Vitamin C - NON-GMO, Corn Free 1000mg 120caps

Νέο συμπλήρωμα 1000 mg βιταμίνης C υψηλής καθαρότητας από ταπιόκα. Αυτή η καινούρια σύνθεση είναι υπο-αλλεργική και κατάλληλη για όσους εμφανίζουν ευαισθησία σε διάφορες τροφές. Για μέγιστη ανεκτικότητα και απορρόφηση!!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

37,90 €

- +

 
Άλλες πληροφορίες
Λεπτομέρειες:

Το VITAMIN C/DIETARY SUPPLEMENT είναι πηγή ασκορβικού οξέος υψηλής καθαρότητας. Αυτή η υπο-αλλεργική μορφή παράγεται από ταπιόκα αντί καλαμποκιού και δεν έχει απολύτως κανένα ίχνος αντιγόνου καλαμποκιού ή άλλων αλλεργιογόνων έτσι ώστε να ωφεληθούν αυτοί που εμφανίζουν ευαισθησία σε κάποιες τροφές και δεν μπορούν να ανεχθούν άλλες, λιγότερο καθαρές, μορφές ασκορβικού οξέος. Επιπλέον, δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπαντικά κατά τη διαδικασία της ενθυλάκωσης και δεν περιέχονται διαλυτικά, συντηρητικά ή δεσμευτές. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται περαιτέρω η μέγιστη ανοχή και απορρόφηση.

Η βιταμίνη C παίζει κρίσιμο ρόλο στο ανθρώπινο σώμα. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθάει τον οργανισμό να αντιμετωπίσει το κρύωμα, την ίωση και άλλες μολύνσεις. Επίσης, βοηθάει στην καρδιαγγειακή υγεία και στην απορρόφηση του σιδήρου. Η ανεπάρκεια σε βιταμίνη C μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πρόβλημα και είναι συχνή σε περιόδους συναισθηματικού στρες ή σε υψηλά επίπεδα σωματικού στρες όπως το έγκαυμα, το χειρουργείο ή άλλη μορφή τραύματος. Τέλος, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη σε περιπτώσεις αλλεργιών.

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την αύξηση, την ανάπτυξη και την επιδιόρθωση όλων των ιστών του σώματος. Εμπλέκεται σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού όπως ο σχηματισμός του κολλαγόνου, η απορρόφηση του σιδήρου, το ανοσοποιητικό σύστημα, η επούλωση των πληγών και η διατήρηση των χόνδρων, των οστών και των δοντιών. Είναι μια αντιοξειδωτική ουσία που προστατεύει ενάντια στην καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες όπως τα τοξικά χημικά και ο καπνός του τσιγάρου. Οι ελεύθερες ρίζες μπορεί να συνεισφέρουν στην εμφάνιση διάφορων ασθενειών όπως ο καρκίνος, η καρδιαγγειακή νόσος και η αρθρίτιδα.

Συνοπτικά οι ωφέλιμες δράσεις της βιταμίνης C είναι:

  1. Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε περιπτώσεις που ασθενεί λόγω στρες.
  2. Η πρόληψη των επιπλοκών του κρυολογήματος και της γρίπης.
  3. Η μείωση του κινδύνου εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου.
  4. Η βελτίωση της όψης του δέρματος (λιγότερες ρυτίδες, λιγότερη ξηρότητα, μείωση των σημαδιών γήρανσης).

Περιέχει:

1000 mg vitamin C (from tapioca)

Οδηγίες λήψης:

Μία με δύο κάψουλες καθημερινά μετά το γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του θεραπευτή σας. Να μην χρησιμοποιείται κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό.

Κλινικές μελέτες:

In 2015, research concluded that the protective effects of vitamin C on A/FM/1/47(H1N1) influenza virus-caused pneumonia might be related to its inhibition of corticosteroid synthesis, which reduces the susceptibility to influenza viral infection in restraint-stressed mice.  Cai, Y, “A new mechanism of vitamin C effects of A/FM/1/47(H1N1) virus-induced pneumonia in restraint-stressed mice.” Biomed Res Int. 02/2015;2015:675149. doi: 10.1155/2015/675149. Epub 2015 Feb 1.

A 1995 study showed that oral administration of ascorbic acid produced marked improvement in vaso-dilation in patients with atherosclerosis and that endothelial dysfunction may respond to antioxidant therapy.  It was concluded that ascorbic acid reverses endothelial vasomotor dysfunction in the brachial circulation of patients with documented coronary artery disease.  Levine, GN, “Ascorbic Acid Reverses Endothelial Vasomotor Dysfunction in Patients with Coronary Artery Disease.” Circulation. 1996 Mar 15;93(6):1107-13.

Call Us

Επικοινωνία:

Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε από όλη την Ελλάδα:

Σταθερό: 210 96 00 416 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00)

Kινητό: 697 6670289 (Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 με 20:00)

Write a review

Vitamin C - NON-GMO, Corn Free 1000mg 120caps

Νέο συμπλήρωμα 1000 mg βιταμίνης C υψηλής καθαρότητας από ταπιόκα. Αυτή η καινούρια σύνθεση είναι υπο-αλλεργική και κατάλληλη για όσους εμφανίζουν ευαισθησία σε διάφορες τροφές. Για μέγιστη ανεκτικότητα και απορρόφηση!!

Write a review

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: