Algas - Metal Detox 30ml

Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthus chamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

39,00 €

- +

 
Άλλες πληροφορίες
Λεπτομέρειες:

Το ALGAS/METAL DETOX παράγεται από το εκχύλισμα του Chondracanthuschamissoi, ένα κόκκινο φύκι το οποίο συλλέγεται στην περουβιανή ακτή του Ειρηνικού Ωκεανού. Χρησιμοποιείται εδώ και δεκάδες χρόνια στο Περού για τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες. Από αναφορές προκύπτει ότι το προϊόν αυτό συμβάλλει αποτελεσματικά στην αποβολή των βαρέων μετάλλων από τον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων του αλουμινίου, του αρσενικού, του κάδμιου, του ίνδιου, του μόλυβδου, του υδράργυρου, του νικέλιου και του ράδιου. Ο πιθανός μηχανισμός με τον οποίο δρα είναι η κινητοποίηση των βαρέων μετάλλων από το εσωτερικό των κυττάρων για να αποβληθούν. Αυτό προκύπτει από αναφορές ασθενών οι οποίοι πριν το χρησιμοποιήσουν είχαν υποβληθεί σε εκτενές πρωτόκολλο αποσιδήρωσης μέχρι το σημείο που δεν αποβάλλονταν άλλα μέταλλα. Τελικά όταν πρόσθεσαν το ALGAS παρατήρησαν ότι άρχιζαν να αποβάλλονται ξανά μέταλλα κατά τη θεραπεία. Το Chondracanthuschamissoi είναι ένα θαλάσσιο κόκκινο φύκι, το οποίο ευδοκιμεί στις ακτές της Χιλής και του Περού. Είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία αυτών των χωρών καθώς χρησιμοποιείται με δύο τρόπους: σαν πρώτη ύλη για την παραγωγή καραγενάνης στη βιομηχανία και σαν κατανάλωση σε μορφή σαλάτας. Το εκχύλισμά του έχει δείξει ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Δρα δεσμεύοντας βαρέα μέταλλα οδηγώντας στην αποβολή τους. Το Chondracanthuschamissoi είναι ισχυρός και αποτελεσματικός βιοδεσμευτής του μόλυβδου και του κάδμιου. Αυτή η ισχυρή δέσμευση των ιόντων πιθανά οφείλεται στην αλληλεπίδραση τους με την καραγενάνη (carrageenan), ένα από τα βασικά συστατικά του φυτού. Σ’αυτό συμβάλλει και η παρουσία μετάλλων και ιχνοστοιχείων στο φύκι όπως: ιώδιο (iodine), κάλιο (potassium), νάτριο (sodium), ασβέστιο (calcium), μαγνήσιο (magnesium) και σίδηρος (iron). Πέρα από την αποτοξινωτική δράση του ALGAS έχει αναφερθεί και πληθώρα άλλων ευεργετικών δράσεων έναντι της αναιμίας, του έλκους, των βακτηρίων, των ιών, των αιμορροΐδων, της δυσκοιλιότητας, της παχυσαρκίας και πολλές ακόμη. 

Οδηγίες λήψης:

Προσθέστε 10 σταγόνες σε 120 mlνερού και περιμένετε ένα λεπτό πριν το καταναλώσετε. Χρησιμοποιήστε το κάθε τρίτη ημέρα, πριν τον ύπνο. Να μην χρησιμοποιείται κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό.

Συστήνεται η ταυτόχρονη λήψη του Deep Ocean Trace Minerals της Nutramedix για όλο το διάστημα της αποτοξίνωσης έτσι ώστε να αναπληρώνονται τα ιχνοστοιχεία.

Συστατικά:
 Chondracanthuschamissoi leaf extract.
Κλινικές μελέτες:
  • According to the Journal of Hazardous Materials' article Pb(II) and Cd(II) biosorption on Chondracanthus chamissoi (a red alga), this red algae is an efficient biosorbent for Pb-II (Lead) and Cd-II (Cadmium). The sorption of metal ions is probably due to their interaction with carrageenan (one of the main constituents of the biosorbent). Journal of hazardous materials (Impact Factor: 4.33). 10/2010; 185(2-3):922-9. DOI: 10.1016/j.jhazmat.2010.09.108
Call Us

Επικοινωνία:

Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε από όλη την Ελλάδα:

Σταθερό: 210 96 00 416 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00)

Kινητό: 697 6670289 (Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 με 20:00)

Write a review

Algas - Metal Detox 30ml

Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthus chamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!

Write a review

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: