Κατηγορίες

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή NutraMedix

 • 39,90 €

  Συνδυασμός εκχυλισμάτων 4 προσαρμοστικών φυτών- Panax quinquefolium, Astragalus mongholicus, Schisandra chinensis και Rhodiola rosea γνωστά για την ικανότητα τους να αντιμετωπίζουν την κόπωση και για την αντικαταθλιπτική και αντιοξειδωτική τους δράση. Η σύνθεση του Adrenal support εξασφαλίζει υγιή αντίδραση στο στρες υποστηρίζοντας τα συστήματα εκείνα που...

 • 39,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthuschamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!

 • 25,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού Valeriana officinalis. Καταπολεμά την αϋπνία, το στρες, το άγχος & τον πόνο. Διεγείρει την παραγωγή του νευροδιαβιβαστή GABA που παράγεται στον εγκέφαλο & λειτουργεί ως φυσικό ηρεμιστικό. Η πατενταρισμένη σύνθεση της Nutramedix εξασφαλίζει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα διαπερνώντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό ώστε να...

 • 25,00 €

  Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά ο οποίος συμβάλλει στην μείωση της κατάθλιψης και του στρές καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. 100% Natural & Organic!!

 • 25,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα χαμομηλιού για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Έχει καταπραϋντικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στη γενική χαλάρωση και τη μείωση του άγχους και άρα στη βελτίωση του ύπνου. 100% Natural & Organic!!

 • 65,00 €

  To Banderol είναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από το φλοιό του Otoba parvifolia (Otoba sp.). Ένα δέντρο που βρίσκεται στη Νότια Αμερική. Το Banderol είναι πολύ αποτελεσματικό έναντι του Borrelia burgdorferi και των κοινών λοιμώξεων στη νόσο Lyme. Αντιμετωπίζει επίσης λοιμώξεις που προκαλούνται από βακτήρια μύκητες και ιούς. 

 • 35,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Oregon grape root με μοναδικές αντιμικροβιακές ιδιότητες για την αντιμετώπιση βακτηριακών λοιμώξεων  και μυκητιάσεων.  Απαλύνει τα συμπτώματα της ψωρίασης και βελτιώνει προβλήματα στο συκώτι, τη διάρροια και τη δυσκοιλιότητα. 100% Natural & Organic!!

 • 51,90 €

  Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα από το φυτό Δεσμόδιο το οποίο βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος, των νεφρών και του λεμφικού συστήματος. Επίσης περιέχει εκχύλισμα μίσχου Πιμπινέλλης το άνισον το οποίο υποστηρίζει τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στα μικρόβια και τους ιούς. 100%...