Πόνος-Φλεγμονή

Πόνος-Φλεγμονή 

  • 59,90 €

    Το προϊόν που αποτελείται από στερεά λιποειδικά σωματίδια κουρκουμίνης για την επίτευξη της βέλτιστης βιοδιαθεσιμότητας και την αξιοποίηση των πολλαπλών ευεργετικών ιδιοτήτων της κουρκουμίνης.

  • 25,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά ο οποίος συμβάλλει στην μείωση της κατάθλιψης και του στρές καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. 100% Natural & Organic!!

  • 27,90 €

    Εκχύλισματουφυτού Desmodium molliculum, ιδανικό για αποτοξίνωση σε συκώτι, νεφρά και λέμφο. Απομακρύνει τις τοξίνες των νεκρών βακτηρίων μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Κατάλληλο για ασθενείς με βορρελίωση (Lyme disease). 100% Natural & Organic!!

  • 29,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα Ύσσωπου ο οποίος συμβάλλει στη διατήρηση της συναισθηματικής ισορροπίας και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 100% Natural & Organic!!

  • 29,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα ρίζας δίψακου (teasel) κατάλληλο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι στα μικρόβια. Κινητοποιεί τις τοξίνες και τα βακτήρια από τα κύτταρα στην κυκλοφορία για να αποβληθούν. Ιδανικό για ασθενείς με βορρελίωση (Lymedisease) υπό θεραπεία. 100% Natural & Organic!!

  • 35,00 €

    Εκχύλισμα από τον φλοιό του φυτού condurango. Ιδανικό για την αντιμετώπιση κάθε είδους πόνου (μυοσκελετικό, πονοκέφαλο κλπ). Είναι αποτελεσματικό και για κάθε πρόβλημα του πεπτικού: τη δυσπεψία, τις γαστρίτιδες, τους στομαχικούς πόνους και τα έλκη. 100% Natural & Organic!!

  • 39,00 €

    Μοναδικό εκχύλισμα του τροπικού φρούτου Morindacitrifolia (Νόνι) κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαφανίζει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Τονώνει τον οργανισμό, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι κατάλληλο για πολλές ασθένειες και μολύνσεις. 100% Natural & Organic!!

  • 41,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Triplaris peruviana με αντιμικροβιακή δράση. Πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε πολλά μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς και πρωτόζωα. Μέρος της θεραπείας για τη νόσο του Lyme. 100% Natural & Organic!!

  • 35,90 €

    Οι βιταμίνες D3 και K2 υποστηρίζουν το καρδιαγγειακό, τα υγιή οστά και το νευρικό σύστημα. Ρυθμίζουν τα επίπεδα του σακχάρου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την ορμονική ισορροπία σε άντρες και γυναίκες. 100% Natural & Organic!!