Κατηγορίες

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή Vitals

  • 19,90 €

    Το απαραίτητο ιχνοστοιχείο που συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα και στη βέλτιστη λειτουργία του μεταβολισμού των μακροθρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Ιδανικό για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.

  • 21,90 €

    Το απαραίτητο μέταλλο που αποτελεί συστατικό των οστών, επιτελεί σημαντική λειτουργία στη νευροδιαβίβαση και συμμετέχει ενεργά σε πληθώρα ενζυμικών συστημάτων του ενεργειακού μεταβολισμού. 

  • 21,90 €

    Συνδυασμός μετάλλων και ιχνοστοιχείων σε εύκολα απορροφήσιμη μορφή, απαραίτητων για την υποστήριξη πολλαπλών ενζυμικών διεργασιών στον οργανισμό.

  • 27,90 €

    Το μέταλλο που βοηθά στην προστασία των βιομορίων από την οξειδωτική βλάβη και υποστηρίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το σελήνιο είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία του θυροειδούς αδένα καθώς και για τη διατήρηση υγιών μαλλιών και νυχιών.

  • 19,90 €

    Συνδυασμός ψευδαργύρου & χαλκού ενισχύει το ανοσοποιητικό, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες & βοηθά στην απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών απο το σώμα. Απαραίτητο στο κρυολόγημα, στην οστεοπώρωση, στις εμβοές, στην ελκώδη κολίτιδα, στην προστατίτιδα, τη στυτική δεισλειτουργία & στην σύνθεση κολλάγόνου. Απόλυτα φυσική φόρμουλα σε σταγόνες για μέγιστη...

  • 44,90 €

    Η Εster-C είναι η εστεροποιημένη μορφή της βιταμίνης C με σαφώς καλύτερη απορρόφηση και κατάλληλη για όσους έχουν ευαισθησία στο στομάχι. Καταστρέφει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που παράγει το σώμα, συμβάλλει στο σχηματισμό κολλαγόνου, προσφέρει προστασία ενάντια στους ιούς, ενισχύει την απορρόφηση του σιδήρου και ωφελεί το νευρικό σύστημα. 100% φυσική...

  • 55,00 €

    Το Ginkgo Biloba είναι το κατάλληλο βότανο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Δημιουργεί αγγειοδιαστολή με φυσική συνέπεια την παροχή αίματος στον εγκέφαλο και τα άκρα. Βοηθά στην εγρήγορση, τη μνήμη, τη διαύγεια και ενδείκνυται για προβλήματα του κυκλοφορικού. 

  • 49,00 €

    Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού poy GreenSelect® Phytosome® πλούσιο σε κατεχίνες, ντεκαφεϊνέ με τεχνολογία γρήγορης απορρόφησης χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία με χρήση φωσφολιπιδίων.

  • 69,00 €

    Συνδυασμός βιταμινών και φυτοχημικών συστατικών που προάγουν την εύρυθμη καρδιαγγειακή λειτουργία και τον ενεργειακό μεταβολισμό ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο για καρδιαγγειακή νόσο.