Υποστήριξη Μυοσκελετικού

Υποστήριξη Μυοσκελετικού  

  • 29,90 €

    Λιποσωμιακό πυρίτιο από μπαμπού για ενίσχυση του κολλαγόνου των αρθρώσεων των οστών και του δέρματος. Υποστηρίζει την καλή λειτουργία των πνευμόνων και αποτοξινώνει δραστικά τον οργανισμό από τα βαρέα μέταλλα.

  • 29,00 € 49,90 €

    Ο Αποσυμπιεστής Αυχένα είναι η κατάλληλη συσκευή αν υποφέρετε από το αυχενικό σύνδρομο, πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα, στα χέρια και στους ώμους. Η χρήση του θα σας "λύσει" τα χέρια!!!

  • 19,00 €

    Το Elementair Borium είναι ένα μείγμα ιχνοστοιχείων/ μετάλλων, το οποίο μπορεί να έχει πολλές δράσεις χάρη στην υψηλή του σύσταση σε βόριο. Αυτό το χημικό στοιχείο είναι απαραίτητο σε όλα τα ζωντανά όντα και φαίνεται να έχει αντιμικροβιακή και αντιβιοτική δράση. 100% απορροφήσιμο & φυσικό!

  • 27,90 €

    Το κάλιο είναι ένα ιχνοστοιχείο το οποίο είναι απαραίτητο για τον οργανισμό. Μειώνει την πίεση και έχει σημαντικό ρόλο στη νευρομυϊκή συναρμογή. Συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς και των οστών, είναι απαραίτητο για την ενυδάτωση του οργανισμού και η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. 100% Natural-Vegan-Non GMO!!

  • 35,00 €
    Μη διαθέσιμο

    Ασκορβικό ασβέστιο με ουδέτερο pH, κατάλληλο για άτομα που δεν μπορούν να ανεχθούν την οξύτητα του ασκορβικού οξέος. Συνδυασμένη δράση για αντιοξειδωτική άμυνα, ενίσχυση του ανοσοποιητικού, του νευρικού και του μυοσκελετικού συστήματος.

  • 20,00 €

    Εύχρηστη μορφή βιταμίνης D3 κατάλληλη για άτομα με δυσκολία στη λήψη χαπιών καθώς και για προσαρμογή της δοσολογίας. Βοηθά στη διατήρηση ισχυρών οστών και δοντιών και στη σωστή ανάπτυξη του εγκεφάλου.Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, δυναμώνει το ανοσοποιητικό, βελτιώνει τη διάθεση και δίνει ενέργεια.

  • 69,00 €

    Μοναδικός συνδυασμός βιταμινών, ιχνοστοιχείων και θρεπτικών συστατικών σε μία κάψουλα για την πλήρη κάλυψη των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού. 100% Natural!!!

  • 47,90 €

    Βιταμίνη Κ2 σε βιοδιαθέσιμη μορφή που βοηθά στην πήξη του αίματος και την επούλωση των πληγών. Πρόσθετα οφέλη της βιταμίνης σχετίζονται με την αντοχή των οστών και την επίτευξη καλής αρτηριακής υγείας.

  • 21,90 €

    Το απαραίτητο μέταλλο που αποτελεί συστατικό των οστών, επιτελεί σημαντική λειτουργία στη νευροδιαβίβαση και συμμετέχει ενεργά σε πληθώρα ενζυμικών συστημάτων του ενεργειακού μεταβολισμού.