NUTRAMEDIX

NUTRAMEDIX 

  • 47,90 €

    Φυτικό εκχύλισμα από το φλοιό του δένδρου Matapalo Phoradendrum crassifolium. Έχει νευροαναγεννητικές ιδιότητες, ικανότητα μείωσης πόνου και κυτταροπροστατευτική δράση. Το Mapalo μπορεί να βοηθήσει στην παύση της εξέλιξης νευροεκφυλιστικών ασθενειών βοηθώντας στην αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων και τοξινών από τον εγκέφαλο.

  • 47,90 €

    Η σύνθεση του Mora είναι ένα πρωτότυπο μείγμα των εκχυλισμάτων τριών φυτών Blackberry,...

  • 39,00 €

    Μοναδικό εκχύλισμα του τροπικού φρούτου Morindacitrifolia (Νόνι) κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαφανίζει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Τονώνει τον οργανισμό, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι κατάλληλο για πολλές ασθένειες και μολύνσεις. 100% Natural & Organic!!

  • 39,00 €

    To Parsley - Detox είναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από τα φύλλα και τους μίσχους του Petroselinum crispum. Το βότανο αυτό παρέχει ασβέστιο, σίδηρο, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, καροτίνες, ασκορβικό οξύ και βιταμίνες A και C. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την αποτοξίνωση του ήπατος, των νεφρών και του λεμφικού συστήματος.

  • 39,00 €

    Το Pinella είναι φυτικό εκχύλισμα που παράγεται από Pimpinella anisum, ένα πολυετές φυτό της Νότιας Αμερικής. Η Pinella εξαλείφει ανθρωπογενείς και εξωγενείς τοξίνες στον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και το περιφερικό νευρικό σύστημα. Είναι επίσης βασικό συστατικό του προγράμματος υποστήριξης Cowden, ένα πρωτόκολλο αντιμετώπισης της ασθένειας Lyme.

  • 41,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Cinchonacalisaya με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία της ελονοσίας και είναι πολύ αποτελεσματικό στη θεραπεία της νόσου Lyme και άλλων συνοδών λοιμώξεων. 100% Natural & Organic!!

  • 75,90 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα από το φυτό Samento γνωστό και ως νύχι της γάτας το οποίο υποστηρίζει τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στην γρίπη και το κοινό κρυολόγημα. Επίσης συμβάλλει στην απομάκρυνση των φλεγμονών. 100% Natural & Organic!!

  • 47,90 €

    Το SEALANTRO - METAL DETOX είναι ένα μείγμα εκχυλισμάτων τριών φυτών - Chlorella vulgaris, Cilantro (Coriandrum sativum) και φυκιών (Chondracanthus chamissoi). Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός εκχυλισμάτων αποτοξινώνει τον οργανισμό, κινητοποιεί και δεσμεύει βαρέα μέταλλα, διάφορες ραδιενεργές ουσίες και άλλες θετικά φορτισμένες τοξίνες, ειδικά στο έντερο.

  • 60,00 €

    Το SERRAPEPTASE είναι ένα ισχυρό πρωτεολυτικό ένζυμο. Η δράση του ανακαλύφθηκε από...