Ανοσοποιητικό

Ανοσοποιητικό  

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα του φυτού Χαμαιλέων (Houttuynia Cordata) ο οποίος υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι των ιών & των βακτηρίων ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της αρτηριακής πίεσης. 100% Natural & Organic!!

  • 75,90 €

    Απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα από το φυτό Samento γνωστό και ως νύχι της γάτας το οποίο υποστηρίζει τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στην γρίπη και το κοινό κρυολόγημα. Επίσης συμβάλλει στην απομάκρυνση των φλεγμονών. 100% Natural & Organic!!

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα από το φλοιό του φυτού Κεκρόπια το οποίο υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στα μικρόβια και τους ιούς. 100% Natural & Organic!!

  • 40,00 €

    Φυσικά φουλβικά οξέα σε νερό για καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών της τροφής, αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα και ενίσχυση του ανοσοποιητικού έναντι των λοιμώξεων απο ιούς και βακτήρια. 200ml

  • 69,00 €

    Σύνθεση 10 προβιοτικών στελεχών με βιοδραστικά ένζυμα για εξάλειψη των γαστρεντερικών συμπτωμάτων και ενίσχυση της άμυνας  έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών, σε ειδική γαστροανθεκτική κάψουλα. 

  • 25,90 €
    Μη διαθέσιμο

    Η μοναδική φόρμουλα Wellness έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Περιέχει έναν ισχυρό συνδυασμό από super βότανα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα κατάλληλα για να υποστηρίξουν την γενική υγεία και ευεξία του ανθρώπινου σώματος. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από κάθε ασθένεια που προσβάλλει με το...

  • 29,90 €

    Η Nature's Answer έχει δημιουργήσει το καταπληκτικό βότανο Pau D'acro για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι αντιμυκητιακές του ιδιότητες το καθιστούν κατάλληλο για την αντιμετώπιση του μύκητα Candida. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της βρογχίτιδας, του άσθματος, των λοιμώξεων και ορισμένων μορφών καρκίνου. 100% Natural and Organic!!!

  • 179,00 €

    Μοναδικός τρόπος καθαρισμού του παχέος & του λεπτού εντέρου απο τα Biofilms &...

  • 25,00 €

    Η Elke Dag Junior είναι μια πλήρης παιδική πολυβιταμίνη από βιολογικές πρώτες ύλες....