Κατηγορίες

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή NutraMedix

  • 47,90 €

    Το SEALANTRO - METAL DETOX είναι ένα μείγμα εκχυλισμάτων τριών φυτών - Chlorella vulgaris, Cilantro (Coriandrum sativum) και φυκιών (Chondracanthus chamissoi). Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός εκχυλισμάτων αποτοξινώνει τον οργανισμό, κινητοποιεί και δεσμεύει βαρέα μέταλλα, διάφορες ραδιενεργές ουσίες και άλλες θετικά φορτισμένες τοξίνες, ειδικά στο έντερο.

  • 60,00 €

    Το SERRAPEPTASE είναι ένα ισχυρό πρωτεολυτικό ένζυμο. Η δράση του ανακαλύφθηκε από...

  • 31,90 €

    Εκχύλισμα της ρίζας του Asparagus officinalis που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της τοξικότητας σε θειώδη άλατα. Τα θειώδη και θειικά φάρμακα συσσωρεύονται στο άτομο, εμποδίζοντας την αποτοξίνωση οπότε οι τοξίνες που συγκρατούνται στο σώμα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και όργανα και ο ασθενής είναι επιρρεπής στη χρόνια λοίμωξη.

  • 29,00 €

    Εκχύλισμα του φυτού Stevia rebaudiana, που έχει μέχρι και 300 φορές τη γλυκύτητα της ζάχαρης. Η Stevia έχει συγκεντρώσει την προσοχή στην αύξηση της ζήτησης για εναλλακτικές τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και ζάχαρη. Επίσης έχει φανεί ότι μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το βακτήριο Borrelia burgdorferi και τα βιοφίλμ που δημιουργεί.

  • 47,90 €

    Απόλυτα φυσικό εκχύλισμα από το φλοιό του φυτού Κεκρόπια το οποίο υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στα μικρόβια και τους ιούς. 100% Natural & Organic!!

  • 41,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα του φυτού Triplaris peruviana με αντιμικροβιακή δράση. Πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε πολλά μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς και πρωτόζωα. Μέρος της θεραπείας για τη νόσο του Lyme. 100% Natural & Organic!!

  • 29,90 €

    Φυσικό εκχύλισμα ρίζας δίψακου (teasel) κατάλληλο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι στα μικρόβια. Κινητοποιεί τις τοξίνες και τα βακτήρια από τα κύτταρα στην κυκλοφορία για να αποβληθούν. Ιδανικό για ασθενείς με βορρελίωση (Lymedisease) υπό θεραπεία. 100% Natural & Organic!!

  • 49,90 €

    Απόσταγμα Μορίνκγα (Moringa Oleifera) με Νύχι της Γάτας (Cat's Claw) για μέγιστη αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και ανοσορυθμιστική δράση. Η εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση φυτοθρεπτικών συστατικών ρυθμίζουν το σάκχαρο και το μεταβολισμό συμβάλλοντας στο αδυνάτισμα. 100% των εσόδων απο αυτό το προϊόν δωρίζονται απο την Nutramedix στο ίδρυμα IWasHungry.net.

  • 37,90 €

    Νέο συμπλήρωμα 1000 mg βιταμίνης C υψηλής καθαρότητας από ταπιόκα. Αυτή η καινούρια σύνθεση είναι υπο-αλλεργική και κατάλληλη για όσους εμφανίζουν ευαισθησία σε διάφορες τροφές. Για μέγιστη ανεκτικότητα και απορρόφηση!!