Νευρικό Σύστημα

Νευρικό Σύστημα  

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα του φυτού Χαμαιλέων (Houttuynia Cordata) ο οποίος υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι των ιών & των βακτηρίων ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!

  • 47,90 €

    Φυτικό εκχύλισμα από το φλοιό του δένδρου Matapalo Phoradendrum crassifolium. Έχει νευροαναγεννητικές ιδιότητες, ικανότητα μείωσης πόνου και κυτταροπροστατευτική δράση. Το Mapalo μπορεί να βοηθήσει στην παύση της εξέλιξης νευροεκφυλιστικών ασθενειών βοηθώντας στην αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων και τοξινών από τον εγκέφαλο.

  • 39,00 €

    Το Pinella είναι φυτικό εκχύλισμα που παράγεται από Pimpinella anisum, ένα πολυετές φυτό της Νότιας Αμερικής. Η Pinella εξαλείφει ανθρωπογενείς και εξωγενείς τοξίνες στον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και το περιφερικό νευρικό σύστημα. Είναι επίσης βασικό συστατικό του προγράμματος υποστήριξης Cowden, ένα πρωτόκολλο αντιμετώπισης της ασθένειας Lyme.

  • 49,90 €

    Συμμετέχει στη σύνθεση, την επιδιόρθωση και τη λειτουργία του DNA, συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος ελέγχοντας τα επίπεδα ομοκυστεΐνης και είναι απαραίτητο για τη σύνθεση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Απαραίτητη η συμπληρωματική του χορήγηση στην εγκυμοσύνη.

  • 25,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού Valeriana officinalis. Καταπολεμά την αϋπνία, το...

  • 39,00 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthus chamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!

  • 25,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά ο οποίος συμβάλλει στην μείωση της κατάθλιψης και του στρές καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. 100% Natural & Organic!!

  • 29,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα Ύσσωπου ο οποίος συμβάλλει στη διατήρηση της συναισθηματικής ισορροπίας και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 100% Natural & Organic!!

  • 29,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα ρίζας δίψακου (teasel) κατάλληλο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι στα μικρόβια. Κινητοποιεί τις τοξίνες και τα βακτήρια από τα κύτταρα στην κυκλοφορία για να αποβληθούν. Ιδανικό για ασθενείς με βορρελίωση (Lymedisease) υπό θεραπεία. 100% Natural & Organic!!