Sparga - Sulphur Detox 30ml

Εκχύλισμα της ρίζας του Asparagus officinalis που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της τοξικότητας σε θειώδη άλατα. Τα θειώδη και θειικά φάρμακα συσσωρεύονται στο άτομο, εμποδίζοντας την αποτοξίνωση οπότε οι τοξίνες που συγκρατούνται στο σώμα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και όργανα και ο ασθενής είναι επιρρεπής στη χρόνια λοίμωξη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

31,90 €

- +

 
Άλλες πληροφορίες
Λεπτομέρειες:

Το SPARGA-DETOX χρησιμοποιείται για την ατιμετώπιση της τοξικότητας σε θειώδη άλατα. Αυτή η κατάσταση φαίνεται να εμποδίζει την αποτελεσματική παραγωγή μειωμένης L-γλουταθειόνης, αναστέλλοντας έτσι την ικανότητα του οργανισμού να εξαλείφει τις τοξίνες. Το πρόβλημα με φάρμακα θειώδους και σουλφοειδούς μπορεί να προκύψει από γενετική ρύθμιση του ενζύμου Cystathionine-Beta-Synthase (CBS) ή γενετική ρύθμιση της οξειδάσης του θείου (SuOx). Όταν συμβαίνει αυτό, τα θειώδη και θειικά φάρμακα συσσωρεύονται στο άτομο, εμποδίζοντας την παραγωγή γλουταθειόνης και εμποδίζοντας την πρόσληψη λιποϊκού οξέος και θειικών αμινοξέων καθιστώντας έτσι την αποτοξίνωση αναποτελεσματική, οπότε οι τοξίνες που συγκρατούνται στο σώμα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και τα όργανα και ο ασθενής είναι επιρρεπής στη χρόνια λοίμωξη. Τα γονίδια CBS και SuOx μπορεί να προκαλέσουν τη συγκέντρωση θειωδών και σουλφοειδών φαρμάκων σε αρκετά υψηλά επίπεδα στο σώμα έτσι ώστε να εμποδίσουν την ικανότητα των κυττάρων να απορροφούν θειικά αμινοξέα (κυστεϊνη, μεθειονίνη και ταυρίνη) καθώς και γλουταθειόνη και Λιποϊκό Οξύ. Η απουσία αυτών των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα μπορεί να μειώσει την αποτοξίνωση από τα κύτταρα. Πολλοί ασθενείς με χρόνια νοσήματα όπως η νόσος του Lyme (Borreliosis) φαίνεται να επηρεάζονται από αυτή την πάθηση.

Σε έρευνες με εκχυλίσματα του Asparagus officinalis έχει φανεί ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα εμποδίζοντας την δράση  των ελευθέρων ριζών. Το εκχύλισμα συνεπώς του SPARGA-DETOX προστατεύει τα κύτταρα και από το οξειδωτικό στρες. Το Asparagus officinalis ανήκει επίσης και στα προσαρμογόνα φυτά. Αυτό σημαίνει ότι ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενισχύοντας τη δράση ενάντια στους παθογόνους μικροοργανισμούς και ουσίες και εμφανίζει πιθανή αντικαρκινογόνο δράση.

Τα εκχυλίσματα σπαραγγιών βρέθηκαν να παράγουν επίσης ισχυρές κυτταροπροστατευτικές ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας ισχυρής, ευρείας γκάμας αντιοξειδωτικών δραστικοτήτων σε ηπατικά κύτταρα με ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα. Τα εκχυλίσματα σπαραγγιών προάγουν επίσης ειδικές μεταβολικές δραστηριότητες αλκοόλης στα ηπατικά κύτταρα μέσω της ενζυματικής ανάλυσης τους. Έτσι, προσδιορίστηκε ότι τμήματα του φυτού Asparagus officinalis έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν σε θεραπεία που έχει σχεδιαστεί για την προστασία του ήπατος από διάφορες επιβλαβείς προσβολές.

Περιέχει:

Asparagus stem extract.

Οδηγίες λήψης:

Προσθέστε 10 σταγόνες σε 120ml νερό και περιμένετε ένα λεπτό πριν το καταναλώσετε 2 φορές την ημέρα για διάστημα 3 έως 4 μηνών ή σύμφωνα με τις οδηγίες του θεραπευτή σας.

Να μην χρησιμοποιείται κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Κλινικές μελέτες:
  • In a 2009 Chinese study, the extracts of asparagus were found to exert potent cytoprotective properties, including a strong, wide range of antioxidant activities in liver cells with hepatocellular carcinoma. The extracts of asparagus also promoted specific alcohol metabolic activities in the liver cells through their enzymatic assay. Thus, it was determined that portions of the Asparagus officinalis plant have the potential for use in therapy designed to protect the liver from various harmful insults.   Kim, BY, "Effects of Asparagus officinalis extracts on liver cell toxicity and ethanol metabolism." J Food Sci. 2009 Sep;74(7):H204-8. doi: 10.1111/1750-3841.2009.01263.x.
Call Us

Επικοινωνία:

Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε από όλη την Ελλάδα:

Σταθερό: 210 96 00 416 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00)

Kινητό: 697 6670289 (Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 με 20:00)

Write a review

Sparga - Sulphur Detox 30ml

Εκχύλισμα της ρίζας του Asparagus officinalis που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της τοξικότητας σε θειώδη άλατα. Τα θειώδη και θειικά φάρμακα συσσωρεύονται στο άτομο, εμποδίζοντας την αποτοξίνωση οπότε οι τοξίνες που συγκρατούνται στο σώμα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και όργανα και ο ασθενής είναι επιρρεπής στη χρόνια λοίμωξη.

Write a review

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: