Πεπτικά Βοηθήματα

Πεπτικά Βοηθήματα  

  • 35,90 €

    Μοναδικό εκχύλισμα Φασκόμηλου (Sage) με θεραπευτικές ιδιότητες, κατάλληλο για τη στοματική υγιεινή, την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και τη μείωση των αερίων του εντέρου. Έχει αντιμικροβιακή δράση και χρησιμοποιείται επίσης για την αντιμετώπιση του βήχα, του πονόλαιμου καθώς και της λαρυγγίτιδας. Επιπλέον, ενισχύει την ομαλή κυκλοφορία...

  • 37,90 €

    Μοναδικό εκχύλισμα Αρπαγόφυτου (Devil's Claw) με αντιφλεγμονώδεις και αντιρευματικές ιδιότητες. Κατάλληλο για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, της ποδάγρας και γενικότερα των μυοσκελετικών πόνων. Επίσης, βελτιώνει την όρεξη και ανακουφίζει από τις ήπιες στομαχικές διαταραχές. 100% Natural and Organic!!!

  • 29,90 €

    Φυσικό απόσταγμα Κανέλας (Cinnamon) με αντιμικροβιακές και αντιαλλεργικές ιδιότητες. Λειτουργεί ως φυσικός ρυθμιστής του σακχάρου ενώ ταυτόχρονα μειώνει την κακή χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια. Βοηθάει στην αντιμετώπιση του έλκους του στομάχου και διεγείρει την μνήμη. 100% Natural & Organic!!!

  • 39,90 €
    Μη διαθέσιμο

    Μοναδικό εκχύλισμα Κουρκουμά με αντιφλεγμονώδη και...

  • 95,00 €

    Οι Σαλβεστρόλες είναι φυτοθρεπτικά συστατικά που ανήκουν στην...

  • 27,90 €

    Το Microbiol Kind είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προβιοτικό για μωρά από τη γέννησή τους μέχρι την παιδική ηλικία. Η σύνθεσή του αποδίδει 1 εκατομμύριο οργανισμούς ανά 6 σταγόνες προϊόντος. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει μπιφιδοβακτήρια BB-12®, μία πρωτότυπη βακτηριακή καλλιέργεια του Δρ. Hansen που κυριαρχούν στην περιοχή του λεπτού εντέρου των παιδιών.

  • 41,90 €

    Ασκορβικό μαγνήσιο με ουδέτερο pH, κατάλληλο για άτομα που δεν μπορούν να ανεχθούν την οξύτητα του ασκορβικού οξέος. Συνδυασμένη δράση για αντιοξειδωτική άμυνα, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος, των οστών και του ενεργειακού μεταβολισμού.

  • 60,00 €

    Κλείστε το ραντεβού σας με τον Διατροφικό Θεραπευτή Χρήστο Τσεκούρα και ενημερωθείτε για το πως οι τροφές και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν ν' αλλάξουν τη ζωή σας. Οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν κατ' ιδίαν, μέσω τηλεφώνου ή Skype.  

  • 75,90 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα από το φυτό Samento γνωστό και ως νύχι της γάτας το οποίο υποστηρίζει τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στην γρίπη και το κοινό κρυολόγημα. Επίσης συμβάλλει στην απομάκρυνση των φλεγμονών. 100% Natural & Organic!!