Δημιούργησαμε αυτό τον ηλεκτρονικό ιστότοπο Fisiokinesis για να  σας ενημερώσουμε με ολοκληρωμένο τρόπο για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Ιατρικού ομίλου Χρήστος Τσεκούρας.

Στις φυσικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στη Γλυφάδα θα βρείτε ένα άρτια εξοπολισμένο κέντρο θεραπευτικής ασκήσης και ευεξίας που έχει σαν στόχο να καλύψει ολιστικά, ανάγκες που δεν είναι εφικτό να ολοκληρωθούν με αυτόν τον τρόπο σε νοσοκομεία, φυσικοθεραπευτήρια ή ακόμα και γυμναστήρια. Η θεραπεία, η αποκατάσταση και η ευεξία συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό θα  σας φροντίζει πάντα με αίσθημα ευθύνης και αγάπης.

Στον τομέα της διάγνωσης το Fisiokinesis σε συνεργασία με τα παγκοσμίως κορυφαία διαγνωστικά εργαστήρια ArminLabs GmbH και Simfo, σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων εξετάσεων, νέας γενιάς, υψηλής ευαισθησίας (High Sensitivity – Specificity) για τις χρόνιες νόσους, την νόσο Lyme και τον καρκίνο.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε τα καλύτερα  βιολογικά συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που τηρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ως προς την αγνότητα των πρώτων υλών από τις οποίες παρασκευάζονται άλλα και τους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας που υιοθετούν αυτές οι εταιρίες για τη προστασία και το σεβασμό στα οικοσυστήματα, στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Τέλος έχουμε εισέλθει δυναμικά στον χώρο της παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής  δημιουργώντας την BioSalve Hellas.  Στόχος μας είναι  να ικανοποιήσουμε τις πραγματικές διατροφικές  ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου έτσι ώστε  τα θρεπτικά συστατικά να δημιουργούν μια πραγματική ασπίδα για την υγεία του. Η φιλοσοφία της BioSalve έγκειται στο να προσφέρει σε όλους μας απολύτως φυσικές φόρμουλες κατασκευασμένες με τα υψηλότερα standards παραγωγής & ασφάλειας. Ακολουθούμε  πιστά τις επιστημονικές εξελίξεις στην επιγενετική και παράγουμε  προϊόντα που βοηθούν ολοκληρωμένα  τον οργανισμό και έχουν μέγιστη απόδοση.

Ενημερωθείτε υπεύθυνα από την επιστημονική μας ομάδα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ομίλου.

Κατεβάστε τον κατάλογο με όλα μας τα Προϊόντα