Ανοσοποιητικό

Ανοσοποιητικό  

  • 39,90 €

    Το OM Cordyceps ανακαλύφθηκε αρχικά από έναν θιβετιανό βοσκό σε μεγάλα υψόμετρα και βελτιστοποιεί την απορρόφηση και την παράδοση του οξυγόνου στον οργανισμό, με αποτέλεσμα να αυξάνει τη ζωτικότητα και την αντοχή. Γεμίστε ενέργεια, βελτιώστε την καρδιοαναπνευστική σας ικανότητα και ενεργοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη.

  • 65,00 €

    To Banderol είναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από το φλοιό του Otoba parvifolia (Otoba sp.). Ένα δέντρο που βρίσκεται στη Νότια Αμερική. Το Banderol είναι πολύ αποτελεσματικό έναντι του Borrelia burgdorferi και των κοινών λοιμώξεων στη νόσο Lyme. Αντιμετωπίζει επίσης λοιμώξεις που προκαλούνται από βακτήρια μύκητες και ιούς. 

  • 47,90 €

    Η σύνθεση του Mora είναι ένα πρωτότυπο μείγμα των εκχυλισμάτων τριών φυτών Blackberry,...

  • 29,00 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα Ύσσωπου ο οποίος συμβάλλει στη διατήρηση της συναισθηματικής ισορροπίας και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 100% Natural & Organic!!

  • 47,90 €

    Το SEALANTRO - METAL DETOX είναι ένα μείγμα εκχυλισμάτων τριών φυτών - Chlorella vulgaris, Cilantro (Coriandrum sativum) και φυκιών (Chondracanthus chamissoi). Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός εκχυλισμάτων αποτοξινώνει τον οργανισμό, κινητοποιεί και δεσμεύει βαρέα μέταλλα, διάφορες ραδιενεργές ουσίες και άλλες θετικά φορτισμένες τοξίνες, ειδικά στο έντερο.

  • 35,00 €

    Το MALATE MAGNESIUM είναι σημαντικό για τη συντήρηση της φυσιολογικής...

  • 39,90 €
    Μη διαθέσιμο

    Εναρμονίστε το σώμα σας με μακροζωία και ενέργεια και χαλαρώστε το πνεύμα σας με αυτό τον ανώτερο τονωτικό. Το OM Reishi είναι ένα φυσικό προσαρμογόνο που βοηθάει στην ισορροπία του ψυχικού και σωματικού στρες καθώς θρέφει την καρδιά σας.

  • 39,90 €

    Το Maitake βοήθα στην εξισορρόπηση των επιπέδων του σακχάρου και της ινσουλίνης στο αίμα σας. Υποστηρίζει τον έλεγχο του βάρους και την πέψη σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση.

  • 29,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα ρίζας δίψακου (teasel) κατάλληλο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι στα μικρόβια. Κινητοποιεί τις τοξίνες και τα βακτήρια από τα κύτταρα στην κυκλοφορία για να αποβληθούν. Ιδανικό για ασθενείς με βορρελίωση (Lymedisease) υπό θεραπεία. 100% Natural & Organic!!