Ηλεκτρολύτες-Ιχνοστοιχεία

Ηλεκτρολύτες-Ιχνοστοιχεία 

 • 27,90 €

  Το κάλιο είναι ένα ιχνοστοιχείο το οποίο είναι απαραίτητο για τον οργανισμό. Μειώνει την πίεση και έχει σημαντικό ρόλο στη νευρομυϊκή συναρμογή. Συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς και των οστών, είναι απαραίτητο για την ενυδάτωση του οργανισμού και η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. 100% Natural-Vegan-Non GMO!!

 • 19,00 €

  Το Elementair Borium είναι ένα μείγμα ιχνοστοιχείων/ μετάλλων, το οποίο μπορεί να έχει πολλές δράσεις χάρη στην υψηλή του σύσταση σε βόριο. Αυτό το χημικό στοιχείο είναι απαραίτητο σε όλα τα ζωντανά όντα και φαίνεται να έχει αντιμικροβιακή και αντιβιοτική δράση. 100% απορροφήσιμο & φυσικό!

 • 19,90 €

  Συνδυασμός ψευδαργύρου & χαλκού ενισχύει το ανοσοποιητικό, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες & βοηθά στην απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών απο το σώμα. Απαραίτητο στο κρυολόγημα, στην οστεοπώρωση, στις εμβοές, στην ελκώδη κολίτιδα, στην προστατίτιδα, τη στυτική δεισλειτουργία & στην σύνθεση κολλάγόνου. Απόλυτα φυσική φόρμουλα σε σταγόνες για μέγιστη...

 • 0,90 €

  Φυσικό αλάτι Ιμαλαΐων με 84 πολύτιμα ιχνοστοιχεία βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ρυθμίζει τη πίεση και διευκολύνει τη πέψη. Έχει υπέροχη γέυση και μπορεί να αντικαταστήσει το κοινό αλάτι γιατί δεν έχει περάσει καμία επεξεργασία. Το ορυκτό άλας θεωρείτο ο λευκός χρυσός για πολλούς αιώνες και σε πολλές περιοχές του πλανήτη είχε ύψιστη σημασία.

 • 40,00 €

  Φυσικά φουλβικά οξέα σε νερό για καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών της τροφής, αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα και ενίσχυση του ανοσοποιητικού έναντι των λοιμώξεων απο ιούς και βακτήρια. 200ml

 • 21,90 €

  Το απαραίτητο μέταλλο που αποτελεί συστατικό των οστών, επιτελεί σημαντική λειτουργία στη νευροδιαβίβαση και συμμετέχει ενεργά σε πληθώρα ενζυμικών συστημάτων του ενεργειακού μεταβολισμού. 

 • 31,90 €

  Δισθενής γλυκονικός σίδηρος για καλύτερη απορρόφηση χωρίς πρόκληση γαστρεντερικών συμπτωμάτων. Αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σε σίδηρο. Ιδανικός για παιδιά, εφήβους, γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, εγκυμονούσες, άτομα με σιδηροπενική αναιμία.

 • 19,90 €

  Το απαραίτητο ιχνοστοιχείο που συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα και στη βέλτιστη λειτουργία του μεταβολισμού των μακροθρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Ιδανικό για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.

 • 41,90 €

  Ασκορβικό μαγνήσιο με ουδέτερο pH, κατάλληλο για άτομα που δεν μπορούν να ανεχθούν την οξύτητα του ασκορβικού οξέος. Συνδυασμένη δράση για αντιοξειδωτική άμυνα, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος, των οστών και του ενεργειακού μεταβολισμού.