Pea LipiSperse 600mg 120 κάψουλες

Το συστατικό με τις ισχυρά αντιφλεγμονώδεις δράσεις που μειώνει αισθητά τον πόνο ανεξάρτητα από την αιτιοπαθογένεια της νόσου. Το PeaPure στοχεύει στην αποκατάσταση των επιπέδων του ενδογενώς παραγόμενου PEA και στην ενίσχυση των αναλγητικών δράσεών του. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από ρευματοπάθειες, γλαύκωμα, φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου, νευροπάθειες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

95,00 €

- +

 
Άλλες πληροφορίες

Λεπτομέρειες: 

Έχει προταθεί ότι βασικός ρόλος του ΡΕΑ είναι η διατήρηση της κυτταρικής ομοιόστασης σε καταστάσεις εξωτερικών στρεσογόνων παραγόντων που προκαλούν φλεγμονή. Το PEA είναι φυσικό συστατικό του οργανισμού που παράγεται στη μικρογλοία και στα μαστοκύτταρα. Η δράση του παρατηρείται  σε κυτταρικούς στόχους που εμπλέκονται στη γένεση και τη διατήρηση του πόνου, τροποποιώντας την έκβαση της νόσου και όχι μόνο των συμπτωμάτων.  Τα επίπεδα του PEA μεταβάλλονται σε περιοχές του εγκεφάλου που εμπλέκονται στην αλγαισθησία, καθώς και σε περιοχές του νωτιαίου μυελού μετά την επαγωγή νευροπαθητικού πόνου, ελαττώνοντας τη φλεγμονώδη απάντηση και τον πόνο. Ωστόσο, σε παθολογικές καταστάσεις που παρατηρείται ότι η παραγωγή του ενδογενούς PEA είναι ανεπαρκής, οι διεργασίες της φλεγμονής δεν καταστέλλονται και ο πόνος δε μετριάζεται. Σε τέτοιες καταστάσεις η εξωγενής χορήγησή του μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική.

Γιατί να επιλέξω το PeaPure: 

Οι πιθανές ευεργετικές δράσεις των Ν-ακυλ-αιθανολαμινών ανακαλύφθηκαν, όταν πριν από μερικές δεκαετίες, διαπιστώθηκε ότι ο αποξηραμένος κρόκος του αυγού είχε αντιπυρετικές ιδιότητες, με υπεύθυνο συστατικό το βιοδραστικό ΡΕΑ. Οι θεραπευτικές εφαρμογές του παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητες μέχρι να αρχίσουν να εξετάζονται ενδελεχώς οι αντιφλεγμονώδεις δράσεις του. Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησαν τουλάχιστον 350 άρθρα που εξετάζουν τις φαρμακολογικές και θεραπευτικές του επιδράσεις.

Οι αναλγητικές δράσεις του ΡΕΑ έχουν εξεταστεί σε ένα μεγάλο αριθμό ασθενών που ταλαιπωρούνταν από χρόνιο πόνο διαφορετικής αιτιοπαθογένειας, συμπεριλαμβανομένης της συμπίεσης νευρικών ριζών, της οστεοαρθρίτιδας, της μεθερπητικής νευραλγίας, της διαβητικής νευροπάθειας, της νευροπάθειας που προκαλείται από χημειοθεραπεία, των ιδιοπαθών φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου. Η εξωγενής χορήγηση του  PEA κατάφερε να μειώσει τα σκορ πόνου που δήλωναν οι ασθενείς αποδεικνύοντας ότι η αναλγητική του δράση είναι ανεξάρτητη από  την αιτιοπαθογένεια του πόνου.

Το προϊόν PeaPlex περιέχει το σήμα opt®, παράγεται σύμφωνα με μια πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής  και είναι εγγυημένο για την υψηλή καθαρότητά του.

Επιπλέον κάθε νέα παρτίδα PEA που χρησιμοποιείται στο PeaPlex αναλύεται για την ποιότητά της από ανεξάρτητο εργαστήριο.

Σύνθεση και οδηγίες λήψης: 

Σύνθεση ανά 3 κάψουλες-ημερήσια δόση: Παλμιτοϋλαιθανολαμίδιο (PeaPure®) 1200mg

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών, καταναλώστε μια κάψουλα με το γεύμα και άφθονο νερό, τρεις φορές την ημέρα. Την πρώτη εβδομάδα ξεκινήστε με μία κάψουλα την ημέρα και μέχρι το τέλος αυτής να έχετε φτάσει σταδιακά στις τρεις ανά ημέρα.

Μετά από δύο μήνες η δοσολογία μπορεί να μειωθεί σε δύο κάψουλες την ημέρα.

Αντενδείξεις: 

Συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας για τη χρήση του προϊόντος σε περιπτώσεις διαταραγμένης ηπατικής ή νεφρικής λειτουργίας. Μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Είδη πόνου και καταστάσεις στις οποίες ενδείκνυται το PEA:

  • Ρευματικές παθήσεις (ρευματοειδής αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, σύνδρομο Bechterew's)
  • Νευροπάθεια σχετιζόμενη με χημειοθεραπεία, σακχαρώδη διαβήτη, πολλαπλή σκλήρυνση, Πολυνευροπάθειες
  • Πόνος στην πύελο σχετιζόμενος με κυστίτιδα, προστατίτιδα, κολπικές διαταραχές, ενδομητρίωση, έμμηνο ρύση
  • Σύνδρομο χρόνια κόπωσης, ινομυαλγία, μυαλγία
  • Γλαύκωμα
  • Νόσος του Crohn, Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, κολίτιδα
  • Κοινό κρυολόγημα, γρίπη, πυρετός
  • Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, Σύνδρομο θωρακικής εξόδου, ισχιαλγία, αυχεναλγία, ριζίτιδες, συνδρομο Whiplash
  • Πονοκέφαλος, ημικρανίες σε οξύ ή χρόνιο στάδιο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Mast cell and glia cell in neuropathic pain and its treatment by palmitoylethanolamide


Call Us

Επικοινωνία:

Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε από όλη την Ελλάδα:

Kινητό: 697 6670289 (Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 με 20:00)

Σταθερό: 210 96 00 416 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00)

Write a review

Pea LipiSperse 600mg 120 κάψουλες

Το συστατικό με τις ισχυρά αντιφλεγμονώδεις δράσεις που μειώνει αισθητά τον πόνο ανεξάρτητα από την αιτιοπαθογένεια της νόσου. Το PeaPure στοχεύει στην αποκατάσταση των επιπέδων του ενδογενώς παραγόμενου PEA και στην ενίσχυση των αναλγητικών δράσεών του. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από ρευματοπάθειες, γλαύκωμα, φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου, νευροπάθειες.

Write a review

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: