 €

  Βιολογικό Ιώδιο από βιώσιμες καλλιέργειες, παραγόμενο με πατενταρισμένη μέθοδο που διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα του προϊόντος. Απαραίτητο ιχνοστοιχείο για τη σωστή λειτουργία του θυροειδούς και του μεταβολισμού. 

 • 29,90 €

  Μοναδικό εκχύλισμα από Φύκια Bladderwrack, πλούσιο σε ιώδιο, κατάλληλο για όσους υποφέρουν από την υπολειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και της βρογχοκήλης. Οι διεγερτικές του ιδιότητες αυξάνουν την δράση του θυρεοειδούς αδένα και αποτρέπουν την διόγκωσή του καθώς επίσης βοηθά και στην βελτίωση της ισορροπίας των λιπιδίων και κατά συνέπεια στην θεραπεία...

 • 71,90 €

  Το αμινοξύ που οδηγεί στην παραγωγή κατεχολαμινών και βοηθά τον οργανισμό να ανταπεξέλθει πνευματικά κατά τη διάρκεια στρεσογόνων καταστάσεων.

 • 19,90 €

  Συνδυασμός ψευδαργύρου & χαλκού ενισχύει το ανοσοποιητικό, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες & βοηθά στην απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών απο το σώμα. Απαραίτητο στο κρυολόγημα, στην οστεοπώρωση, στις εμβοές, στην ελκώδη κολίτιδα, στην προστατίτιδα, τη στυτική δεισλειτουργία & στην σύνθεση κολλάγόνου. Απόλυτα φυσική φόρμουλα σε σταγόνες για μέγιστη...

 • 27,90 €

  Το μέταλλο που βοηθά στην προστασία των βιομορίων από την οξειδωτική βλάβη και υποστηρίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το σελήνιο είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία του θυροειδούς αδένα καθώς και για τη διατήρηση υγιών μαλλιών και νυχιών.

 • 55,00 €

  Για έντονα πεπτικά προβλήματα όπως η δυσπεψία, το φούσκωμα, η παλινδρόμηση και για την αντιμετώπιση του μύκητα κάντιντα, επιλέξτε την υδροχλωρική μπεταΐνη. Ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, κυρίως της Β12, του ασβεστίου, του σιδήρου και άλλων μετάλλων. Πλήρης αποτοξίνωση και υποστήριξη του πεπτικού. 100% Vegetarian!

 • 75,00 €
  Μη διαθέσιμο

  Επιστημονικά ολοκληρωμένη πεπτική φόρμουλα βοτάνων πλούσια σε κάλιο που βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Συμβάλλει στην μεθυλίωση, την αποτοξίνωση και συνεργιστικά με τα οξέα του στομάχου στην ομαλή διάσπαση των τροφών ελαχιστοποιώντας το φούσκωμα και τα αέρια. 100% Vegetarian!

 • 39,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthuschamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!