Ανοσοποιητικό

Ανοσοποιητικό  

 • 25,00 €

  Η απάντηση της φύσης στο κρυολόγημα τη γρίπη & τις ασθένειες. Το απόσταγμα Σαμπούκου περιέχει δραστικά συστατικά που επιστημονικά έχουν αποδειχθεί ότι ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό. Καταπολεμά άμεσα ιούς και παθήσεις του αναπνευστικού όπως το συνάχι, τη λαρυγγίτιδα, το βήχα και το άσθμα, την φαρυγγιτίδα, την αμυγδαλίτιδα κα.100% Natural & Organic

 • 29,90 €

  Η απάντηση της φύσης στο κρυολόγημα τη γρίπη &τις ασθένειες. Το απόσταγμα Σαμπούκου περιέχει δραστικά συστατικά που επιστημονικά έχουν αποδειχθεί ότι ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό. Καταπολεμά άμεσα ιούς & παθήσεις του αναπνευστικού όπως το συνάχι, τη λαρυγγίτιδα, το βήχα, το άσθμα, την αμυγδαλύτιδα, την φαρρυγίτιδα κα. 100% Natural & Organic

 • 25,00 €

  Πόσιμο συμπλήρωμα από εκχύλισμα Σαμπούκου, Εχινάκιας και Αστράγαλου. Καταπολεμά το κοινό κρυολόγημα, τις ιώσεις και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα για τους μικρούς μας φίλους με υπέροχη γεύση. Δεν περιέχει αλκοόλη, συντηρητικά και γλυκαντικές ουσίες. 100% Natural & Organic!!! Holistic Balanced!!!

 • 37,90 €

  Νέο συμπλήρωμα 1000 mg βιταμίνης C υψηλής καθαρότητας από ταπιόκα. Αυτή η καινούρια σύνθεση είναι υπο-αλλεργική και κατάλληλη για όσους εμφανίζουν ευαισθησία σε διάφορες τροφές. Για μέγιστη ανεκτικότητα και απορρόφηση!!

 • 110,00 €

  Πατενταρεσμένη μορφή εκχυλίσματος μανιταριού Shitake Mycelilium με ενεργές  Άλφα...

 • 25,90 €

  Η μοναδική φόρμουλα Wellness έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Περιέχει έναν ισχυρό συνδυασμό από super βότανα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα κατάλληλα για να υποστηρίξουν την γενική υγεία και ευεξία του ανθρώπινου σώματος. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από κάθε ασθένεια που προσβάλλει με το...

 • 47,90 €

  Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα του φυτού Χαμαιλέων (Houttuynia Cordata) ο οποίος υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι των ιών & των βακτηρίων ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!

 • 47,90 €

  Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα από το φλοιό του φυτού Κεκρόπια το οποίο υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στα μικρόβια και τους ιούς. 100% Natural & Organic!!

 • 29,90 €

  Η Nature's Answer έχει δημιουργήσει το καταπληκτικό βότανο Pau D'acro για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι αντιμυκητιακές του ιδιότητες το καθιστούν κατάλληλο για την αντιμετώπιση του μύκητα Candida. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της βρογχίτιδας, του άσθματος, των λοιμώξεων και ορισμένων μορφών καρκίνου. 100% Natural and Organic!!!