Adrenal Support 30ml

Συνδυασμός εκχυλισμάτων 4 προσαρμοστικών φυτών- Panax quinquefolium, Astragalus mongholicus, Schisandra chinensis και Rhodiola rosea γνωστά για την ικανότητα τους να αντιμετωπίζουν την κόπωση και για την αντικαταθλιπτική και αντιοξειδωτική τους δράση. Η σύνθεση του Adrenal support εξασφαλίζει υγιή αντίδραση στο στρες υποστηρίζοντας τα συστήματα εκείνα που το αντιμετωπίζουν.  

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

39,90 €

- +

 
Άλλες πληροφορίες
Λεπτομέρειες:

Το Adrenal Support αποτελεί ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που δρα υποστηρίζοντας τα συστήματα του οργανισμού που αντιμετωπίζουν το στρες και την κόπωση

Το Panax quinquefolium γνωστό και και ως Αmerican Ginseng είναι 1 από τα 4 προσαρμοστικά βότανα που έχει η σύνθεση του AdrenalSupport. Σύμφωνα με τις μελέτες, το τζίνσενγκ καταπολεμά την κούραση και την εξάντληση, ανακουφίζει από πονοκεφάλους, βελτιώνει τη μνήμη, δίνει καλύτερη νοητική διαύγεια, βελτιώνει την ερωτική διάθεση, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ίσως να μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Θεωρείται ότι απομακρύνει τις τοξίνες ενώ κάποιες έρευνες έδειξαν ότι μειώνει την γλυκαιμία. Μια μελέτη έδειξε ότι βελτίωσε τις επιδόσεις των αθλητών.

Το Astragalus mongholicus έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις μεταβολικές και σωματικές επιπλοκές της γήρανσης και η περιεκτικότητα του σε φλαβονοειδή συμβάλει στην καρδιοπροστατευτική του δράση. Η περιεκτικότητά του σε πολυσακχαρίτες προστατεύει την καρδιά και είναι σε θέση να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης, παρόμοια με το φλοιό psyllium, το οποίο είναι συμπλήρωμα ινών. Ενδείξεις επιπλέον υποστηρίζουν την προστατευτική του δράση στην λειτουργία των νεφρών και ήπια διουρητική ικανότητα.

Schisandra chinensis καλείται και κινέζικη μανόλια και είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά φάρμακα της Κίνας. Φύεται στις ανατολικές περιοχές της Σιβηρίας, Κίνας, Ιαπωνίας και Κορέας. Χρησιμοποιείται κυρίως ο χυμός του και τα φρούτα του .Οι ιδιότητές του είναι κυρίως αναζωογονητικές, τονωτικές και ενδυναμωτικές, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για ηπατοπροστατευτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες.

Rhodiola rosea είναι ένα βότανο του γένους rhodiola (οικογένεια Crassulaceae)  γνωστό και ως χρυσή ρίζα, το οποίο έχει παραδοσιακή χρήση ως παράγοντας κατά της κόπωσης. Το rhodiola είναι πιθανώς το δεύτερο πιο δημοφιλές προσαρμογόνο. Από μελέτες φαίνεται να είναι σε θέση να μειώσει σημαντικά τις επιπτώσεις της παρατεταμένης και μικρής σωματικής εξάντλησης που έχει ως αποτέλεσμα την κόπωση. Όπως και τη βελτίωση των συμπτωμάτων του στρες (και δευτερευόντως σε αυτό, της ευημερίας) σε άτομα κουρασμένα από μη σχετιζόμενο με άσκηση άγχος. Επιπλέον το Rhodiola μπορεί να βελτιώσει τη γνωστική λειτουργία

Τα εκχυλίσματα που περιέχονται στο Adrenal Support παρουσιάζουν μια γενική προστατευτική δράση στον οργανισμό μέσω αναστολής των συνεπειών επαγόμενων από το στρες και την κόπωση. 

Οδηγίες λήψης:

20 σταγόνες σε 120ml νερού 2 φορές την ημέρα (10 λεπτά πρίν το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα είναι προτιμότερα).

Αντενδείξεις: Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση σε εγκύους και θηλάζουσες, σε άτομα με αντιπηκτική αγωγή και σε σοβαρές περιπτώσεις αϋπνίας.

Συστατικά:
 Astragalus root extract, Rhodiola root extract, American Ginseng root extract, Schishandra berry extract.
Κλινικές μελέτες:
  • A 2010 randomized, double-blind study found that Panax quinquefolium reduced cancer-related fatigue. Barton DL, et al, "Pilot study of Panax quinquefolius (American ginseng) to improve cancer-related fatigue: a randomized, double-blind, dose-finding evaluation: NCCTG trial No3CA," Support Care Cancer. 2010;18(2):179-87, DOI: 10.1007/s00520-009-0642-2.
  • A 2001 research article showed that Schisandra was found to be a powerful antioxidant and anabolic agent which also promotes glycogenesis, the process that converts carbohydrates into glycogen (which provides the energy necessary to revitalize "stressed out" cells).  In addition, Schisandra has been found to stimulate the central nervous system, possibly by increasing dopamine.  Dopamine is synthesized by the adrenals and an immediate precursor in the synthesis of norepinephrine, which plays a pivotal role in helping the hypothalamus-pituitary-adrenal axis adjust to stress. Dean, W, "Role of Novel Russian Adaptogenic Compounds in Restoration of Adrenal Function."  Townsend Letter for Doctors and Patients, Nov. 2001. 
Call Us

Επικοινωνία:

Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε από όλη την Ελλάδα:

Σταθερό: (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00)

Kινητό: (Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 με 20:00)

Write a review

Adrenal Support 30ml

Συνδυασμός εκχυλισμάτων 4 προσαρμοστικών φυτών- Panax quinquefolium, Astragalus mongholicus, Schisandra chinensis και Rhodiola rosea γνωστά για την ικανότητα τους να αντιμετωπίζουν την κόπωση και για την αντικαταθλιπτική και αντιοξειδωτική τους δράση. Η σύνθεση του Adrenal support εξασφαλίζει υγιή αντίδραση στο στρες υποστηρίζοντας τα συστήματα εκείνα που το αντιμετωπίζουν.  

Write a review

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: