Κατηγορίες

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή NutraMedix

 • 39,90 €

  Συνδυασμός εκχυλισμάτων 4 προσαρμοστικών φυτών- Panax quinquefolium, Astragalus mongholicus, Schisandra chinensis και Rhodiola rosea...

 • 39,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα του φυκιού Chondracanthus chamissoi με ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Κινητοποιεί τα βαρέα μέταλλα από το κύτταρο, τα δεσμεύει και τα αποβάλει από τον οργανισμό. Μπορεί να εμφανίσει και αντιβακτηριακή δάση. 100% Natural & Organic!!

 • 25,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού Valeriana officinalis. Καταπολεμά την αϋπνία, το...

 • 25,00 €

  Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά ο οποίος συμβάλλει στην μείωση της κατάθλιψης και του στρές καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. 100% Natural & Organic!!

 • 25,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα χαμομηλιού για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Έχει καταπραϋντικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στη γενική χαλάρωση και τη μείωση του άγχους και άρα στη βελτίωση του ύπνου. 100% Natural & Organic!!

 • 65,00 €

  To Banderol είναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από το φλοιό του Otoba parvifolia (Otoba sp.). Ένα δέντρο που βρίσκεται στη Νότια Αμερική. Το Banderol είναι πολύ αποτελεσματικό έναντι του Borrelia burgdorferi και των κοινών λοιμώξεων στη νόσο Lyme. Αντιμετωπίζει επίσης λοιμώξεις που προκαλούνται από βακτήρια μύκητες και ιούς. 

 • 35,00 €

  Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Oregon grape root με μοναδικές αντιμικροβιακές ιδιότητες για την αντιμετώπιση βακτηριακών λοιμώξεων  και μυκητιάσεων.  Απαλύνει τα συμπτώματα της ψωρίασης και βελτιώνει προβλήματα στο συκώτι, τη διάρροια και τη δυσκοιλιότητα. 100% Natural & Organic!!

 • 35,00 €

  Η Βρωμελαΐνη είναι μία ουσία που βρέθηκε σε μεγάλες ποσότητες στον ανανά. Πρόκειται για ένα ένζυμο που έχει πολλές δράσεις. Είναι ικανή για πρωτεϊνόλυση, έχει σημαντικό ρόλο στην πέψη, τη μείωση των φλεγμονών. Αποτελεί τη φυσική λύση σε όσους πάσχουν από αλλεργίες, φλεγμονές και προβλήματα του άνω αναπνευστικού.

 • 27,90 €

  Εκχύλισματουφυτού Desmodium molliculum, ιδανικό για αποτοξίνωση σε συκώτι, νεφρά και λέμφο. Απομακρύνει τις τοξίνες των νεκρών βακτηρίων μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Κατάλληλο για ασθενείς με βορρελίωση (Lyme disease). 100% Natural & Organic!!